hirdetés
cat002-1.jpg

6 millió forintnyi kárt okozott egy játékos macska gazdái ausztráliai házában

Gazdája szerint cicája a bengáli vérvonal miatt ennyire kíváncsi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 12.


hirdetés

Hatalmas kárt okozott gazdáinak játékból egy egyéves macska az ausztráliai Adelaide-ben, írja a Metro.

Amber és Joe Fauser minden éjszaka bezárták cicájukat a mosószobába, nehogy kárt tegyen a házban – de úgy látszik, ez sem tudta megfékezni a kíváncsi állatot.

A 25 éves Joe egyik reggel éppen munkába indult volna, amikor hirtelen azzal kellett szembesülnie, hogy a teljes alsó szintjük víz alá került. Felrohant, hogy megkeresse a kiömlő víz forrását, majd meglátta Eve-et, a macskát, aki a mosógép tetején csücsült, mellette egy csapból pedig megállás nélkül áramlott a földre a víz.

A kíváncsi kismacskának nemcsak a vizet sikerült bekapcsolnia, de a csapot is addig mozgatta a mancsaival, ameddig egyenesen a földre irányította a vízsugarat.

A gazdi azonnal tudta, hogy az egész csakis a macska műve lehet, mivel elmondása szerint a bengáli vérvonal miatt ez a macskafajta extra kíváncsi természetű.

hirdetés

Ahogy a képen is látszik, a cica nem tanúsított kifejezett megbánást, annak ellenére, hogy sejteni lehetett, a keletkezett kár nem lesz olcsó mulatság. Végül egy erre szakosodott céget hívtak segítségül, akik először kiszivattyúzták a vizet, azután felszedték a szőnyeget és a parkettát, majd szárítógépeket helyeztek el az egész szinten, amik 7 napon keresztül folyamatosan be voltak kapcsolva.

„Még csak három hónapja költöztünk ide, úgyhogy megtettünk mindent, hogy helyrehozzuk az otthonunkat”

– nyilatkozta Amber.

Mesélt a keletkezett kár mértékéről is:

„A szárítás több, mint 16.000 ausztrál dollárba került, és 10.000 dollár volt lecserélni a vadonatúj szőnyegeket és parkettákat. Ezen kívül 1000 dollár lett a következő villanyszámlánk is, mivel a szárítók 7 napon keresztül folyamatosan mentek.”

Így okozott végül egyetlen kíváncsi macska közel 30.000 ausztrál dolláros, azaz több mint 6 millió forintos kárt a gazdáinak.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
szelfimanias-lany-1000x583.jpg

„Nem tudok úgy elmenni a tükör előtt, hogy ne fotózzam magam” - Évi 11 ezer képet csinál magáról a szelfimániás brit lány

A 22 éves anya mindent lefotóz, ami vele történik, nem telhet el úgy nap, hogy egy szelfit sem készít.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 07.


hirdetés

Egy kutatás szerint a britek évente átlagosan 450 szelfit készítenek. Ehhez képest egy 22 éves brit nő 11 ezer képet csinál magáról egy év alatt.

Autumn Mason el is ismeri, hogy szelfifüggő, de azt tagadja, hogy hiúságból fényképezi magát szinte minden percben. Már egészen fiatalon megszerette a szelfizést, azóta pedig már a mindennapjai részévé vált.

11 éves volt, amikor megkapta az első okostelefonját, amin kamera is volt. Az első kép, amit vele csinált pont egy szelfi lett, azóta pedig imád pózolni és elküldeni a végeredményt az ismerőseinek. Idővel megtanulta, melyik szögből és milyen fényekkel a legelőnyösebb fotózni magát, és mivel a barátai is pont ezt csinálják, már-már versenyt csinálnak ebből.

"Amikor 15 évesek voltunk, a suliban mindenki posztolt legalább egy képet a netre. A legtöbb ember nem izgatná fel magát ezen, de ha az én képem nem kap 50 lájkot pár órán belül, inkább kitörlöm, mert akkor azt hiszem, hogy rosszul nézek ki. Szeretem, hogy a lájkokkal elismerést kapok"

- mondta a The Sunnak.

hirdetés

A 22 éves lány két évvel ezelőtt a Tinderen megismerkedett a most 24 éves párjával, Billy Lewisszal, aki odáig volt a képeiért. Autumn pedig odáig volt attól, hogy a fiú azért húzta őt jobbra a társkereső alkalmazáson, mert nagyon szépnek találta őt a szelfiken. Össze is jöttek, ezután pedig Billy sem menekülhetett a szelfizés elől, számos képen pózolt barátnőjével.

2018 januárjában az ékszerüzletben dolgozó lány várandós lett, közös kisfiuk, Hendrix már másfél éves. A fiatal anya azt sem bírja megállni, hogy a kicsivel ne szelfizzen állandóan.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
81728762_761406467700198_2471451570848399360_n.png

Szenzációsan leckéztetett meg a totyogó kisfiú egy szemetelő autóst

Ha ezen nem gondolkodik el, akkor semmin...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 12.


hirdetés

A Daily Mail oldalán jelent meg a videó egy fiatal környezetvédőről, aki látszólag a maga módján igyekszik jobbá, vagy legalábbis kevésbé szemetessé tenni a világot.

A felvételen jó látható, hogy az éppen csak totyogó fiúcska nem tesz mást, csak visszaadja egy férfinak az üres műanyag palackot, amit előtte az autója ablakán dobott ki.

A történet nagyon kedves, ám a fiú édesanyja sajnos mindent elrontott, amikor elmondta a valóságot. A kelet-kínai Santung provinciában élő gyerek anyja elmondta, Jing Luluban nagy eséllyel nem a környezetvédelem iránti elkötelezettség munkálkodott,

egyszerűen azt hihette, hogy a férfi véletlenül ejtette el az üdítős flakont.

Ezt szerencsére a szemetelő nem tudta, úgyhogy még van esély arra, hogy leszokik a flakondobálásról:

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
rodgers2.png

Drogokra és alkoholra költötték a 7 gyerekük karácsonyi ajándékára gyűjtött pénzt a brit szülők

A munkanélküli anya és apa azóta szakítottak is. Állítólag a nő kezdeményezte a különválást, mert nem volt megelégedve a pénzgyűjtési akció végeredményével.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 12.


hirdetés

Egy munkanélküli pár, az angliai Ryan Rodgers és Jenny Grimes, több ezer fontot csaltak ki karácsony előtt egy GoFundMe oldalon keresztül, arra kérve az embereket, hogy segítsenek nekik karácsonyi ajándékot vásárolni 7 gyermeküknek, írja a The Sun.

A pár az oldalon elmondta, hogy körülbelül 190 ezer forintnak megfelelő segélyből próbálnak havi szinten megélni, és ez sokszor csak a létminimumra elég. Később kiderült, hogy a 26 éves Ryan rendszeres droghasználó, és internetes eladásokból szerez pénzt magának a segélyek mellett.

A pár több családtagja is felháborodását fejezte ki az esettel kapcsolatban, és felhívták az emberek figyelmét, hogy ne utaljanak pénzt a felhívásra.

Joanne Grimes, Jenny nővére elmondta, szégyellhetnék magukat, amiért a gyerekeik arcával próbálnak sajnálatot ébreszteni, és mindenkit arra biztatott, hogy ha utaltak is a párnak, mindenképpen követeljék vissza a pénzüket.

Jenny édesanyja azt nyilatkozta, mélységesen szégyelli, hogy lánya ilyen mélyre süllyedt, hogy a gyerekeit felhasználva gyűjt pénzt italra és drogokra.

hirdetés

Joanne a Sunnak elmondta, a lány és barátja azóta szakítottak, és Ryan már külön is költözött tőlük. Joanne szerint a szakítást valószínűleg Jenny kezdeményezte, miután nem volt megelégedve a pénzgyűjtési akció végeredményével.

A felhívásban arról is beszéltek, hogy sokszor jótékonysági szervezetekre, vagy a családjukra kellett támaszkodniuk, hogy ételt vehessenek 7 gyereküknek, akik mindannyian 7 év alattiak.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
Screenshot-2020-01-08-at-13.01.19.png

Rémisztő nézni: egy gyerek kimászott az ablakon az ötödik emeleten, és sétált a párkányon

A szülei valószínűleg épp zuhanyoztak, amikor az eset történt Tenerifén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 08.


hirdetés

Nagy port kavart Facebookon az a videó, amit egy Tenerifén nyaraló belga lány készített egy 5. emeleti ablakon kimászó kisgyerekről – írja a Mirror. A videót az I Love Tenerife csoportban osztották meg, és azonnal nagy visszhangot váltott ki az emberekből.

A felvételen látható, amint az 5 éves gyerek a ház oldalán elindul az erkély felé, majd amikor ott nem tud bemászni, visszaszalad az ablakhoz.

Egy pillanatra megbotlik, és az egyensúlyát is elveszti, de szerencsére épségben elér az ablakhoz, és visszamászik a szobába.

Többezer ember kommentálta a videót, legtöbbjük élesen kritizálva a szülőket az eset kapcsán, aki, vagy akik valószínűleg a zuhany alatt lehettek a történtekkor.

A videót egyébként egy belga turista lánya rögzítette a telefonjával, ameddig apja átrohant a szemközti házba, hogy értesítse a szülőket.

hirdetés
Child climbs out of apartment balcony window 4 floors up and runs along dangerous ledge in Tenerife!

OMG! This toddler managed to climb out of this building window whilst the parents were taking a shower.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!