hirdetés
couple-915991_1920.jpg

7 eset, amikor megkérték valakinek a kezét, és az visszautasította

És még úgy sincs kizárva a happy end. Az élet a legfurfangosabb forgatókönyvíró.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. május 07.


hirdetés

Lehet, hogy nem éppen ez az eddigi legmelegebb tavaszunk, de attól még a szerelem évszaka lassacskán rügyet bont és egyre több eljegyzésről szóló hír tűnik fel a láthatáron.

A zp1995 nevezetű Reddit felhasználó a témán felbuzdulva úgy döntött, hogy utána jár, ha valaki mégis nemet mondana egy ilyen meghatározó pillanatban, ugyan miért is teszi - a válaszok pedig csak úgy záporoztak. Íme néhány példa:

#1

"A mostani feleségem noszogatott, hogy kérjem meg a kezét. Kértem egy kis időt gondolkodásra, de végül nemet mondtam. Azt gondoltam, hogy csak hátráltatnám. A boltom a bezárás közelébe került és két hónappal azelőtt, hogy ez bekövetkezhetett volna, nemet mondtam egy másik munkahelyi ajánlatra. Így tudtam, hogy egy darabig munka nélkül maradok. Ő nem fogadta jól a dolgot és pár évig nem is beszéltünk. Végül az útjaink ismét összetalálkoztak és kiderült, hogy mindketten rendkívül hiányoltuk a másikat.

Egyik este aztán így szólt hozzám: 'Szóval molekulám, meggondoltad már magad?' Azonnal kitört belőlem a nevetés és két hét múlva összeházasodtunk."

hirdetés

#2

"Három év után megkértem a barátom kezét. Ő erre azt válaszolta, hogy szeret engem, viszont még nem áll készen, mivel a szülei házassága borzasztó volt, és őszintén szólva nem tudja, hogy valaha meg tud-e házasodni. Kisírtam a szemeimet, ő pedig átkarolt, de még ha gyengéd is volt, továbbra is hajthatatlan maradt.

Egy idő után beletörődtem, hogy nem fogunk összeházasodni és örültem annak, hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást. Két évvel később megkérte a kezem. Immár 12 éve vagyunk házasok!"

#3

"Én a történet másik felét képviselem, de attól még ez egy jó sztori. Évekkel ezelőtt történt. A barátnőm és én elmentünk egy barátunk esküvőjére, engem pedig magával ragadott a helyzet romantikája és rögtönöztem egy lánykérést a recepción. Ő nemet mondott, és azzal magyarázta, hogy nem pont egy ilyen emléket képzelt el a Nagy Kérdéshez. Azt mondta, hogy furcsa lenne ezt a különleges pillanatot egy másik pár nagy napjához kötni, és megkért, hogy kérdezzem meg máskor, más körülmények között. Konkrétan pár perccel később bejelentették, hogy az ara el fogja dobni a csokrot.

Valamennyi lány felsorakozott, a csokor a levegőbe repült és egyenesen a barátnőm karjaiban landolt. Ő nevetett, felém fordult és azt mondta: 'Ez a pillanat elég megfelelő. Oké, azt hiszem el vagyunk jegyezve.'"

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
uganda-no-42-gyerek.jpg

36 éves korára 42 gyermeke született egy ugandai nőnek, 13 évesen szülte meg első ikerbabáit

Mariam egyedül neveli a gyerekeket, ugyanis férje három éve elhagyta őket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 22.


hirdetés

Mariam Nabatanzi 36 éves korára 42 gyermeknek adott életet. Az ugandai nőnek nem volt egyszerű gyermekkora, mélyszegénységben nőtt fel. Így 13 évesen hozzákényszerítették egy 40 éves férfihoz, akitől egy évvel később megszületettek a lány első babái, ugyanis először ikreknek adott életet.

Már első terhességénél figyelmeztették a fiatal anyukát az orvosok, hogy még nagyon sok gyermeke fog születni, ugyanis Mariamnak egy ritka genetikai rendellenességbe van, amit hiperovulációnak neveznek. Egy ciklusban több petesejtet termel a szervezete, ezáltal gyakoribb az ikerterhességek aránya, ennek köszönheti fokozott termékenységét is.

A nő 23 éves korára már 25 gyermeknek, 36 éves korára pedig 42-nek adott életet, négy baba pedig a szülést követő időszakban hunyt el.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
cimkep-meztelen-takaritono-1000x667.jpg

Meztelen takarítónőnek állt egy háromgyerekes családanya, vagyonokat keres vele

A 35 éves brit háziasszony azelőtt szállodákban takarított, aztán gondolt egy nagyot, és váltott.
The Sun. Fotó: Northfoto / © KMG / SWNS - szmo.hu
2020. február 21.


hirdetés

A 35 éves, háromgyerekes, férjezett családanya, Claire O’Connor valószínűleg kissé egyhangúnak, és nem túl jövedelmezőnek tartotta munkáját. Az angliai Kentben, egész pontosan Walderslade-ban élő Claire szállodai takarítóként dolgozott, amikor elkezdte törni a fejét egy új, üzleti vállalkozáson.

Gondolta: ugyanazt adja el, amihez ért, vagyis a gondos takarítást – csak éppen extrákkal. Vagyis meztelenül. Házhoz lehet őt hívni, és ő elvégzi a munkát, nézni is szabad őt közben, de semmi több.

"Csak semmi huncutkodás. Nem lehet hozzám érni, lefotózni, egyáltalán nem vállalok semmi többet. Csak odamegyek, levetkőzöm, elvégzem a munkát, és már indulok is haza." – nyilatkozta az asszony.

Claire tarifája meglehetősen borsos. Óránként 95 fontot, azaz 38 ezer forintot számol fel egy teljesen meztelen nagytakarításért. Félmeztelen munkáért 34 ezret, fehérneműs vagy szobalány-jelmezes suvickolásért pedig 30 ezret kér.

Férje, a 39 éves Rob állítása szerint először azt hitte, a felesége viccel, de most, hogy már beindult az üzlet, elfogadja Claire karrierváltását. A helybéliek viszont elég megosztottak a dologgal kapcsolatban.

hirdetés

A közösségi médiában volt, aki azt kommentelte: "Majd ajánlom őt az öreg haverjaimnak. Legyen már valami kis örömük."

Mások viszont "undorítónak" és "prostitúciónak" bélyegezték azt, amit Claire csinál, és úgy vélik, be kellene tiltani.

Egyvalamiben viszont egyetértenek a kommentelők: ha a meztelen takarítás bejön az asszonynak, jobban fog keresni, mint egy jól menő orvos.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
siraly.jpg

Műpénisszel játszottak a sirályok, az ok viszont nagyon nem vicces

Egy természetfotós egy védett kaliforniai öbölben akart fókákat fotózni, de felfigyelt a vidáman játszadozó madarakra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 22.


hirdetés

Meglepő jelenségre figyelt fel egy fotós Kaliforniában. Jennifer Warner a tengerpartra ment, hogy fókákat fotózzon, ám észrevette, hogy két fiatal sirály valami fura tárggyal játszadozik. A jelenet felkeltette az érdeklődését és készített pár képet róluk, ám mikor ránagyított a fotókra, megdöbbent.

A madarak ugyanis egy műpénisszel játszottak.

A természetfotós a Gizmodonak elmondta, hogy ő maga nagyon fontosnak tartja a környezet védelmét, ezért is volt fontos, hogy a műanyaggal játszó sirályokat lefényképezze, mert ezzel is dokumentálni akarta, hogy mit tesz az ember a környezetével.

"De amikor rájöttem, mivel játszanak – bár még mindig dühös voltam – azért be kellett látnom, hogy vicces is a dolog"

– mondta a lapnak.

hirdetés

A fotókért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
penisz_merevedes.jpg

Kiderült, mitől volt 12 órás merevedése egy amerikai férfinek

Röviddel utána egy 6 órás erekciója is volt.
képünk illusztrcáió, fotó: Pixabay - szmo.hu
2020. február 22.


hirdetés

Néhány hét alatt kétszer is egy georgiai kórház sürgősségi osztályán kötött ki egy amerikai férfi, akinek mindkét alkalommal hosszantartó, fájdalmas merevedése volt, írja a New York Post.

Először egy fél napon át tartó erekcióval ment kórházba a pórul járt férfi, akinél az orvosi vizsgálatok szerint a kannabisz túlzott használata okozta a problémát. Miután sikeresen kezelték a 32 éves páciens péniszét, hazaengedték, ám két hét múlva újra a kórházban volt egy 6 órán át tartó merevedéssel.

A diagnózis ebben az esetben is priapizmus volt, ami a hímvessző 4 óránál tovább tartó, szexuális ingerekhez nem kapcsolható izgalmi állapotát jelenti.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!