6 dolog, amit ne mondj el a barátaidnak a házasságodról
Legyetek egymás legfőbb bizalmasai!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 16.


Tinédzseréveinkben hozzászoktunk, hogy mindenről beszámolunk a barátainknak, és még egy lépést sem teszünk meg anélkül, hogy ne kértük volna ki a többiek véleményét. Azonban a házasságunk alatt átalakul ez a dolog: a párod lesz az első számú bizalmasod, és mielőtt vad pletykálásba kezdenél, fontos, hogy az ő szempontjait is megvizsgáld. Most összegyűjtöttünk 6 dolgot, ami csak kettőtökre tartozik:

1. Ami a hálószobában történik

A legtöbb baráti társaságban gyakori téma a szex, és ez egy adott pontig rendben is van. Azonban ha van olyan dolog, amit a párod kifejezetten diszkréten kezel, esetleg szégyell, tartsd tiszteletben. Valószínűleg igencsak kellemetlenül érezné magát, ha a következő összejövetelnél mindenki tudná róla, milyen fétisnek hódol, vagy épp milyen nemi betegségtől szenved..

2. Minden egyes konfliktus

Nincs olyan kapcsolat, ahol olykor ne ütné fel a fejét pár konfliktus, nézeteltérés. Azért vannak a barátaink, hogy átsegítsük egymást a nehezebb időszakokon, ám egy 10 éve tartó házasság esetében nem szükséges beszámolnod minden apró szurkálódásról. Jobb, ha ez inkább kettőtök között marad, a legtöbb úgyis feledésbe merül pár óra elteltével.

3. Félrelépés

Ha már kísértésbe estél, kénytelen leszel valamiféle stratégiát kialakítani. Megtartod a titkod, vagy színt vallasz a párodnak? Nos, bármelyik mellett is döntesz, jobb, ha nem jut el harmadik félhez az információ. Az emberek olykor akaratukon kívül is bekavarhatnak pár rosszul irányzott megjegyzéssel.

4. Anyagiak

Ideális esetben egyensúlyban van kettőtök keresete, ám megeshet, hogy időszakosan valamelyikőtök jóval többet tesz a közös kasszába. Amennyiben erről nyíltan, racionálisan beszélgettek, elkerülhetitek a konfliktusokat, ám egy dolog biztos: senki sem szereti, ha mások a pénztárcájában turkálnak.

5. Családi drámák

Ő nem kedveli a bátyádat, neked pedig rendre meggyűlik a bajod az apósoddal. Kényelmetlen téma, de ez valóban csak kettőtökre tartozik. Gondolj csak bele: nem lenne szörnyű azzal szembesülni, hogy az egész társaság ferde szemmel néz a testvéredre pár pletyka miatt?

6. Kibeszélés

Lehetséges, hogy a saját otthonotok biztonságában olykor kritikát formáltok egy közös barátotokról, ám ez közel sem jelenti azt, hogy ne szeretnétek az illetőt. Ti egy csapatot alkottok, és ami kettőtök között elhangzik, az senki másra nem tartozik.

Forrás: PopSugar


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x