hirdetés
70764838_2364139523670128_7060522353079353344_n.jpg

700 milliós kezelés kell a súlyos betegséggel küzdő másfél éves Zentének, gyűjtést indítottak

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 18.


hirdetés

"Néhány csodálatos embernek és megosztásaiknak köszönhetően ma bomba robbant, és sokan felfigyeltetek Zentére és a gyűjtésünkre.

Eddig gond nélkül tudtam kezelni az oldalt, de most hirtelen több száz levelet kapok itt és privátban is, és mivel továbbra is Zente ellátása, szükségleteinek kielégítése az első, így megtörténhet, hogy akár csak egy nap után tudok válaszolni.

Ezért türelmeteket és megértéseteket kérem.

Néhány fontos infó ami többször felmerült:

1, Igaziak vagyunk. Valóban gyűjtünk Zente számára. :)

2, Nyugodtan utalhattok az alapítványi számlára. Mint ahogyan a nevéből is kiderül (Összefogás Zentéért Alapítvány) mi hoztuk létre kifejezetten Zente számára, mert így hivatalosan tudunk gyűjteni, és másra nem is fordítható az összeg csak Zentire. :)

3, A poszt végén megtaláljátok az összes lehetőséget ahol hozzá tudtok járulni a gyűjtéshez. Bankszámla, Gofundme, PayPal.

4, Végezetül CSODÁLATOSAK VAGYTOK! Hálásan köszönünk minden hozzájárulást legyen az kicsi vagy nagy, hisz minden forint számít! Köszönünk minden kézműves és egyéb felajánlást és minden ötletet, valamint megosztást! Csak így van esélyünk a sikerre! A gyűjtés természetesen folytatódik, hiszen a szükséges 700 millió csillagászati összeg. Jelenleg 1%-a van meg, bár ebben a viszonylatban már ez is hatalmas összeg. Köszönjük!

Összefogás Zentéért Alapítvány (OTP Bank Magyarország)

Számlaszám: 11731001-23120178

International account number: HU06117310012312017800000000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB"

Zente- SMA 1 Baby

A reményről: Ma reggel terápiára indultunk Zentivel. Kissé elcsigázo... ttan ültem a volán mögött a zöld jelzésre várva, Zenti pedig hátul méltatlankodott. Szerinte ma csak azért sütött ki a napocska, hogy őt bosszantsa és a szemébe világítson. ? Ekkor kopogtak az anyós ülés felőli ablakon. Meglepetten fordultam oda. Egy néni volt az.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
batmantoy-1000x594.jpg

Megesett a rendőr szíve a kisfiún, miután mindenük odaveszett a tűzben

A hatéves amerikai gyereket egy igazán figyelemre méltó ajándékkal lepte meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 14.Az észak-karolinai Hendersonville-ben élő négyfős családnak hétfő reggel mindene odaveszett egy tűzben, ami a lakóautójukban gyulladt ki. A lakásban senki nem tartózkodott, amikor a feltételezések szerint az elektromos radiátor kigyulladt - írja a Yahoo.

A tragédia helyszínére érkező családtagok közül, Damon, a hatéves fiú megjegyezte az esetnél intézkedő rendőr, Tim Griffin füle hallatára, hogy reméli, a halloweeni batmanes jelmeze nem volt az autóban, de Damon nagymamája, a fiú feje felett átnézve, jelezte a rendőrnek, hogy az is bent volt.

Damon anyukája, Cayce Burroughs azt nyilatkozta, hogy mindenük a lakókocsiban volt, párja szerszámai is, amivel épp egy vállalkozást szeretett volna elindítani.

"Öt év után el kellett hagynunk a lakásunkat a szomszédok miatt, és nem volt máshova mennünk, mint egy lakóautó édesanyám mellett, ahol nem fértünk el mindannyian, így a gyerekek az apjukkal voltak hét közben. Folyton csak arra tudtam gondolni, hogy mennyire hiányoznak. Ma, amikor suliba vittem Damont, odalett a tűzben mindenünk, nem tudom, mihez kezdünk most" - írta egy azóta törölt Facebook-posztban Burroghs.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
szepsegnap.jpg

40 önkéntes segítségével szépültek a nők és a férfiak a hajléktalanszállón

Sztárkozmetikus, fodrászok, pedikűrösök és manikűrösök segítették önkéntes munkájukkal az akciót. A Szépségnap keretében 33 hölgy és 18 férfi szépült meg
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 15.Nyolcadik alkalommal rendeztek rendhagyó Szépségnapot a Válaszút Háza Női Rehabilitációs Intézményben a hétvégén, ahol sztárkozmetikus, fodrászok, pedikűrösök és manikűrösök segítették önkéntes munkájukkal az újjászületést. A mai különleges napon 51 nehéz helyzetben élő nő és férfi vette igénybe a számukra gyakorlatilag elérhetetlen szolgáltatásokat. A rendezvény célja továbbra is az, hogy a külső megszépítése mellett lelki támogatást is nyújtson a nehéz élethelyzetben lévő embereknek. Az eseményen olyan korábbi lakók is részt vettek, akiknek azóta, az Üdvhadsereg és a Szépségnap segítségével sikerült új életet kezdeni.

Bántalmazás, családi problémák, munkahely megszűnése vagy akár egy hosszabb betegség is vezethet az otthon elvesztéséhez, támogató kapcsolatok nélkül pedig nagyon nehéz újra talpra állni. Az Üdvhadsereg rehabilitációs intézményében, a Válaszút Házában egyénre szabott segítségnyújtással támogatják a bentlakókat, a Nappali melegedőt és a Népkonyhát igénybe vevő férfiakat és nőket.

„Létbizonytalanság, kilátástalanság, egészségügyi problémák és az elszenvedett traumák nyomai, leginkább ezek azok a jellemzők, amelyek miatt perifériára kerülnek az emberek. – mondta el Tiszáné Gneth Gabriella, az Üdvhadsereg Magyarország képviselője.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kecske-kut-mentes-tuzoltok-1000x570.jpg

9 méter mély kútba esett egy kecske, a tűzoltók mentették ki

A mekegő négylábúnak az ijedtségen kívül más baja nem lett. Videó is készült arról, hogyan emelték ki a kútból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 15.Kilenc méter mély kútba esett egy kecske Budapesten, a XVII. kerületi Orgoványi utcában kedden napközben - számolt be róla a Katasztrófavédelem.

A szerencsétlenül járt állat kimentésére a XVII. kerületi tűzoltók siettek, akik létrán ereszkedtek le a bajbajutott kecskéhez, majd mentőkötelet erősítettek rá és kihúzták a kútból.

A mekegő négylábúnak az ijedtségen kívül más baja nem lett. A megmentése után vissza is ment a többi kecskéhez.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság több képet és egy videót is megosztott a kecske kimentéséről:

Fotók: Winter László/FKI, videó: Schultz László/FKI


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!