hirdetés
cristiano_ronaldo.jpg

3 gazdag focista – mutatjuk, mennyit kereshetnek

Az egyik legjövedelmezőbb sport, a foci a világon, így nem meglepő, hogy Messi, Beckham és Ronaldo is a világ legvagyonosabb sportolói között szerepelnek. Lássuk is, most őket egyenként, hogy miért is olyan mesés a vagyonuk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 05.


hirdetés

Lionel Messi, David Beckham és Cristiano Ronaldo. Ezeket a neveket nincs olyan ember, aki ne ismerné. Elsöprő karrierrel, lenyűgöző élettel és vaskos bankszámlával rendelkeznek. Ugyanis, 2020 és a világ legvagyonosabb labdarúgóiról van szó. Karrierjük más-más országból, a világ számos pontjáról indult. Lionel Messinek Argentínából, Cristiano Ronaldonak Portugáliából, míg David Beckhamnek Angliából.

A top játékosok, jelen esetben a focisták, mondhatni játszi könnyedséggel tesznek szert ekkora vagyonra, hiszen a munkájuk a hobbijuk, de nem csupán a focival keresnek dollármilliókat, hiszen különféle cégekkel kötnek szerződést, reklámokban szerepelnek és egy-egy sportolóról parfümöt is elneveznek. Természetesen, mindehhez szükség van arra a hátországra, amelyet a foci nyújtott ezeknek a férfiaknak.

Mindenki nagyon jól tudja, hogy az egyik legjövedelmezőbb sport, a foci a világon, így nem meglepő, hogy Messi, Beckham és Ronaldo is a világ legvagyonosabb sportolói között szerepelnek. Lássuk is, most őket egyenként, hogy miért is olyan mesés a vagyonuk.

Lionel Messi

A világon Messi rúgott eddig a legtöbb gólt, eddig ugyanis összesen 676 gól sikerült rúgnia. Ezzel sikerült is megdöntenie az eddigi gólrekordot. Messi arról is híres, hogy eddig négy alkalommal szerezte meg az UEFA Bajnokok Ligája trófeát, illetve karrierje során eddig 3 alkalommal nyerte el a FIFA Klub Világkupát, az Unibet magyar oldalának adatai szerint. Ez a hihetetlenül tehetséges argentin focista, 2020-ban a világon az egyik olyan ember, aki hatalmas vagyonnal, 400 millió dollárral büszkélkedhet. A világ egyik labdarúgója számtalan díjat besöpört. Lionel Messi a FIFA Ballon d’Or hatszoros nyertese. Emellett számos más díjjal is büszkélkedhet: Világkupa Aranylabda, Európai Aranycipő cím, illetve sok FIFA és UEFA díjat tudhat magáénak. Olyan márkák kötődnek a nevéhez, mint Adidas, Pepsi, Huawei és MasterCard. Jelenleg az argentin válogatott kapitánya. Igaz, még nem nyerte meg a Word Cup trófeát, de ami késik, nem múlik.

hirdetés

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a Manchester United-ben, összesen 118 gólt szerzett. Az UEFA Bajnokok Ligájában, a 1xBet adatai szerint 127 gólt lőtt, így a bajnokság minden idők legjobb góllövőjévé vált. Labdarúgó karrierje során összesen 28 trófeát zsebelt be. Megnyerte a Portugál Super Cup-ot, a Manchester United-del megnyerte az UEFA Bajnokok Ligáját, illetve kétszer az UEFA Super Cup-ot és négyszer a FIFA Klub Világkupáját is.

Ronaldoról sokan tudják, hogy foci közben előszeretettel használja egyes testrészeit, mint például a fejét, illetve mindkét lába sikereket hozott már neki. Talán ennek is köszönhető, hogy vagyona eléri a 450 millió dollárt. Népszerűsége töretlen, hiszen a világon 230 millió követi az Instagramon. Szponzorai között ott van a Nike, a KFC és a Samsung is. Ronaldo nem csak focista, hanem üzletember is. Szerepel reklámokban, és más cégóriások hirdetéseiben.

David Beckham

A negyven év fölötti futballista ma már nem játszik, mégis ő az egyik legvagyonosabb futballsztár. 20 éves sportmúltja során összesen 19 trófeával lett gazdagabb. David Beckham az első olyan angol labdarúgó, aki négy országban nyert bajnoki címet. Azaz Angliában, Spanyolországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
woman-2197947_1920-1000x667.jpg

Ez az egy anyag kell a pihentető és nyugalmas alváshoz az alvásszakértő szerint

Olivia Arezzolo szerint a jó alvás kulcsa az omega-3 zsírsavban keresendő. Mutatjuk, miért van ennyire fontos szerepe.
Fotó: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2020. augusztus 13.


hirdetés

Amilyen pihentető és nyugtató hatással van az emberre az alvás, annyira meg tudja keseríteni az illető életét az, ha rossz alvó. A koronavírus-járvány okozta stressz és mentálhigénés problémák ráadásul fokozott hatással vannak alvásciklusunkra is, ám egy alvásszakértő szerint egyetlen anyag bevitelével orvosolhatjuk a problémát.

A sydney-i Olivia Arezzolo a The Sunnak árulta el a csodafegyvert:

a jó alvás kulcsa az omega-3 zsírsavban keresendő.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
kanikula_hoseg_ventillator_unsplash.jpg

7 tipp, hogyan hűtheted le az otthonodat kánikula idején

Ha már nem bírod a meleget bent sem, és nem tudod, mit tegyél, próbáld ki ezeket!
képünk illusztráció, fotó: Unsplash/Ava Sol - szmo.hu
2020. augusztus 07.


hirdetés

Miközben Nagy-Britanniát 39 fokos rekordmeleg sújtja, Európa többi országát - köztük Magyarországot - sem kíméli a hőhullám. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben enyhülésre számíthatunk, a pokoli hőség még hosszú napokig tarthat, írja a Daily Star.

Egy ilyen helyzetben mindent érdemes bevetni, hogy otthonunk hőmérsékletét elviselhető szinten tartsuk. A lap erre ad 7 tippet, amit ha betartunk, könnyen elkerülhetjük a háziszauna kialakulását.

1. Zárjuk el a fény útját!

A sok szürke nap után nagy kísértést jelent, hogy tágra nyissuk az ablakokat és elhúzzuk a függönyöket. Ebben a helyzetben azonban ez a legrosszabb húzások egyike lehet: a fény mellett beáramló meleg levegő pillanatok alatt izzasztó üvegházzá fűtheti a lakást.

hirdetés

2. Sötétedés után nyissuk ki az ablakokat

Kevés jobb módszer van nyáron a lakás vagy ház lapos lehűtésére egy éjszakai szellőztetésnél. Amikor már teljesen sötét van, nyissunk ki minden ablakot. Ne felejtsük ellenőrizni, hogy házak esetén a tetőablakot okvetlenül csukjuk be a művelet végén, mert másnap kettőzött erővel támadhat a kánikula egy véletlenül nyitva felejtett ablakon keresztül.

3. Hanyagoljuk a sütőt, lehetőség szerint a szabadban főzzünk!

Azon kívül, hogy finom, még a lakás hűtésében is segítségünkre lehet a grillezés. Ha ugyanis nem a konyhában, hanem a szabadban készül az ebéd, nem melegszik fel egy-egy hosszabb ebédkészítésnél a sütő, ami ráadásul még a főzés után is jó ideig árasztja magából a forró levegőt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
no40felett.jpg

5 változás 40 felett, ami várhatott volna még

A 40 múltam és élvezem blog szerzője barátnőjével a saját nyomorukon sírva-röhögve állapították meg, hogy az idő nem kíméli őket sem. Összeszedték, mik azok a változások, amelyek bárcsak vártak volna még 2-3 évtizedet a megjelenésükkel.
Laskai Nelli írása a Negyven múltam... és élvezem blogon, Címkép: Pera Detlic képe a Pixabay -en. - szmo.hu
2020. augusztus 08.


hirdetés

Azon embereket várjuk ide és az Instagramra, akik közelednek a negyven felé, vagy épp már elhagyták azt. Ahogy a Szex és New York-ban hallottuk: A negyven az új harminc. Bármit is jelentsen ez. Mármint a kor csak egy szám, a napunk meg olyan, amilyenné tesszük.

Nos, a B oldalról rengeteget olvastam, hallottam. Leginkább akkor, amikor még a negyven előtt ácsorogtam. A negyvenedik szülinapom másnapján felébredtem és megállapítottam, hogy semmi, de az égvilágon semmi nem változott. És ez így ment egy évig. Akkor már a barátnőmön – aki egy évvel fiatalabb nálam – észrevettem, hogy ha mutatok neki valamit a telefonomon, akkor reflexből eltolja a karomat fél méter távolságra az arcától.

Ezen baromi jókat nevettem egészen addig, amíg egyszer azon kaptam magam, hogy leveszem a tévénézős szemüvegemet azért, hogy jobban lássam a mobilteló kijelzőjét… Volt egy sejtésem, hogy mi történik éppen. Jó barátnők vagyunk, így előfordult már, hogy egymáshoz hangolódott a menstruációs ciklusunk is. Ez rendben is van, de azért erre a fordulatra nem számítottam… a barátnőm ráragasztotta a szememre a fókuszálási problémát.

A saját nyomorunkon sírva-röhögve állapítottuk meg, hogy az idő nem kímél bennünket sem. Összeszedtük, hogy melyek azok a változások az életünkben, amelyek bárcsak vártak volna még 2-3 évtizedet a megjelenésükkel.

1.

A már említett látásprobléma.

hirdetés

Van olyan szitu, ahol nincs elég hosszú kar…vagy éppen le kell venni a távolba látó szemüveget, hogy közelről rá tudjunk fókuszálni az apró betűkre.

iha31 képe a Pixabay -en.

2.

Az alkohol kérdéskörében is történtek változások.

Lényegesen kevesebb mennyiséggel is borzasztó másnapot húzunk magunkra. Én azóta fel is hagytam az alkohol fogyasztásával, amióta az esti 2 dl bortól már éjfél előtt beüt a másnaposság. Pedig így negyven felett elég kifinomult ízlésem lett a borokat illetően is, szóval nem a minőség a becsiccsentés és a másnaposság oka.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
home-1438305_1920-1000x563.jpg

Íme a lista: ezek a leginstapozitívabb tárgyak a lakásban

Te hányat posztoltál már ezekből?
Fotó: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2020. augusztus 08.


hirdetés

Aki csak párszor is töltött már el időt az Instagram-posztok végiggörgetésével, biztosan tud mondani néhány olyan, szinte futószalagon legyártott tárgyat és kompozíciót, amit szinte minden valamirevaló Instaművész profilján megjelenik. A My Job Quote körülnézett a képmegosztó háza táján, melyek azok az otthoni tárgyak, amiket előszeretettel posztolnak a felhasználók - írta meg a Daily Mail.

A kutatáshoz a képekhez használt hashtageket vették alapul, ezek száma alapján állt össze a lista.

Az első helyezett egy nem túl kreatív, de Instaszempontból jól fotózható, műveltséget és szépérzéket sugalló kompozíció: a saját otthoni galéria lefotózása viszi a prímet. Ez a hírességek körében is nagyon népszerű, bár nyilván az ő esetükben pár nullával többet érnek a műalkotások, amelyeket előszeretettel meg is mutatnak.

A második már ennél meglepőbb, és némi kézügyességet igénylő posztolnivaló: nagy kedvvel osztják meg a felhasználók hímzőtehetségük eredményét, legalábbis a hashtagek erről árulkodnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hello summer! @_.baobap._ #embroidery #stitch #hoopart #embroideryart #embroiderylove

Leylâ (@leylaembroshop) által megosztott bejegyzés,

Lapozz további tárgyakért és a listáért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!