hirdetés
halalos-aramutes-nyiregyhaza-2.jpg

75 percig harcoltak az egyéves Kristóf életéért - haláltusáját végignézte az édesapa

Az apa magát hibáztatja a történtekért, az anya várandós és azóta sokkos állapotban van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 12.


hirdetés

Halálos áramütés ért egy egyéves gyermeket szerda délután Nyíregyházán.

Mint arról mi is beszámoltunk,

otthonában érte az áramütés a gyereket, aki a kórházba szállítása után meghalt.

A helyszínre villámgyorsan megérkezett több mentőegység és egy helikopter.

A segítők 75 percen keresztül küzdöttek a kisfiú életéért, de sajnos hiába.

A Bors azt írja, hogy az áramszolgáltató szakemberei is kimentek a házhoz. A lap úgy tudta, hogy korábban már az egész házat áramtalanították, és hogy azt vizsgálják, nem történt-e visszaélés az áramfogyasztással kapcsolatban.

A folytatáshoz kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
1-10.jpg

„Halj meg!” – üvöltötte a férfi, majd leszúrta a barátnője nyolcéves kisfiát

A rendőrség szerint más gyerekek is végignézték a Mark Mason elleni borzalmas merényletet.
People, fotók: Facebook, Twitter - szmo.hu
2019. július 11.A People magazin írta meg a hírt, miszerint egy pennsylvaniai férfit letartóztattak egy nyolcesztendős fiú meggyilkolásáért. A gyermek a férfi barátnőjének fia volt.

"Halj meg" - ezt a mondatot hallották a jelenlévő szemtanúk egy rendőrségi forrás szerint. A Pennsylvania Állami Rendőrség tisztje, Jim Long elárulta a lapnak, hogy a gyilkosság hétfőn este fél tizenegykor történt. A gyanúsított, a 43 esztendős Keith Burley épp egy autóban ült, ahol rajta kívül a 36 éves barátnője és a nő két gyermeke utazott. Az egyik gyermek 7 éves, a másik a 8 éves áldozat, Mark Mason volt.

Troop D PIO on Twitter

Keith BURLEY is being sought for a murder of a juvenile in Lawrence County. He is considered armed and dangerous. Any info of his whereabouts should be reported to PSP-New Castle. 724-598-2211.

"Az anya vezette az autót - mondta a rendőrtiszt -, amikor vitába keveredtek, ami aztán fizikai erőszakba torkollt. Miután a nő kiszállt a New Castle-i tűzoltóság előtt, hogy segítséget kérjen, a férfi átült a volánhoz és elhajtott a nő házához."

A házban két másik gyerek tartózkodott: egy 8 és egy 15 éves, akik videojátékoztak az emeleten. Amikor meghallották, hogy Burley megérkezett a két másik fiúval és lementek hozzájuk. Burley állítólag egy fegyvert szorongatott és arra utasította a fiúkat, hogy találjanak meg egy magazint, amihez a fegyverbe illő töltények voltak csomagolva, olvasható a rendőrség közleményében.

Amikor a két másik fiú visszatért a hálószobából, meglátták, hogy a férfi Masont veri. Közelebb léptek és állításuk szerint szemtanúi voltak, amint a férfi leszúrja a kisfiút egy rózsaszín, terepmintás késsel.

A gyerekek a rendőr szerint ekkor kimenekültek a házból, és a szomszédtól telefonáltak a rendőrségnek. A fiút a kiérkező rendőrök holtan találták. Addigra már a gyanúsított is elmenekült, a rendőrség azonban kedden rátalált Ohioban. Mint kiderült, Burley feltételesen volt szabadlábon, miután márciusban letöltötte börtönbüntetését szintén gyilkosságért és rablásért, melyet 1999-ben követett el, engedély nélkül tartott fegyverrel.

"Nagyon megrázó - mondta a KDKA televíziónak egy szomszéd - Nem tudom elhinni. Hogyan képes bárki arra, hogy leszúrjon egy kisgyereket?"


KÖVESS MINKET:hirdetés
kutyaifaltakfel.jpg

Horror: saját kutyái faltak fel egy remeteként élő kansasi férfit

Az 57 éves Freddie Mack 18 kutyával élt, az állatok szinte semmit nem hagytak a testéből.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 11.Saját kutyái falták fel azt az 57 éves kansasi férfit, akit a hatóságok a hozzátartozói bejelentése miatt már május óta kerestek - írja a Sky News.

Freddie Mack 18 keverékkutyájával élt együtt, a Johnson megyei seriff hivatalának illetékese szerint a férfi nagyon szerette és jól tartotta az állatait. Freddienek komoly egészségügyi problémái voltak, két éve kórházba is került, a hatóságok szerint ekkor még fel is hívta őket telefonon, hogy a kutyái biztosan jól vannak-e.

A férfiről a hozzátartozói április óta nem hallottak semmit, így májusban jelentették a hatóságoknak is. Ezek után kimentek a házához is, de nem találtak ott semmit, így nem is néztek körül. Később viszont, amikor újra visszamentek észrevették, hogy a kutyák ürülékében emberi hajszálak, ruhadarabok és csont is feltűnt. Ezután DNS-tesztet végeztek az ezekből vett mintákon, ekkor derült ki, hogy

az állatok ették meg a gazdájukat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a kutyák ölték-e meg a férfit, vagy az meghalt és utána falták fel. Az állatok mindenesetre nem voltak túl barátságosak, kettő közülük annyira agresszív volt, hogy le kellett őket lőni, egy tucatnyit le kellett fogni, hármat viszont örökbe tudtak adni közülük.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
baleset-horvatorszag-bmw-valsagos-allapot-magyar-autosok.jpg

Magyar autósokat tarolt le egy BMW-s egy horvát autópálya kapujánál

Három embert, köztük egy gyereket válságos állapotban vittek kórházba.
Forrás: Blik, Index, Fotó: Illusztráció/Pixabay - szmo.hu
2019. július 12.Súlyos baleset történt Horvátországban.

Hárman válságos állapotban kerültek kórházba, miután egy horvát rendszámú BMW a sebességhatárt átlépve, beleszáguldott az egyik autópálya kapujánál várakozó két magyar rendszámú autóba.

A baleset július 11-én, csütörtökön, 12 óra 40 körül történt Szentivánzelina (Sveta Helena) határában.

A BMW sofőrje olyan gyorsan ment, hogy nem tudott már megállni.

Az ütközés erejét jól mutatja az is, hogy a fizetőkapu elmozdult a helyéről.

A tűzoltók 45 percen át szabadították ki a sérülteket - egy nőt és egy gyereket - az egyik kocsiból.

A horvát forrás azt írja, hogy nem ez az első baleset idén ezen a helyszínen.

A balesetről készült fotók:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
solyi-gyerekgyilkossag-nyolceves-kislany.jpg

Újra feltépték a régi sebeket - mondta könnyek közt a 8 évesen megölt sólyi kislány édesanyja a bíróságon

A gyilkossággal egy 16 éves fiút vádolnak. A kislány szülei döbbenten hallgatták a vádirat felolvasásakor, mi történhetett a gyermekükkel azon a szörnyű napon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 12.Újra feltépték a sebeket - ezt mondta a törvényszéken a tavaly brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 8 éves sólyi kislány édesanyja.

Mint arról az RTL Klub beszámolt, a nő és a férje könnyeikkel küzködve hallgatta az ügyészt, ahogy a vádiratot olvasta az előkészítő ülésen július 11-én.

A gyilkossággal egy 16 éves fiút vádolnak, aki az ügyészség szerint tavaly májusban fojtogatta, megszúrta és szexuálisan is bántalmazta a gyermeket.

A tinédzser az utóbbit nem, a bántalmazást viszont elismerte.

Mi is megírtuk 2018 májusában, hogy a Veszprém megyei Királyszentistván közelében találták meg annak a nyolcéves kislánynak a holttestét, akinek az eltűnését az édesapja jelentette be a rendőrségen. A rendőrök azonnal megkezdték a kutatást, a sólyi kislány holttestét másnap hajnalban, találták meg.

Később kiderült, hogy egy 16 éves hajmáskéri fiú gyanúsítható a kislány megölésével. A fiú be is vallotta szörnyű tettét.

A vádirat szerint a szomszédos faluban élő 16 éves fiú a sólyi futballpályán ismerte meg a kislányt és annak bátyját, többször együtt is focizott a testvérekkel.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x