hirdetés
jackgleeson_joffreybaratheon.png

8 sztár, aki otthagyta Hollywoodot a hétköznapi életért

Van, aki író lett, de olyan is akad, aki egy híres filmszerep után manapság pincérként keresi a kenyerét.
Fotó: YouTube/GameofThrones - szmo.hu
2019. december 11.


hirdetés

A színészet kemény munka, és egyáltalán nem való mindenkinek. Erre példa lehet az a harminc sztár a The Whisp cikkéből, akik több-kevesebb hollywoodi filmszerep után döntöttek úgy, hogy köszönik szépen, nekik ennyi elég is volt ebből. Kiválogattuk közülük a nyolc legérdekesebb történetet:

1. Jack Gleeson

Joffrey király volt a Trónok harca egyik leggyűlöltebb karaktere, nem csoda, ha az őt alakító Jack Gleesont kissé megviselte a szerep. A fiatal színész attól tartott, hogy a magánéletben is tartanának tőle az emberek, ezért inkább visszavonult a színészettől. A Trinity College-ra iratkozott be, ahol manapság teológiát és fizikát hallgat.

hirdetés

2. Gene Hackman

Két Oscar-díjat is nyert, a nyolcvanas, kilencvenes évek sokat foglalkoztatott színésze Gene Hackman. Az IMDb szerint kereken száz szerepe volt, az utolsó 2004-ben. Az idén 87 éves színész úgy döntött, hogy inkább a regényírásnak szenteli az életét. Eddig megjelent öt kötete kivétel nélkül sikeres lett.

3. Geena Davis

A lista többi szereplőjével ellentétben Geena Davis nem szakadt el teljesen Hollywoodtól. Bár filmekben már ritkábban, sorozatokban még láthatjuk, legutóbb például A Grace klinkában. Ettől függetlenül idejét most már saját intézete köt le leginkább, mely a nők érvényesülését segíti a médiában.

4. Freddie Prinze Jr.

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron sztárja eredetileg a konyhában képzelte el az életét, és néhány filmszerep után oda is tért vissza. A színész egy iskola elvégzése után ma már több szakácskönyvet is kiadott. Feleségével, Sarah Michelle Gellarral (Buffy, a vámpírok réma) a rivaldafénytől visszavonultan éli saját bevallása szerint nagyon boldog életét.

A listának itt még nincs vége!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
hajdupeter180906.jpg

Hajdú Pétert új barátnőjével fotózták le

A műsorvezető egy titokzatos nő társaságában nézte meg a teqball világbajnokság döntőjét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 10.


hirdetés

Új nő tűnt fel Hajdú Péter oldalán, akivel a Vasas csarnok lelátójáról figyelte a Budapesten megrendezésre kerülő teqball világbajnokság döntőjét. A páros a Nemzetközi Teqball Szövetség alelnöke, Gattyán György meghívására érkeztek a rendezvényre, és kerülték a feltűnést, ám egyértelmű volt, hogy együtt vannak. - írja a Blikk, fotósuknak pedig fotót is sikerült készíteni a párról.

Az ismeretlen barna nő és Hajdú Péter kapcsolatáról a lap igyekezett minél többet megtudni. A műsorvezető nem cáfolta,

hogy valóban a barátnőjével szerepel a képeken, a magánéletéről azonban nem kívánt többet nyilatkozni.

hirdetés

A Blikk azonban megtudta, hogy a lány a médiában dolgozik, néhány hónapja alkotnak egy párt Hajdúval, és nagyon jól megértik egymást. A műsorzevető idén júniusban szakított legutóbbi barátnőjével, Alföldy Anna modellel, előtte Sarka Kata férje volt, akitől hivatalosan tavaly vált el.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
byealex.jpeg

Kiss Ramóna kisfiával pózolt ByeAlex

Alex az öltözőjébe vitte Noé babát, aki még a telefonjával is játszhatott egy kicsit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 09.


hirdetés

ByeAlex egyébként is kedves és odaadó ember hírében áll, de most tovább fokozta a cukiságot: Kiss Ramóna kisfiával pózolt az X-Faktor öltözőjében.

„Nem gondoltam, hogy a cuki kifejezést használom majd valaha Alexre, de ha cuki akkor cuki! Beengedte Noé babát az öltözőbe és még a telefonját is odaadta Neki.” – írta Rami az Instagram oldalán.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
sztarenki-dora-konyhafonok-vip-1000x560.jpg

Rosszul lett és majdnem elájult Sztarenki Dóra a Konyhafőnök VIP-ben

Régi madárfóbiája jött elő, Rácz Jenőnek kellett talpra állítania.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 11.


hirdetés

Nagyon rosszul lett a Konyhafőnök VIP legutóbbi részében Sztarenki Dóra. A színésznőnek különleges szárnyasok feldolgozása közben jött elő gyerekkori fóbiája, ami miatt rövid időre abba kellett hagynia a munkát, a földre is le kellett ülnie, hogy ne ájuljon el.

"Ez egy gyerekkori fóbiám: egyszer galambok repültek a lakásunkba, nem tudtuk kikergetni őket, és azóta rettegek a madaraktól" - mondta el a színésznő.

"Mikor beálltam a pultba, és ott volt az a sok madár, azt hittem, el fogok ájulni. Éreztem, hogy elkezd sípolni a fülem, hogy veszítem el a kontrollt"

- mesélte.

hirdetés

A versenyzőnek végül Rácz Jenő segített, aki saját egykori hasonló történetével próbálta megnyugtatni. Sztarenki végül tudta folytatni a versenyt, amelyből kedden Sipos Tomi esett ki.

A Fókusz riportja:


KÖVESS MINKET:


hirdetés
rubint-reka2-1000x600.jpg

Rubint Réka 13 évvel ezelőtti Playboy-címlapfotójáról nosztalgiázott

A népszerű fitneszkirálynő egy beszélgetésen idézte fel 2006-os fotózása emlékeit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 11.


hirdetés

Jövő évtől megszűnik a Playboy magazin magyar kiadása. Ennek apropóján december 10-én beszélgetést tartottak, amire meghívták Rubint Rékát is.

Itt mesélt a lap főszerkesztőjének, Bus Istvánnak 2006-os fotózása emlékeiről. Mint felidézte, mindössze 6 hónappal kisfia születése után állt a fényképezőgép elé.

"Tegnap este a Rozsnyaiban tartott Alakreform edzésem után a Playboy magazin főszerkesztőjével, Bus Istvánnal beszélgettem a 2006-os címlapról, ami Norbika születése után 6 hónappal készült, a múltról, jelenről és a számomra legfontosabb értékekről: a CSALÁDRÓL!"

- írta Instagram-bejegyzésében.

hirdetés

A képet IDE KATTINTVA tudjátok megnézni.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!