hirdetés
lanykeres-titokban-kepekkel-1000x583.jpg

6 héten át próbálta megkérni barátnője kezét, aki ezt észre sem vette - vicces képek készültek a tréfáról

A fiatal férfi sokszor azt hitte, hogy lebukik, de a lány semmit nem sejtett. Végül a legromantikusabb pillanatban történt meg a valódi lánykérés, de a vőlegény még az előtt is megtréfálta szerelmét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 30.


hirdetés

Úgy tűnik, mostanában divat lett az, hogy a férfiak egy ideig leplezik, hogy meg akarják kérni a párjuk kezét, de csak szívük hölgye előtt, akit akár több hétig vagy hónapig is átverhetnek ezzel a vicces trükkel.

Ez úgy néz ki, hogy a leendő vőlegény több alkalommal is előveszi a gyűrűt, amivel el szeretné jegyezni a barátnőjét, de a nő sosem látja ezt, mert a férfi titokban csinálja. Az ilyen alkalmakat képeken örökíti meg, vagyis végigdokumentálja, hogyan és milyen helyzetekben kérhette volna meg választottja kezét.

Nemrég beszámoltunk már egy ilyen történetről, amelynek főszereplője egy hónapon keresztül játszotta ezt a kedvesével, aki persze ebből semmit nem vett észre. Volt, amikor a férfi a hálószobájukban mutogatta a gyűrűt a lány háta mögött, máskor akkor vette elő, amikor a szerelme aludt, de próbálkozott már közös kirándulások és otthoni tevékenységeik során is. Ő saját bevallása szerint nem tervezte el előre, hogy mikor térdel le barátnője elé, szeretett volna spontán lenni, és le is fotózta, milyen alkalmakkor érezte úgy, hogy ez az a pillanat.

Most egy kanadai férfi gondolta úgy, hogy ugyanígy megtréfálja a párját. Az Ontarióban élő Colton Vaters öt hónappal ezelőtt vette meg azt a gyémántgyűrűt, amivel meg akarta kérni barátnője, Danielle Campbell kezét.

A Daily Mailnek elmondta, az interneten bukkant rá erre az eljegyzési ötletre, egészen pontosan Edi Okoro, a fent említett sztori főhőse inspirálta. Colton mindenképpen szerette volna dokumentálni a lánykérési kísérleteket, az átverésbe pedig néhány családtagot is bevont.

A 23 éves férfi mindenhová magával vitte a gyűrűt, és próbált minél több képet csinálni szerelmével, anélkül, hogy ez a 25 éves lánynak feltűnt volna. Még azt is bevállalta, hogy csak úgy otthagyja az ékszert az otthonuk egyes pontjain. A legkockázatosabb szituációk közé tartozott az is, amikor barátnője táskájára fűzte a gyűrűt, vagy a kezébe tette, miközben a nő aludt.

Colton Vaters

She has nooooo clue!

Hat héten keresztül játszotta ezt a "játékot", majd végül a legromantikusabb alkalomra időzítette a letérdelést.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
noszexpixa.jpg

Szexfüggőségéről vallott egy nő: „Még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom”

A 34 éves brit nő úgy érzi, teljesen eluralkodik az életén a függősége, amit képtelen kezelni. Hiába ment el tanácsadóhoz, vele sem bírta ki testi kapcsolat nélkül.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 24.A szexfüggőség ugyanolyan szenvedélybetegség lehet a komoly függők számára, mint azoknak, akik az alkohol, a kábítószer vagy a cigaretta rabjai. Sokan talán azt gondolják, hogy ez sokkal "kellemesebb", mert a függő nem terheli káros anyagokkal a szervezetét, de valójában a szexfüggőség is képes tönkretenni az ember életét.

Ezt bizonyítja egy 38 éves brit nő története is, aki Rachel Evans álnéven nyilatkozott a The Sunnak arról, milyen az élete, amely állandóan a szex körül forog.

Az ingatlanügynökként dolgozó nőnek - saját bevallása szerint - olyan komoly a függősége, hogy már számos baráti és párkapcsolata, valamint munkája is ráment.

"Az életem minden területére kihat a függőségem. Még a munkahelyemen sem vagyok biztonságban. Ha üres lakások kulcsai vannak nálam, az azt jelenti, hogy mindig lesz egy hely, ahová vihetem a szexpartnereimet"

- vallotta be.

Elmondta, hogy

évekig küzdött a "piszkos titkával". Úgy érezte, "felfalta" a lelkét és tönkretette az életét, mint egy parazita.

Több munkahelyéről is el kellett mennie, miután lefeküdt a főnökeivel, lakástulajdonosokkal, más ügynökökkel, de még az ügyfeleivel is.

"Megpróbáltam rájönni, miért érzem egyfolytában azt, hogy figyelemre és szexre van szükségem. Még fel is szedtem pár kilót, hogy a férfiak ne tartsanak vonzónak. De semmi nem működik. Senkinek nem beszélhetek róla, hiszen ki értené meg? Barátnőim se nagyon vannak, mert attól félek, hogy lefeküdnék a párjukkal"

- mondta Rachel.

Jelenleg komoly párkapcsolatban él, a vallásos családból származó barátja azonban semmit nem tud a nő kettős életéről. Számára sokat jelent a bizalom, Rachel szerint pedig az igazság teljesen kicsinálná a férfit. Ő csak annyit tud, hogy a barátnője lefeküdt egy másik sráccal, de valójában

már a nő sem tudja megszámolni, hány partnerrel csalta meg a párját.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
fotos.png

Egyre népszerűbb a fotós, aki az esküvők sötét oldalát örökíti meg

Szerinte nem kell annyira komolyan vennünk magunkat és életünk nagy napját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 23.Ian Weldon egy olyan esküvői fotós, aki számára nem fontos, hogy a lagziban készült képek a lehető legtökéletesebbek legyenek. Pontosabban: ő egészen más fotókat tart érdekesnek, mint a legtöbben. A férfi simán lefotóz eleséseket, elszakadt nadrágokat, dohányzó párokat, és követői éppen ezért szeretik.

A CNN oldalán vele készült interjúból kiderül: a férfi azt vallja, ő egyáltalán nem esküvői fotós, de nagyon szereti ezeket az eseményeket.

"Az esküvők a sokféle érzelem, a boldogság és a szomorúság olvasztótégelyei. Minden, amit sok más, egymástól különböző projektben megtalálhattam, az egyetlen helyen van az esküvői bulikon. És amikor hozzáadsz egy kis alkoholt ehhez, akkor valami teljesen más lesz az egészből" - mondja a fotós.

Weldon azt is elárulta, miért döntött amellett, hogy a sokak szerint kellemetlen pillanatokat is megörökíti:

"Az esküvői fotózás kategóriáján belül a legnépszerűbb fotósok valóban tudnak készíteni olyan képeket, amik népszerűek lesznek, és valóban kiváló minőségben dolgoznak. Nagyszerű dolog; semmi baj nincs vele. Ám számomra ez csak egyfajta kereskedelmi fényképezés, és nem igazán a nagy nap valódi bemutatása. És amikor sablonokat alkalmazunk minden esküvőre, és minden esküvő ugyanúgy néz ki, akkor nem igazán érzem, hogy a pár valami különlegeset kap" - vallja Weldon, aki szerint sokkal jobb, ha nem vesszük magunkat túl komolyan.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
koszoruslany-csokor-pixa.jpg

Visszamondta rákos koszorúslánya meghívását az esküvőjére, mert a nő nem akart parókát húzni

A szívtelen menyasszony nem szeretett volna kopasz nőt látni az esküvői fotóján, ezért kényszerítette volna barátnőjét a paróka viselésére, amit azonban a lány megtagadott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 26.Mostanság gyakran kerülnek a közösségi médiában a támadások középpontjába egyes menyasszonyok extrém kívánságaikkal, szeszélyeikkel. Előfordul, hogy némelyiknek a védelmére kelnek, mondván, mégis csak élete legfontosabb napja, és a néha hajmeresztő ötleteket betudják az esküvővel járó stressznek, de vannak esetek, amelyek megbocsáthatatlanok.

Ilyen például az, amelyet egy névtelenséget kérő nő tett közzé a Facebookon, majd a Reddit közösségi oldalon.

A leendő ara másfél évvel ezelőtt kérte fel történetünk főszereplőjét koszorúslánynak. Nem sokkal ezután azonban a lánynál rákbetegséget állapítottak meg, amely miatt sugár- és kemoterápiás kezelést is kapott. Kihullott a haja és a szemöldöke is.

Barátnője, aki mellesleg ápolónő, kezdetben nagyon segítőkész volt mind a kezelés költségeinek összegyűjtésében, mind pedig a betegség kommunikálásában. Még egy fürdőkúrával is meglepte őt.

A rémálom ekkor kezdődött, mert innen vitte el őt egy parókaboltba. A lánynak nagyon rosszul esett, hiszen immár ő is tudta azt, hogy milyen lelki törést jelent a rákbetegeknek, hogy a kezelések nyomán kihullik a hajuk, és ilyenkor tele vannak szégyenérzettel.

Felpróbált ugyan egy-két parókát, de végül nem volt hajlandó egyiket sem viselni. Miután ezt tudatta a barátnőjével, a menyasszony másnap felhívta és közölte vele, hogy nem hívja meg az esküvőjére

– írta a Sun.

Azzal a nevetséges indokkal zárta őt ki, hogy a szertartást vezető lelkész szerint túl sokan vannak. A lány, aki eredetileg a második lett volna a koszorúslányok között a menyasszony húga után, felhívta a többieket, és elmondta nekik az esetet.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
noeljegyzesigyurupxhere-1000x624.jpg

Exét, lánytestvérét és sógornőjét is elvette feleségül egy hét alatt

A férfi példáját apja is követte, akinek még a saját lánya is igent mondott. A kínai család összesen 23 házasságot bonyolított le két hét alatt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 26.Egy kínai család 11 tagja 2 hét alatt sorban elvette egymást, majd elváltak, és egy másik családtagnak esküdtek örök hűséget – számolt be a CNN. Mindezt összesen 23 alkalommal tették meg.

A kínai család még a magyarok messze földön híres találékonyságán is túltesz, ha egy megoldáshoz vezető úton a kiskapukat kell megkeresni.

A társaság tagjai azért kötöttek 23 házasságot a közvetlen rokonsággal 2 héten belül, hogy így játsszák ki a kínai Lishui város kompenzációs programját, amiben a helyi lakosoknak minimum 40 négyzetméteres lakást ígértek.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy Pan nevű férfi amint meghallotta az ingyen lakás lehetőségét, gyorsan feleségül is vette újra exfeleségét, aki az adott területen lakott. Majd

6 nap múlva elváltak, és Pan a lánytestvérét, majd a sógornőjét vezette oltár elé. Példáját apja is követte, akinek még a saját lánya is igent mondott miután már több hozzátartozója is megfordult az apja mellett.

A csalássorozatot a városrész fejlődéséért felelős bizottság szúrta ki, akik azonnal feljelentést is tettek a rendőrségen. A csalókat letartóztatták, négyen őrizetben, a többiek óvadék ellenében szabadlábon várják a fejleményeket.

Az ügyben jelenleg is nyomoz a rendőrség.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x