hirdetés
bryan-singer-wiki-1000x667.jpg

42 milliót fizet az X-Men filmek rendezője a férfinak, aki szexuális erőszakkal vádolja

Bryan Singer hajlandó volt ezt a hatalmas összeget kicsengetni állítólagos áldozatának, de még mindig ártatlannak vallja magát. És ez csak az egyik ilyen ügye.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 13.


hirdetés

150 ezer dollárt fizet Bryan Singer filmrendező egy férfinak, aki szexuális zaklatással vádolja őt - írja a Variety.

A Cesar Sanchez-Guzman nevű férfi 2017 decemberében nyújtott be egy keresetet, amiben azt állítja, 2003-ban, amikor még csak 17 éves volt, az X-Men filmek rendezője egy jachton rendezett partin orális szexre kényszerítette, majd megerőszakolta.

Singer eddig tagadta a vádakat, szerdán viszont megállapodott a bírósággal abban, hogy 150 ezer dollárt, azaz több mint 42 millió forintnyi pénzt fizet állítólag áldozatának.

A rendező ügyvédje kijelentette, hogy a rendező ennek ellenére továbbra is ártatlannak vallja magát.

A világhírű filmest egyébként többen is megvádolták már szexuális erőszakkal. 2014-ben két férfi is azt állította, hogy Singer megerőszakolta.

Egyikük, Michael Egan azt mondta, a rendező többször is szexre kényszerítette 1999-ben, amikor a férfi még csak 17 éves volt. Később azonban bevallotta, hogy hazudott, ezért nyilvánosan bocsánatot kért. A másik férfi szintén ejtette a vádakat.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
zacher-gabor.jpg

Kifakadt Zacher Gábor a Mokkában: „ki a f*sz találta ki ezt a hülye mondatot?”

A műsorba behívott toxikológus a felkonferáláson akadt ki, a téma a „nyári drog- és alkoholveszély” volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 13.Zacher Gábor, az ország "legszimpatikusabb" toxikológusa kertelés nélkül megosztja nézeteit, ezt már korábban is megszokhattuk.

A Mokka műsorában most ismét bebizonyította ezt - szúrta ki a Velvet.

"A drogok és az alkohol csábításában töltik a nyarat a fiatalok, sokan nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött szabadsággal, így hamar a pohár fenekére néznek"

- konferálták fel Zacher Gábort a reggeli adásban, ahol a "nyári drog- és alkoholveszély" témáját járták körbe.

A toxikológus azonban méltatlankodva fogadta a bevezetőt és amint szóhoz jutott - a műsorvezetők kisebb meglepetésére - azonnal ki is fejezte nemtetszését.

"Jó reggelt, én ezen a felkonfon itt éppen azt kérdezem, hogy ki a f*sz találta ki ezt a hülye mondatot, ide, rögtön a legelejére? Hát borzasztó"

- kezdett bele a szakértő.

Kifakadását alá is támasztotta.

Elmondta, hogy bár 800 ezer magyar alkoholista van, ennek a 95 százaléka a felnőtt korosztályból kerül ki.

Szerinte nagyon könnyen ráaggatunk különböző jelzőket a fiatalokra, de attól még, hogy elmennek bulizni és akár "disznó módjára" berúgnak, az nem jelenti azt, hogy rögtön alkoholisták. Mivel az alkoholizmus kialakulásához is idő kell.

A toxikológus szerint a fiatalok ugyanúgy élik a világukat, mint ahogy az idősebb korosztály tette annak idején - sőt, még azt is bevallotta, hogy bizony egy-egy szigorlat után ő is a pohár fenekére nézett, mégsem volt sosem problémája az alkohollal.

Zacher ellenben felhívta a figyelmet arra, hogy ha már azt keressük, hogy milyen veszély fenyegeti leginkább a fiatalokat, akkor a közösségi médiáról kell szót ejteni, mivel az a legnagyobb függőség.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
hajdupeter-1000x733.jpg

Szakított Hajdú Péter és modell barátnője, Alföldy Anna

Pedig még csak néhány hónapja vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 12.Hajdú Péter és Alföldy Anna még csak néhány hónapja vállalták fel nyilvánosan is a kapcsolatukat, de a napokban elterjedt, hogy máris szakítottak. A modell közösségi oldalán ugyanis eddig szerepelt közös fotó Hajdú Péterrel, azonban ezek egy ideje eltűntek az Instagramjáról.

A hírt ugyanakkor egészen eddig nem erősítette meg a pár, a modell viszont most a Velvetnek mondta el, hogy valóban nem alkotnak már egy párt a műsorvezetővel.

"Végeztünk egymással, de nem szeretném firtatni, hogy miért alakult így. Minél előbb le akarom ezt az egészet zárni"

- mondta szűkszavúan Alföldy Anna, aki nem akart a szakítás körülményeiről beszélni.

Lapozz Hajdú véleményéért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
korda-gyorgy-1000x585.jpg

Koncert közben, a színpadon lett rosszul Korda György

Az énekes bevallotta: már nem bír végig talpon egy másfél órás koncertet, közben meg kell állnia pihenni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 12.Rosszul lett Korda György a hétvégi, Siófok Plázson tartott koncertjén.

A Borsnak egy jelenlévő árulta el, hogy bár az énekes és felesége, Balázs Klári "isteni műsort" adtak, de Korda fáradtnak és dekoncentráltnak tánt.

A lap megkeresésére az énekes elmondta, hogy megviselte a hirtelen jött meleg, ezért lett rosszul.

"Szakmámból adódóan jól bírjuk a színpadi meleget, hiszen az elmúlt években már hozzászoktam ahhoz, hogy a lámpák miatt elképesztő hőség uralkodik a színpadon. Mostanában igyekeznek minket hűteni a színpadon, ami bizony nekem nem a legjobb. Ettől rosszul érzem magam, mivel hirtelen megcsap a hideg, és ez igen kellemetlen. Ez meg tudja szédíteni az embert, nem beszélve arról, hogy a torkomnak és a hangomnak sem tesz túl jót"

- mondta.

Miután nem érezte jól magát, a koncert közben eltűnt a színpadról, hogy pihenjen. Ez mostanában gyakran előfordul a fellépésein, hiszen már nem bírja úgy a másfél órás éneklést.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
david-caruso.jpg

Eléggé megváltozott a CSI: Miami helyszínelők egykori karizmatikus hőse, David Caruso

Alig lehet ráismerni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 13.A 63 éves színész 10 éven keresztül, 2002-től egészen 2012-ig alakította a népszerű sorozat főszereplőjét.

Vörös hajkoronájával és frappáns mondataival sokak szívébe belopta magát, ám mindennek már 7 éve. A CSI: Miami helyszínelők óta nem láthattuk képernyőn.

A Reuters 2006-os jelentése szerint akkoriban ez a sikerszéria volt "a legnézettebb amerikai sorozat a világon", nem csoda hát, hogy David rendesen megszedte magát és miután a produkció lehúzta a rolót, a nyugdíj mellett döntött.

A Horatio Caine karakterét megformáló színészt nemrég egy Los Angeles-i reptéren kapták lencsevégre, ami heves diskurzust pattintott a férfi kinézetével kapcsolatban - szúrta ki a 24.hu.

Sokan úgy gondolják, hogy fel sem ismernék, ha elsétálnának mellette.

Hogy ez csak az idő természetes múlásának köszönhető-e, azt nem lehet tudni, ám tény, hogy Davidről újabban nem túl pozitív cikkek látnak napvilágot.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x