5 tökéletes randitipp, amihez ki sem kell mozdulnotok a fűtött lakásból
Jönnek a hideg, esős napok, de ez közel sem jelenti azt, hogy unatkoznotok kell a négy fal között maradva.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 21.


Akármilyen nagy, egyszer még Budapesten is elfogynak az ismeretlen helyek, és akkor megy a szenvedés, hogy hol töltsétek az estét, beleestek a "nekem mind egy, legyen ahogy te akarod" végtelen hurkába. Mi lenne, ha otthon maradnátok? Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy egész este egymásba punnyadva kell TV-t bámulni, a lehetőségek tárháza végtelen! Az Elite Daily összegyűjtött 5 programot, ami megteszi kezdésnek.

Cseréljetek könyvet

Fogjátok meg a kedvenc köteteiteket, adjátok oda a másiknak, majd kuckózzatok be egymás mellé és kezdjetek el olvasni. Ezzel egyrészt jobban megismeritek a másikat, hiszen miután befaltátok a mesterműveket kétszemélyes magán könyves klubot tarthattok, másrészt kiterjesztitek az én-időtöket a másikra, amit nagyon fontos megtanulni, mert egy házasságban már nagyon kevés olyan idősáv van, amikor teljesen egyedül lehettek. Meg kell tanulni a másikkal egyedül lenni.

Főzzetek együtt vacsorát

Közhelyesen hangzik, de a végeredmény közel sem lesz az. Az étel megtervezésétől, a bevásárláson át a főzésig minden perc potenciális jókedvet rejt magában. Vehetitek romantikusra a figurát, vagy bolondosra, esetleg kacérkodhattok, csak rajtatok áll. És ráadásul a végén még jól meg is tömhetitek a bendőtöket! Itt az ideje előbányászni a "majd egyszer megcsinálom" recepteket.

Hallgassatok podcastot

Elmerülhettek egy témában, esetleg még vitába is szállhattok egy kérdés kapcsán, vagy filmnézés helyett egy történetet hallgattok meg.

Meditáljatok közösen

Eresszétek ki a stresszes hét fáradalmait, kapcsolódjatok ki az állandó pörgésből. Ha fogalmatok sincsen arról, hogyan kell meditálni, a Headspace nevű app minden lépést megmutat. Ez duplán izgalmas, hiszen együtt fedeztek fel egy új világot!

Csináljatok házi spát

Pedikűr, manikűr, maszkok, uborkák, masszírozás, felfrissülés, mindez nagyibb kiadások nélkül! Füstölők, aolevera, mindennek a képzeletetek szab határt (ráadásul itt erotikusabbra is vehetitek a figurát).

Egy kapcsolatban fontos a folyamatos megújulás, a vesztét is jelentheti, ha befásultok. Ezek jó alkalmak lennének arra, hogy kimozduljatok a komfortzónátokból és egy kis izgalmat csempésszetek az életetekbe.

Címlapkép: Unsplash


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x