hirdetés
 
 
75 évesen nősül Kóbor János
Polgári esküvőjük után tíz évvel az égiek előtt is házassági esküt tesz Kóbor János és Kóbor Deme Zsóka.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 09.


hirdetés

Az Omega frontembere és az üzletasszony 2005 júliusában, egy születésnapi partin ismerkedett meg egymással. Esküvőjüket az első találkozás harmadik évfordulójára szervezték. Ekkor már másfél éves volt a kislányuk, hivatalossá akarták tenni, hogy új családot alapítottak.

"Szűk körű eseményt szeretnénk, így most kicsit gondban vagyunk a meghívókkal. Az ötödik házassági évfordulónk egybeesett az Omega turnéjával, és közben felvetődött a templomi esküvő ötlete. Azt is megbeszéltük, hogy bensőséges szertartást szeretnénk. Ez lesz az első templomi esküvőnk, és az utolsó is, ahogy mondani szokás" – mondta a Blikknek a Kossuth-díjas énekes felesége, Zsóka.

Kóbor János a múlt hét elején árulta el a köztévé reggeli műsorában, hogy hamarosan nagyapa lesz. Ősszel érkezik a legkisebb Kóbor, aki a rocklegenda első házasságából született fia, a reklámfilmes Dániel első gyermeke. Ez azt is jelenti, hogy idén két unokával bővül Kóbor János családja, mert a felesége korábbi frigyéből született Titanilla januárban adott életet egy kislánynak.


KÖVESS MINKET:
Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya már kész nő: Noncsi 10. születésnapját ünnepli
Édesanyja közös fotóval köszöntötte fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Tíz éves lett Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya. Noncsi már kész nő, és igazi modellként viselkedik anyukája mellett.

"Ez a nap ma róla szól...! 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a gyönyörű kis lelkével! Megtanított az anyaságra, az önzetlenségre, és olyan sok sok dologra, amit leírni sosem tudnék! Értelmet adott mindennek 10 évvel ezelőtt! Boldog vagyok, hogy az ő édesanyja lehetek! Isten éltessen drága kicsi lányom!" - írta az egyik fotóhoz.

#birthdaygirl #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon ???????

17.5k Likes, 67 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "#birthdaygirl #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon ???????"

Ez a nap ma róla szól...!❤️ 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a gyönyörű kis lelkével! Megtanított az anyaságra, az önzetlenségre, és olyan sok sok dologra, amit leírni sosem tudnék! Értelmet adott mindennek 10 évvel ezelőtt! Boldog vagyok, hogy az ő édesanyja lehetek! Isten éltessen drága kicsi lányom!? #birthdaygirl #alegjobbkislany #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon

13.2k Likes, 114 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "Ez a nap ma róla szól...!❤️ 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a..."


KÖVESS MINKET:
Gáspár Evelin leszámolt a férfiakkal: "Én nem leszek többé senki babája!"
Elege lett, nem akar többet státuszszimbólum lenni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Csalódott a szerelemben, ezért úgy döntött, hogy most magára koncentrál - mondta Gáspár Evelin. A 24 éves lány nem akar státuszszimbólum lenni.

Éveken keresztül élt kapcsolatban, de elege lett:

"Fiatal vagyok, dekoratív, megvan a magamhoz való eszem, és ahhoz, hogy stabil jövőt építsek nem kell pasi. Eldöntöttem, hogy mostantól én irányítok.

Vannak, akik udvarolnak és egy bizonyos határig ezt hagyom is, de egy ponton túl nem engedek. Nem vagyok státuszszimbólum, akit bazári majomként lehet mutogatni! Én nem leszek többé senki babája!" - mondta a Ripostnak.

?

2,548 Likes, 32 Comments - ⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) on Instagram: "?"


KÖVESS MINKET:

Tücsi és párja elárulták, mi lesz a kislányuk neve
Különleges keresztneveket választottak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Komoly fejtörést okozott a párnak, hogy mi legyen születendő kislányuk neve. Hosszas mérlegelést követően döntöttek amellett, hogy két keresztnevet kap majd a kicsi.

"Sokkal nehezebben is sikerült, mint ahogy azt elképzeltük, de annál nagyobb boldogság volt, amikor megtaláltuk azt, ami mindkettőnknek tetszik. Most Nektek is eláruljuk..." - írta Tücsi a vlogjához.

Végül a Sofron Nara Sophie név mellett döntöttek.

VIDEÓ: Elárulják, hogy mi lesz a kislányuk neve


KÖVESS MINKET:

Kasza Tibi és Csuti megkóstolta az anyatejet
Mindkettejük felesége szoptat, így ők adtak nekik az anyatejből. A két apuka pedig videóra vette a kóstolást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Kasza Tibi és Csuti úgy döntött, hogy megkóstolják azt, amit a gyerekeik fogyasztanak. Mindkettejüknek nemrég született pici babája, így feleségeik Manker és Kulcsár Edina szoptatja Lora Bellát és Medoxot is.

A két anyuka lefejt egy adagot az anyatejből, az apukák pedig hosszú tanakodás és poénkodás után lehúzták. Kasza Tibinek nagyon ízlett, végül Csutival együtt a maradékot is megitták.

Mindezt pedig videóra vették és feltették Kasza Tibi YouTube csatornájára:


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x