hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Reagált a 28 éves szűz színésznő Puzsér Róbert kritikájára - ezt nem teszi zsebre
Bálint Emese szívesen elmenne egy randira a kritikussal.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 03.


hirdetés

A 28 éves Bálint Emese februárban vallotta be a nyilvánosság előtt, hogy még szűz, és ezt büszkén vállalja.

Saját bevallása szerint

15 éve keresi a párját, és ha megtalálja, akkor valóban szűzként kezdi meg vele a kapcsolatot.

Elmondta azt is, hogy azért tartogatja magát az igazinak, mert utána már nem akar mással együtt lenni.

A nő nem mindennapi vallomását Puzsér Róbert sem hagyhatta szó nélkül, nemrég egy meglehetősen durván megfogalmazott Facebook-posztban mondta el a véleményét a művésznőről. Szerinte Bálint Emese "Cicciolina antitézise" és "egy posztmodern Teréz anya", aki közügyet és küldetést csinál abból, hogy még nem volt szexuális kapcsolata.

A 28 éves énekes-színésznő is értesült Puzsér kritikájáról, és egy közleményben reagált is rá, amelyet a Bors közölt. Mindjárt azzal kezdi, hogy szívesen elmenne egy randira a szabadszájú kritikussal, majd hosszan kifejti, miért döntött úgy, hogy az igazinak tartogatja magát.

A közlemény teljes szövegét változtatás nélkül közöljük:

"Kíváncsian mennék el egy randevúra Puzsér Róberttel. Mivel nem ismer személyesen, nem tudja megítélni sem a lelkem, sem az eszmém, sem az empatikus, őszinte és nyitott személyem, jellemem. A személyes impresszió a sorsdöntő, azt nem pótolja semmi.

Így amikor az általa RÓLAM írtakat szemügyre vettem, az körvonalazódott bennem, hogy miért nem ismerjük személyesen egymást, ezzel legitimizálva az írást. Robit évek óta becsülöm, kedvelem a munkássága és intellektusa, szatirikus, szarkasztikus és ironikus írásai/mondásai miatt.

Egy valamit azonban kevésbé tudtam róla, mégpedig azt, hogy bizonyos szavakat az én esetemben obszcén, trágár stílusban használt, egy olyan ritka és párját ritkító nemes SZŰZ ügyben, ami az én sorsomról, életemről, nyitott, őszinte vallomásomról szól.

Ez nem médiahakni, hanem kampányolás az IGAZ szerelemért, ebben a beteges, „egyéjszakás” világban!

Régen az volt a normális (sőt kötelező!), ha valaki még szűz és várja a Férjét, ma pedig az már nem normális, ha MÉG valaki szűzen várja a Férjét és hisz a nászéjszakában?! Itt tart a horpadt világ!

Számomra a szüzesség érték és NEM tabu. 15 év előadóművészi-színészi-énekesi jubileumi pályafutásom alatt megbizonyosodtam arról, hogy elkorcsult a társadalom, a művésztársadalom pedig főként "kócos-gubancos" és elértéktelenedett!

Az érintetlenségem ártatlan és az ártatlanságom érintetlen.

A sors és a példaértékű neveltetésem hozta így, hogy a több ezer udvarló közül eddig senki sem felelt meg az áhítottnak, a vágyaimnak, az igényeimnek.

Ezek az én sorozatos döntéseim, mivel nem szeretnék egy felelőtlen házasságban megcsalt áldozat lenni, vagy elvált nővé válni! Én ettől előrelátóbb vagyok! Én ezt az érintetlenséget művészként, 28 évesen KINCSNEK tartom, méghozzá olyan RITKA kincsnek, amelyet NE devalváljunk obszcén kifejezésekkel, tudván azt, hogy a rivaldában az ilyen érintetlenség "fehér-holló effektus".

Ebben a torz, mocskos, horpadt világban 4 diplomát szerezni, éjt-nappallá téve tanulni, miközben színházban játszom, televízióban dolgozom, 6 miniszteri kitüntetést-méltatást átvettem, mind-mind azt bizonyítják, hogy az egész életem, sorsom példa lehet azok számára, akik ezt másként csinálják vagy csinálták.

Ezt nem elítélni kell, hanem erre felnézni! Aki mást mond, az hazudik!

Én magam soha nem cigarettáztam, soha nem ittam, soha nem hittem a kalandoroknak! Sőt, meneküljenek Tőlem! Még diszkóban sem voltam, könyvtárban annál inkább. Nem leszek senkinek a játékszere! Én ékszere kívánok lenni az Igazinak, akire várok! Jómagam az Alfát és Omegát keresem, érintetlenül, aki az ELSŐ és UTOLSÓ lesz életemben, és akit síron túlig szerethetek.

Mivel pszichológus (is) vagyok, a Robi által írt "dugás" szó és az általam most leírt SZERETKEZÉS között hatalmas szakadék van. Ahogy a Robi által írt „kefélés” sem állja meg a helyét egy TISZTELHETŐ TISZTA NŐBEN!

Én nem erre vágyom, hanem szeretkezésre, az Egyetlenemmel, aki méltó hozzám, nem csupán azért, mert megbecsültem magam és akit én is minden erőmmel megbecsülök majd.

Robival kapcsolatban ezen nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket csalódásként éltem meg, nem ezt szoktam meg Tőle. Főként nem egy konzervatív, klasszikus és módfelett tiszteletreméltó NŐ „virgo intacta” orvosi megnevezésre gondolva. Ebből a világból kihaltak a tradicionális értékek, kivesztek a klasszikus nézetek, az arisztokratikus jellemek, éppen ezért vagyok egyedül, mert töretlenül várom azt az EGYET, akivel minden nap ünnep és ajándék lesz, örökőszinte hű boldogságban. Még ha ez mesének is tűnik. Hiszek benne, amíg csak élek! Nem áldozom fel magam senkinek a kedvéért, kizárólag majd az Igazinak, az pedig nem áldozat lesz, hanem ajándék. Nem vagyok megalkuvó és nem hiszek a kompromisszumokban.

Én nem hinném azt, hogy a Robi által megnevezett női nemi szervet (egyéb aktusokat) ilyen közönséges módón kellene lealacsonyítani egy „szeplőtlen művésznő” esetében, hiszen a stílus maga az ember. Jómagam pedig valóban nem ezt érdemlem ennyi erény és megőrzött tisztaság, becsület közepette. Lehet ezek nagy szavak, de akárki megismerhet személyesen, nem árulok zsákbamacskát és akkor intelligenciánk találkozik vagy nem.

Az én esetemben pedig a testem, érintetlenségem egy meghitt, alázhatatlan, VÉDETT szentély, ez amit hordozok szilárd magatartással magamban. Én soha nem lennék illetlen szavakkal dobálózó akkor, amikor még személyesen nem is ismerem azt, akiről írok, holott lehet, Ő valóban egy "posztmodern Teréz Anya", és lehet, hogy "konzervatív forradalmat indít"... Okkal!

Eddig is helyesen döntöttem, hogy soha senkivel nem létesítettem intim kapcsolatot, felületes és hátsószándékkal, mert bizalmatlan vagyok. Joggal. Büszke vagyok a múltamra, az elért eredményeimre, a díjaimra, a diplomáimra, az őszinte emberek elismerő szeretetére.

Robit igazán kulturált embernek és férfinak tartom, ám a cikkben bizonyos szavai megléptek egy olyan határt egy intellektuális, művész-szűz NŐ esetében, ahol viszont a tiszteletlenség, és a megbecsülés hiánya köszön vissza. A közönségességet soha nem preferáltam, és a szüzességem iránti tiszteletlenséget pedig meggondolatlannak és felelőtlennek tartom.

Nem is ismer, nem tudhatja, milyen lelki-testi-szellemi kvalitásokkal vívom mindennapjaim. Hangot adtam ennek a médiában, mert tisztátlan és erkölcstelen a világ, és ettől fordult fel a gyomrom, 15 év megélt tapasztalásai után.

Magánügyből közügy lett. Én így tudtam védtelen és tiszta maradni egy tisztátlan világban. Színésznőként, nőként, művészként, számtalan diploma birtokosaként úgy vélem nekem a kulturált, kifinomult, ízléses kritika jár. Minden obszcén, trágár és gyalázatos tartalmat abortálva. Javaslom, mindenki nézzen a saját lelkiismeretébe, és gondolkozzon el azon, hogy érdemes-e pálcát törni egy szeplőtlen színésznő felett, aki mindezt ezzel a páratlan nyitottsággal példát statuálva felvállalta ebben a könyörtelen, hazug, irigy, álszent, komolytalan és stílustalan világban.

Robinak köszönöm, hogy gondolt rám ilyen vehemenciával. Úgy látom, hogy írásai közül a velem (RÓLAM) kapcsolatos írása a legolvasottabb és legnézettebb, legmarkánsabb hírértékkel rendelkező. Ezt a statisztikák is láthatóan bizonyítják. Ám ehhez nyilván én kellettem, mint "eszköz", vagy mint aktuális "médiatermék", továbbá az, hogy trágár, illetlen, alpári szavakat is beleolvasszon az amúgy hiteles kontextusba, a még nagyobb olvasottság, megosztások, és hatásvadászat érdekében.

Kedves Robi, előbb ismerj meg, nézz a szemembe, hallgassuk meg egymást, és utána mondj kritikát, kérlek!

Én szívesen találkozom Veled, akár még kamerák kereszttüzében is. Eddig is kedveltelek, ezután is, csupán kérlek az elvhű, erkölcseihez ragaszkodó, intellektuális művész-lényt NE vezesd egy másik vágányra, ahová NEM való!

A stílus sem méltó egy méltóságteljes tiszta ügyhöz. Mert: "A DOLGOK ÉRTÉKÉT AZOK RITKASÁGA ADJA"!"


KÖVESS MINKET:
Zámbó Krisztián barátnőjének Insta-képei minden pénzt megérnek
Elég érdekes szettekben pózol az Instagram-oldalán.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Zámbó Krisztián barátnője nem teljesen ismeretlen, hisz már évekkel ezelőtt is együtt szerepelt Zámbóval az Édes Élet című celebes realityben. A hétvégén megrendezett Story Gálán azonban nem lehetett szó nélkül hagyni sem Zámbó szettjét, sem a mellette álló Takács Zsuzsit sem.

Zsuzsiról eddig nem sokat lehet tudni azon felül, hogy Zámbó Krisztiánnal már 2011 óta – kisebb–nagyobb megszakításokkal – együtt vannak, instagramos bemutatkozása szerint pedig influenszer és modell, pontosabban fitneszmodell, illetve 15 évig versenyszerűen tornázott. A 24.hu egy csokorba szedte a lány legérdekesebb Insta-képeit, ahol

Zsuzsi meglehetősen furcsa szettekben látható, mindemellett fotózkodott Medveczky Ilonával, és egy szál bodyban feszített a mínuszokban egy havas létrának dőlve:


KÖVESS MINKET:Miley Cyrus vicces és kissé perverz képet mutatott az esküvőjéről
Az esküvői csokrával művelt valami vicceset a frissen posztolt fényképén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Miley Cyrus idén elég érdekesen emlékezett meg a Valentin-napról. Először egy magáról készült terpesztős mémmel köszöntötte a férjét, Liam Hemsworthöt, majd pár órával később előtört belőle az érzelgősebb énje, és posztolt egy csomó eddig nem látott képet az esküvőjükről. A páros egyébként 6 évi jegyben járás után, szenteste előtt egy nappal, szűk családi körben mondta ki egymásnak a boldogító igent.

S most egy újabb - szintén elég mókás - képet osztott meg rajongóival az énekesnő:


KÖVESS MINKET:

Hatalmas rekordot döntött Meghan Markle és Harry herceg születendő kisbabája
Még soha nem fogadtak ennyien születendő kisbaba nemére, és arra, hogy hogyan fogják őt elnevezni a szülők.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Meghan Markle tavasszal, minden bizonnyal áprilisban hozza világra első gyermekét. A csöppség azonban már most lenyűgöző rekordot állított fel a brit királyi családban - írja a Blikk a Mirror nyomán.

Harry és Meghan babája miatt dübörögtek a fogadási irodák: az emberek rengeteg pénzt tettek fel arra, hogy vajon mikor is jön világra a baba, vagy hogy mi lesz a neme, illetve milyen nevet adnak neki a szülők. A Bookmakers.tv adatai szerint

több mint 8 millió fontot, vagyis körülbelül 2,9 milliárd forintban fogadtak az emberek a csöppségre.

Ez az összeg pedig jóval több, mint amit annak idején a kis György hercegre és Sarolta hercegnére fogadtak az emberek együtt. Katalin és Vilmos herceg gyerekeire összesen 3 millió fontban, vagyis körülbelül 1 milliárd forintban fogadtak.

Az emberek többsége szerint a kisbaba lány lesz, és ezekre a nevekre fogadtak a legtöbben:

Victoria, Diana, Albert, Arthur, James, Alice, Charles, Elizabeth, Philip, Alfred, Mary, Alexander, Alexandria, Edward, William, Andrew, Frederick, illetve Henry neveket tartják a legesélyesebbeknek.


KÖVESS MINKET:

Az igazi ABBA-t követelte egy házaspár Polyák Lilláék pécsi fellépésén
Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint és Kocsis Tibor a Pannon Filharmonikusokkal együtt lépett színpadra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

A pécsi Kodály Központban adtak koncertet Valentin-napkor a Pannon Filharmonikusok, akik minden évben ilyenkor egy kicsit kimozdulnak a könnyű zene világába egy ABBA Show keretein belül. A világhírű zenekar dalait minden évben más előadók éneklik el, idén Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint és Kocsis Tibor alkotta meg az ABBA-t.

Ugyanakkor az ABBA Show nem mindenkinek volt egyértelmű megnevezés, hiszen a szünetben egy pécsi házaspár felháborodott azon, hogy

"ők az ABBA zenekar koncertjére vettek jegyet és nem 5 ismeretlen énekesre meg egy nagyzenekarra."

- írta le az esetet az egyik énekesnő Náray Erika.

"Én is csak Erikától hallottam az öltözőben ezt a hírt. A pályafutásom alatt engem eddig elkerültek az ilyen jellegű komolyan aligha vehető szituációk, remélem az a jövőben így is marad. A Pannon Filharmonikusok koncertjén eddig négy alkalommal volt szerencsém fellépni, mindegyik fantasztikus élmény volt."

- nyilatkozott Polyák Lilla a Borsnak.

A lap úgy tudja, hogy a reklamáló házaspár nem maradt ott a koncerten, a szünetben hazamentek.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x