hirdetés
Reagált a 28 éves szűz színésznő Puzsér Róbert kritikájára - ezt nem teszi zsebre
Bálint Emese szívesen elmenne egy randira a kritikussal.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 03.


hirdetés

A 28 éves Bálint Emese februárban vallotta be a nyilvánosság előtt, hogy még szűz, és ezt büszkén vállalja.

Saját bevallása szerint

15 éve keresi a párját, és ha megtalálja, akkor valóban szűzként kezdi meg vele a kapcsolatot.

Elmondta azt is, hogy azért tartogatja magát az igazinak, mert utána már nem akar mással együtt lenni.

A nő nem mindennapi vallomását Puzsér Róbert sem hagyhatta szó nélkül, nemrég egy meglehetősen durván megfogalmazott Facebook-posztban mondta el a véleményét a művésznőről. Szerinte Bálint Emese "Cicciolina antitézise" és "egy posztmodern Teréz anya", aki közügyet és küldetést csinál abból, hogy még nem volt szexuális kapcsolata.

A 28 éves énekes-színésznő is értesült Puzsér kritikájáról, és egy közleményben reagált is rá, amelyet a Bors közölt. Mindjárt azzal kezdi, hogy szívesen elmenne egy randira a szabadszájú kritikussal, majd hosszan kifejti, miért döntött úgy, hogy az igazinak tartogatja magát.

A közlemény teljes szövegét változtatás nélkül közöljük:

"Kíváncsian mennék el egy randevúra Puzsér Róberttel. Mivel nem ismer személyesen, nem tudja megítélni sem a lelkem, sem az eszmém, sem az empatikus, őszinte és nyitott személyem, jellemem. A személyes impresszió a sorsdöntő, azt nem pótolja semmi.

Így amikor az általa RÓLAM írtakat szemügyre vettem, az körvonalazódott bennem, hogy miért nem ismerjük személyesen egymást, ezzel legitimizálva az írást. Robit évek óta becsülöm, kedvelem a munkássága és intellektusa, szatirikus, szarkasztikus és ironikus írásai/mondásai miatt.

Egy valamit azonban kevésbé tudtam róla, mégpedig azt, hogy bizonyos szavakat az én esetemben obszcén, trágár stílusban használt, egy olyan ritka és párját ritkító nemes SZŰZ ügyben, ami az én sorsomról, életemről, nyitott, őszinte vallomásomról szól.

Ez nem médiahakni, hanem kampányolás az IGAZ szerelemért, ebben a beteges, „egyéjszakás” világban!

Régen az volt a normális (sőt kötelező!), ha valaki még szűz és várja a Férjét, ma pedig az már nem normális, ha MÉG valaki szűzen várja a Férjét és hisz a nászéjszakában?! Itt tart a horpadt világ!

Számomra a szüzesség érték és NEM tabu. 15 év előadóművészi-színészi-énekesi jubileumi pályafutásom alatt megbizonyosodtam arról, hogy elkorcsult a társadalom, a művésztársadalom pedig főként "kócos-gubancos" és elértéktelenedett!

Az érintetlenségem ártatlan és az ártatlanságom érintetlen.

A sors és a példaértékű neveltetésem hozta így, hogy a több ezer udvarló közül eddig senki sem felelt meg az áhítottnak, a vágyaimnak, az igényeimnek.

Ezek az én sorozatos döntéseim, mivel nem szeretnék egy felelőtlen házasságban megcsalt áldozat lenni, vagy elvált nővé válni! Én ettől előrelátóbb vagyok! Én ezt az érintetlenséget művészként, 28 évesen KINCSNEK tartom, méghozzá olyan RITKA kincsnek, amelyet NE devalváljunk obszcén kifejezésekkel, tudván azt, hogy a rivaldában az ilyen érintetlenség "fehér-holló effektus".

Ebben a torz, mocskos, horpadt világban 4 diplomát szerezni, éjt-nappallá téve tanulni, miközben színházban játszom, televízióban dolgozom, 6 miniszteri kitüntetést-méltatást átvettem, mind-mind azt bizonyítják, hogy az egész életem, sorsom példa lehet azok számára, akik ezt másként csinálják vagy csinálták.

Ezt nem elítélni kell, hanem erre felnézni! Aki mást mond, az hazudik!

Én magam soha nem cigarettáztam, soha nem ittam, soha nem hittem a kalandoroknak! Sőt, meneküljenek Tőlem! Még diszkóban sem voltam, könyvtárban annál inkább. Nem leszek senkinek a játékszere! Én ékszere kívánok lenni az Igazinak, akire várok! Jómagam az Alfát és Omegát keresem, érintetlenül, aki az ELSŐ és UTOLSÓ lesz életemben, és akit síron túlig szerethetek.

Mivel pszichológus (is) vagyok, a Robi által írt "dugás" szó és az általam most leírt SZERETKEZÉS között hatalmas szakadék van. Ahogy a Robi által írt „kefélés” sem állja meg a helyét egy TISZTELHETŐ TISZTA NŐBEN!

Én nem erre vágyom, hanem szeretkezésre, az Egyetlenemmel, aki méltó hozzám, nem csupán azért, mert megbecsültem magam és akit én is minden erőmmel megbecsülök majd.

Robival kapcsolatban ezen nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket csalódásként éltem meg, nem ezt szoktam meg Tőle. Főként nem egy konzervatív, klasszikus és módfelett tiszteletreméltó NŐ „virgo intacta” orvosi megnevezésre gondolva. Ebből a világból kihaltak a tradicionális értékek, kivesztek a klasszikus nézetek, az arisztokratikus jellemek, éppen ezért vagyok egyedül, mert töretlenül várom azt az EGYET, akivel minden nap ünnep és ajándék lesz, örökőszinte hű boldogságban. Még ha ez mesének is tűnik. Hiszek benne, amíg csak élek! Nem áldozom fel magam senkinek a kedvéért, kizárólag majd az Igazinak, az pedig nem áldozat lesz, hanem ajándék. Nem vagyok megalkuvó és nem hiszek a kompromisszumokban.

Én nem hinném azt, hogy a Robi által megnevezett női nemi szervet (egyéb aktusokat) ilyen közönséges módón kellene lealacsonyítani egy „szeplőtlen művésznő” esetében, hiszen a stílus maga az ember. Jómagam pedig valóban nem ezt érdemlem ennyi erény és megőrzött tisztaság, becsület közepette. Lehet ezek nagy szavak, de akárki megismerhet személyesen, nem árulok zsákbamacskát és akkor intelligenciánk találkozik vagy nem.

Az én esetemben pedig a testem, érintetlenségem egy meghitt, alázhatatlan, VÉDETT szentély, ez amit hordozok szilárd magatartással magamban. Én soha nem lennék illetlen szavakkal dobálózó akkor, amikor még személyesen nem is ismerem azt, akiről írok, holott lehet, Ő valóban egy "posztmodern Teréz Anya", és lehet, hogy "konzervatív forradalmat indít"... Okkal!

Eddig is helyesen döntöttem, hogy soha senkivel nem létesítettem intim kapcsolatot, felületes és hátsószándékkal, mert bizalmatlan vagyok. Joggal. Büszke vagyok a múltamra, az elért eredményeimre, a díjaimra, a diplomáimra, az őszinte emberek elismerő szeretetére.

Robit igazán kulturált embernek és férfinak tartom, ám a cikkben bizonyos szavai megléptek egy olyan határt egy intellektuális, művész-szűz NŐ esetében, ahol viszont a tiszteletlenség, és a megbecsülés hiánya köszön vissza. A közönségességet soha nem preferáltam, és a szüzességem iránti tiszteletlenséget pedig meggondolatlannak és felelőtlennek tartom.

Nem is ismer, nem tudhatja, milyen lelki-testi-szellemi kvalitásokkal vívom mindennapjaim. Hangot adtam ennek a médiában, mert tisztátlan és erkölcstelen a világ, és ettől fordult fel a gyomrom, 15 év megélt tapasztalásai után.

Magánügyből közügy lett. Én így tudtam védtelen és tiszta maradni egy tisztátlan világban. Színésznőként, nőként, művészként, számtalan diploma birtokosaként úgy vélem nekem a kulturált, kifinomult, ízléses kritika jár. Minden obszcén, trágár és gyalázatos tartalmat abortálva. Javaslom, mindenki nézzen a saját lelkiismeretébe, és gondolkozzon el azon, hogy érdemes-e pálcát törni egy szeplőtlen színésznő felett, aki mindezt ezzel a páratlan nyitottsággal példát statuálva felvállalta ebben a könyörtelen, hazug, irigy, álszent, komolytalan és stílustalan világban.

Robinak köszönöm, hogy gondolt rám ilyen vehemenciával. Úgy látom, hogy írásai közül a velem (RÓLAM) kapcsolatos írása a legolvasottabb és legnézettebb, legmarkánsabb hírértékkel rendelkező. Ezt a statisztikák is láthatóan bizonyítják. Ám ehhez nyilván én kellettem, mint "eszköz", vagy mint aktuális "médiatermék", továbbá az, hogy trágár, illetlen, alpári szavakat is beleolvasszon az amúgy hiteles kontextusba, a még nagyobb olvasottság, megosztások, és hatásvadászat érdekében.

Kedves Robi, előbb ismerj meg, nézz a szemembe, hallgassuk meg egymást, és utána mondj kritikát, kérlek!

Én szívesen találkozom Veled, akár még kamerák kereszttüzében is. Eddig is kedveltelek, ezután is, csupán kérlek az elvhű, erkölcseihez ragaszkodó, intellektuális művész-lényt NE vezesd egy másik vágányra, ahová NEM való!

A stílus sem méltó egy méltóságteljes tiszta ügyhöz. Mert: "A DOLGOK ÉRTÉKÉT AZOK RITKASÁGA ADJA"!"


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Megtámadták Arnold Schwarzeneggert egy rendezvényen, miközben a rajongóival szelfizett
A 71 éves színész-politikust egyszer csak hirtelen hátba rúgták. Az egészről pedig videó is készült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 18.Arnold Schwarzenegger az Arnold Classic Africa sporteseményen vett részt a dél-afrikai Johannesburg Sandton Kongresszusi Központban nemrég, amikor hirtelen megtámadták - írja az Independent. A 71 éves színész-politikus pedig nagyon közvetlenül viselkedett a rajongóival, simán beszélgetett, szelfizgetett velük.

A sztárról videó is készült, ahogy épp a rajongókkal pózol, ám egyszer csak hirtelen megjelenik a háttérben egy férfi, majd egy mozdulattal felugrik és nagy erővel hátba rúgja Schwarzeneggert.

A színész láthatóan megijed, támadója pedig a földre esik.

A színész támadóját azonnal lefogták, Schwarzenegger pedig kisétált a teremből. Nemsokkal később pedig a színész egy videót posztolt a Twitter-oldalára, amin a városból köszöntötte a rajongóit. Ezen láthatóan jól van, tehát valószínű, hogy komolyabb sérülés nélkül megúszta a támadást.

Ha kíváncsi vagy a támadásról készült videóra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Esmé Bianco: ilyen volt a Trónok harca szexjeleneteinek forgatása párkapcsolati erőszak áldozataként
A színésznő a forgatás közben saját démonjaival is küzdött.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 18.Habár eredetileg csak a bevezető epizódban kapott volna szerepet, Esmé Bianco filmbéli karaktere, a bordélyház okos éjszakai pillangója végül három évadon keresztül maradt és jópár erotikus, erőszakos és megosztó jelenetben szerepelt.

Esmé eleinte azt hitte, hogy egy álommelóba csöppent, azonban visszatekintve már látja, hogy saját démonjaival is megküzdött a forgatáson.

Amikor a szerepre jelentkezett, akkor még nem tudta, hogy PTSD-ben, vagyis poszttramuás-stressz zavarban szenved.

"Évekkel ezelőtt egy bántalmazó kapcsolatban éltem, és csupán két éve diagnosztizáltak PTSD-vel. Ekkor kezdtem el feldolgozni és felfogni, hogy mi is történt velem. Előtte arra gondoltam, hogy idióta voltam, amiért belementem egy nagyon rossz kapcsolatba és az egész az én hibám. Nagyon szégyelltem, hogy mit tett velem a volt párom. Valahogy azt éreztem, mintha én kértem volna és nem teljesen fogtam fel, hogy ami történt, az valójában nincs is rendben, és többszörösen illegális"

- mesélte a színésznő egy telefonos interjú során a HuffPostnak.

Szerinte saját traumája rejtette el előle az igazságot, "annak érdekében, hogy túlélje".

Ezért amikor például a Trónok harca egyik erőszakos forgatta, még nem is tudta, hogy mi rejtőzik benne a felszín alatt.

"Őszintén szólva mentálisan annyira kiütöttek a saját múltbéli tapasztalataim, hogy ezen a ponton nem is gondoltam ezt át. Nem futott át az agyamon, hogy újabb traumatikus élményeket szerzek a forgatással. Két hete megnéztem azt a jelenetet, ahol Joffrey indít el egy erőszakos cselekményt velem és egy másik prostituálttal, Daisy-vel és egészen lesokkolt, hogy mennyire látványosan kegyetlen is volt ez a momentum és, hogy miért nem jutott korábban eszembe, hogy traumatikusan hathat rám."

Ez a jelenet volt az egyik legvitatottabb a műsorban.

"Amikor forgattuk, emlékszem, hogy nagyon kényelmetlen volt számomra. Elég feszült pillanatok voltak ezek és mindenki szorongott kissé. De ez a fajta erőszak mondhatni normalizálódott számomra a korábbi párkapcsolati élményeim miatt, megbirkóztam vele és valószínűleg lekicsinyítettem a jelentőségét magamban."

Bianco állítása szerint a producerek mit sem tudtak az ő előéletéről, hiszen ő maga sem volt teljesen tisztában múltja súlyával. De azt gondolja, hogy ha több nő dolgozott volna a stábban, akkor a jelenet némiképp másként alakul.

"Ezért van szükségünk több női producerre és rendezőre, illetve több nőre a forgatás valamennyi szegletében."

Szerinte a stábot tekintve nagyobb nemi sokféleségre lenne szükség, és akkor többen észrevennék az ilyen részleteket, így nem csak férfiak irányítanának nőket - akiknek vagy van, vagy nincs épp mentális egészségügyi problémája egy-egy meztelen jelenet kapcsán.

A színésznő azt hangsúlyozza, hogy a színészeknek nagyobb támogatást kellene nyújtani, nem csak az intim jelenetek során, de bármilyen erőszakos vagy felzaklató képsor mellett is.

"De ez már vagy nyolc évvel ezelőtt történt, a Me Too-mozgalom előtt, jóval azelőtt, hogy az ilyen kérdésekről nyílt vita alakult volna ki. Ekkoriban úgy voltam vele, hogy 'ez egy jó lehetőség'. Imádtam a szerepet és úgy gondoltam, hogy ez egy király sorozat. Alapvetően nem éreztem magam túlzottan kényelmetlenül abban a karakterben, amin dolgoznom kellett."

Ros, a bordélyház talpraesett munkása a három évad alatt Tyrion Lannisternek, Theon Greyjoy-nak, Petyr Baelish-nek és Varys-nek is dolgozott - gyakran nem csak testi örömet, hanem különösen eszes tanácsokat is adva, egészen addig, míg Joffrey ki nem oltotta az életét.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Keanu Reeves és Sandra Bullock titokban nagyon bejöttek egymásnak egy korábbi forgatáson
A kölcsönös vonzalom ugyan megvolt, de egyikük sem tudott róla akkor. A színész most árulta el, hogy mi történt valójában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 18.Sandra Bullock nemrég volt vendég Ellen DeGeneres műsorában, ahol elejtette, hogy annak idején, a Féktelenül című filmben nagyon belezúgott Keanu Reevesbe. Annyira odavolt a színészért annyira odavolt, hogy még a munkájára is alig tudott rendesen figyelni. Viszont Sandra Bullock akkor azt is elárulta, hogy igazából szerinte ez egy viszonzatlan szerelem volt, mert sosem randiztak. A színésznő azt gondolta, hogy biztosan vele volt a baj, valami nem tetszett benne a színésznek.

Most viszont Keanu Reeves jelent meg Ellen DeGeneresnél azért, hogy promózza a John Wick harmadik részét, és hát a házigazda nyilván nem hagyhatta ki a témát, rá is kérdezett a színésznél.

"Ezt nem is tudtam egyébként. Ő meg valószínűleg azt nem tudta, hogy nekem is marhára bejött ő"

- árulta el Keanu Reeves, mire a házigazda is majdnem dobott egy hátast, hiszen annyira hihetetlen, hogy két ember tényleg bejön egymásnak, de egyikük sem tud a másik érzéseiről.

A színész erre csak úgy reagált, hogy amúgy is dolgoztak, a Sandra Bullock pedig egy nagyon tehetséges és csodás nő. Ellen DeGeneres aztán gyorsan bekamuzta, hogy a színésznő itt van a színfalak mögött, mire Keanu Reeves teljesen zavarba jött. Aztán a színész még egy lecseszést is kapott Ellen DeGenerestől, hogy most már elkésett, ugyanis a színésznőnek van párja.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Taylor Swift elmondta, hogyan tusol, mire az internet népe nekiesett azzal, hogy az nem is tisztálkodás
Jó nagy felháborodást keltett egy ártatlan elszólással.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 19.Taylor Swift egy, az Ellen Show-ban elkövetett elszólása fontos tisztálkodási kérdést vetett fel a neten, az internet népe szerint ugyanis nem jól fürdik.

Swift a műsor vendége volt, ahol többek között arról is szó esett, hogyan borotválja a lábát a celeb. Elmondta, hogy a zuhany alatt szokta, ami a lábmosással is egyenlő nála, hiszen a borotválkozáshoz használt hab olyan, mint a szappan.

Íme az beszélgetés erről szóló részlete:

Ellen ugyan egyetértett vele, ám a kommentelők már nem voltak ilyen nagyvonalúak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x