hirdetés
takarekszovetkezet-hiba-1000x688.jpg

3 éve halott asszonynak küldött új számlacsomagról ajánlatot egykori takarékszövetkezete

A levél címzésnél az asszony neve mellett pedig még az 'elhunyt' szó is szerepelt. A takarékszövetkezetnél azt mondják, egyedi hiba történt és elnézést kérnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 20.


hirdetés

Az egyik egri takarékszövetkezetnél vezetett számlát Orosz Ferencné 2016. novemberéig, az asszony ugyanis ekkor hunyt el. Nemrég viszont a takarékszövetkezet egy új számlacsomagról küldött ajánlatot neki - számolt be az RTL Híradó.

A levelet az asszony fia vette át, aki nem csak azon lepődött meg, hogy egyáltalán miért küldték a levelet, hanem a címzésen is megdöbbent. Édesanyja neve mellett ugyanis az "elhunyt" szó is ott szerepelt a borítékon, mintha csak a nevéhez tartozott volna.

A nő fia szerint morbid módon, annak teljes tudatában, hogy az asszony meghalt, arra buzdítják a levélben, hogy mielőbb váltson számlacsomagot, ehhez pedig a kollégáik szívesen nyújtanak segítséget. A levél végén pedig még arról is írnak egykori ügyfelüknek, hogy bíznak benne, továbbra is elégedett lesz a szolgáltatásaikkal.

A történtek miatt a férfi panaszt írt a takarékszövetkezetnek, amelyet a Híradó is felkeresett. Írásban azt válaszolták, egyedi hiba történt, kollégájuk rossz helyre, a megjegyzés rovat helyett, az ügyfél törzsadataihoz, a neve mellé írta az "elhunyt" szót. Így fordulhatott elő, hogy az automatizált rendszeren végigfutott a halott ügyfelüknek szóló levél. Az RTL Híradónak küldött válaszukban a takarékszövetkezet azt írta: "Hibáztunk és ezért elnézést kérünk elhunyt ügyfelünk hozzátartozóitól!".

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
rendor.jpg

Agyonverték a kutyát, és csővel ütötték a gazdáját egy kutyabarát szálláson

A siófoki szállás egyik tulajdonosa már az első napokban is fenyegette a kistestű állatot. A tragédia akkor történt, amikor a családfő békülni akart.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 20.Tragédiába torkollott egy család nyaralása Siófokon, akik az utazásra a kistermetű kutyájukat is magukkal vitték. Mivel tudták előre, hogy a kedvencük is velük tart majd, eleve olyan szállást kerestek, amely kutyabarátként hirdette magát. A siófoki szálláson azonban kiderült, hogy korántsem szeretik és tűrik meg az állatokat.

Az esetről a Kutyabarathelyek.hu számolt be, az oldalnak pedig a családfő részletesen elmesélte, hogy pontosan mi történt a nyaralásuk alatt. A család a hét elején érkezett az apartmanba, ám kiderült, hogy a szállásnak több tulajdonosa is van, ők pedig a helyszínen nem azzal találkoztak, akivel lebeszélték a foglalást.

A kutyus a kertben volt, amikor a nyaralás első napjaiban a gazdik arra lettek figyelmesek, hogy a helyszínen tartózkodó tulajdonos durván kiabált és fenyegetőzött a kiskutyával. Amikor másnap megismétlődött a jelenet és a családfő kiment, a tulajdonos azt mondta, azért kiabál az állattal mert fél, hogy megtámadja őt, így arra kérte a családot, hogy vigyék be.

A kiskutyát ezután az apartmanban tartották és, amikor sétálni vitték a családfő kezében a kutyával a tulajdonoshoz ment, hogy meg tudják beszélni a történteket. A tulajdonos viszont ekkor is fenyegetőzésbe kezdett.

Lapozz a folytatásért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
kerites.jpg

Combjába fúródott, szinte felnyársalta a kerítés az egyetemista lányt a Balatonnál

A lábánál fogva lógott a kerítésen. A sebésznek készülő lány saját maga kihívta a mentőket, és tájékoztatta őket az állapotáról is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 20.A combját átfúrva felnyársalta a kerítés a 21 éves pécsi lányt, aki Balatonföldváron nyaralt barátaival. A baleset kedden este történt, mikor az orvostanhallgató Gréta visszaérve az apartmanba nem tudott a bezárt kapun bejutni az épületbe.

Megpróbált bemászni a kerítés melletti betonoszlopon keresztül, de a betonfedél megcsúszott, ő pedig a szomszéd hegyes végű kerítésére esett.

A ház tulajdonosai a zajra mentek ki, és akkor látták meg, amint

a lány a lábánál fogva csüngött a kerítésen. A sebésznek készülő lány addigra már maga kihívta a mentőket, és tájékoztatta őket az állapotáról is.

A percek alatt kiérkező mentők, rendőrök és a katasztrófavédelem munkatársai segítettek a bajba jutott lányon. A lába alá téglát tettek, hogy jobban tudja tartani magát, majd rögzítették a sérült lábát, és a kerítésről levágták azt a szakaszt, amely átszúrta a combját.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
elhunyt-ugyfel-takarek-level-1000x526.jpg

2,5 éve halott asszonynak küldött levelet a takarékszövetkezet, 'elhunytnak' címezve

A fia vette át az iratot, aki nagyon megdöbbent a szokatlan eseten. Panaszt is tett emiatt a banknál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 19.Döbbenetes esetről számolt be az RTL Híradó: egy csaknem három éve halott asszonynak küldött levelet az egyik egri takarékszövetkezet.

Orosz Ferencné 2016. novemberéig vezetett ott számlát, két és fél éve azonban meghalt. Ennek ellenére nemrég mégis bedobtak a postaládájába egy levelet, ami a banktól jött.

Fia vette át az iratot, aki alig akart hinni a szemének. Nemcsak magán a levelen döbbent le, hanem a címzésen is, ugyanis

édesanyja neve mellett az "elhunyt" szó is szerepelt.

A férfi szerint felháborító, hogy bár tudták a takarékszövetkezetnél, hogy az asszony meghalt, mégis kipostáztak neki egy levelet.

"Morbid módon még arra is utalnak, hogy minél előbb váltson számlacsomagot, és ehhez a kollégáik szívesen nyújtanak segítséget"

- részletezte a levél tartalmát az asszony fia.

A bank ráadásul azt is beleírta a szöveg végére, hogy bíznak benne, hogy továbbra is elégedett lesz az egykori ügyfél a szolgáltatásukkal.

A történtek miatt Orosz Ferenc panaszt írt a takarékszövetkezetnek, amely írásban azt válaszolta az RTL Híradónak, hogy egyedi hiba történt.

Az egyik kolléga véletlenül rossz helyre, a megjegyzés rovat helyett az ügyfél törzsadataihoz, a név mellé írta az elhunyt szót.

Végül elismerték a hibát és elnézést kértek az elhunyt asszony hozzátartozójától.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
dcsaba.jpg

Letartóztatták magyar bérgyilkost, akit Prágában kaptak el

Több gyilkossággal is gyanúsítják.
MTI - szmo.hu
2019. július 20.Letartóztatták a Prágában elfogott, több gyilkossággal gyanúsított szerb-magyar férfit - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész szombaton.

A több ember sérelmére, előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmény miatt

nyomoztak a férfi ellen. Végül a Fővárosi Főügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását, melyet szombaton a nyomozási bíró el is rendelt - szökés-elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélyének kizárása érdekében. A végzés még nem végleges.

A rendőrség csütörtökön közölte a honlapján, hogy két gyilkossággal is gyanúsítják a férfit, akit Magyarországra szállítottak.

A 38 éves D. Csaba a gyanú szerint tavaly július 30-án Amszterdamban megölt egy horvát férfit, szeptember 19-én pedig Rákospalotán, a Szilas-pataknál újra gyilkolt, ezúttal egy 49 éves magyar férfi vált az áldozatává.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x