75 évesen nősül Kóbor János
Polgári esküvőjük után tíz évvel az égiek előtt is házassági esküt tesz Kóbor János és Kóbor Deme Zsóka.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 09.


Az Omega frontembere és az üzletasszony 2005 júliusában, egy születésnapi partin ismerkedett meg egymással. Esküvőjüket az első találkozás harmadik évfordulójára szervezték. Ekkor már másfél éves volt a kislányuk, hivatalossá akarták tenni, hogy új családot alapítottak.

"Szűk körű eseményt szeretnénk, így most kicsit gondban vagyunk a meghívókkal. Az ötödik házassági évfordulónk egybeesett az Omega turnéjával, és közben felvetődött a templomi esküvő ötlete. Azt is megbeszéltük, hogy bensőséges szertartást szeretnénk. Ez lesz az első templomi esküvőnk, és az utolsó is, ahogy mondani szokás" – mondta a Blikknek a Kossuth-díjas énekes felesége, Zsóka.

Kóbor János a múlt hét elején árulta el a köztévé reggeli műsorában, hogy hamarosan nagyapa lesz. Ősszel érkezik a legkisebb Kóbor, aki a rocklegenda első házasságából született fia, a reklámfilmes Dániel első gyermeke. Ez azt is jelenti, hogy idén két unokával bővül Kóbor János családja, mert a felesége korábbi frigyéből született Titanilla januárban adott életet egy kislánynak.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x