hirdetés
24 éves férfi nyert 215 milliárdot a lottón
Ez a Egyesült Államok történelmének harmadik legnagyobb lottónyereménye.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.


hirdetés

A wisconsini származású fiatal férfi 768.4 millió dollárt, vagyis 215 milliárd forint körüli összeget nyert a Powerball jackpoton.

A 24 éves Manuel Franco máris otthagyta a munkáját és úgy tervezi, hogy a pénz egy részét "a világ segítésére" fordítja majd. Saját elmondása szerint 5-10 percig sikított, mikor megtudta, hogy rákacsintott a szerencse - számolt be a DailyMail.

Nem is csoda, hiszen az Amerikai Egyesült Államok harmadik legnagyobb lottónyereményéről beszélhetünk.

Minden idők második legnagyobb amerikai nyereményéért is nemrég jelentkeztek - röpke négy hónapos késéssel. Az akkori szerencse fiának 1,5 milliárd dollár, vagyis mintegy 418 milliárd forint ütötte a markát.

Manuel a győztes szelvényt egy autópályán vásárolta márciusban, de nem ez volt az egyetlen darab. Barátnőjével 10-10 lottót vettek, ám őszintén szólva először el is felejtették megnézni, hogy nyertek-e velük.

"Körülbelül 2 óra felé végeztem a munkámmal. Valamiért meglehetősen szerencsésnek éreztem magam... Ez egy furcsa érzés, egyáltalán nem nevezhető természetesnek. Olyannyira a hatalmába kerített ez az érzés, hogy fel is tekintettem a kamerára és rá akartam kacsintani"

- mesélte a keddi sajtótájékoztatón, ahol felfedték a kilétét.

A 24 éves férfit csupán akkor legyintette meg a reménykedés szele, mikor megtudta, hogy az aktuális győztes szelvény Wisconsinból származik.

Barátnője nem volt ilyen szerencsés, de a fiatalember már a harmadik szelvénynél boldogan vette tudomásul, hogy négy dollárral gazdagodott. Ám az igazán nagy meglepetés az utolsó áttanulmányozásánál érte, amin csodával határos módon mindegyik számot eltalálta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
„120 kiló vagyok, de mindennap szeretkezünk a vékony pasimmal, minden pozícióban"
A 22 éves brit lány szerint óriási tévhit, hogy a kövér nők senkinek sem kellenek. Mutatjuk Emma fotóit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 01.Emma Tamsin Hill még csak 22 éves, de már több, mint 50 ezren követik Instagramon, és 85 ezren a Youtube-on. A plus size influenszer lány James Corden brit származású, amerikai talkshow-sztárnak szólt vissza, a férfi ugyanis azt állította, hogy "a kövér emberek sem szexhez, sem szerelemhez nem jutnak Hollywoodban." Emmát nem érdekli Hollywood, az viszont már sokkal jobban, hogy valószínűleg rengeteg lányhoz hasonlóan ő is folyamatos önutálatban élte le a tinédzser éveit, és ebből elege van.

"A tévében, a divatvilágban sehol nem láttam olyan duci nőt, mint amilyen én voltam. Ezért senkihez sem akartam hasonlítani, egyszerűen utáltam a testemet" - mesélte a lány a The Sunnak.

A nehéz tiniévek elmúltával és a közösségi média előretörésével azonban Emma élete is megváltozott. Követőinak most már arról mesél, hogy több, mint 120 kilósan, XXL-es ruhákban is nagyon boldog. Négy hónapja jár együtt barátjával, a kifejezetten vékony testalkatú Brandonnal, akivel elmondása szerint minden nap szeretkeznek, minden pozitúrában.

Emma és párja fotóiért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Teljesen összeharapdálva hozta haza 15 hónapos kislányát egy anya a bölcsődéből – ma sem tud senki semmit
Az arizonai édesanya annyira kiborult, hogy az egészet kiposztolta a Facebookra. Már tízezrek látták a megrázó képeket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 01.Alice Bryant és férje az év elején költöztek Arizonába. A live5news beszámolója szerint Tucsonban telepedtek le, és 15 hónapos kislányukat beadták egy jó hírű, helyi bölcsődébe. Mindkét szülő a hadseregnél szolgál, a város közel esett a támaszpontjukhoz, az édesanya emellett az Arizonai Egyetemre is beiratkozott.

Február 26-án, alig öt nappal azután, hogy a kisbaba az új bölcsődébe járt, Alice elment a gyerekért, ahogy szokott. Senki nem mondott neki semmit, és ő sem fogott gyanút, amíg otthon át nem akarta öltöztetni a kicsit. Döbbenetes látvány tárult elé: a kislány egész teste tele volt piros harapásnyomokkal, a kétségbeesett anya legalább huszonötöt számolt össze.

"Először nem akartam elhinni: ezek tényleg harapásnyomok? És ennyi? Aztán teljesen kiborultam, forgott a gyomrom, egyszerre voltam dühös és elkeseredett" - számolt be a sajtónak az anya.

A fotókért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szívleállásban meghalt egy tízéves kislány, aki élete álmaként lecsúszott egy 83 méteres vízicsúszdán
Az eset Amerikában, Michigan állam egyik élményfürdőjében történt. A kislány két éve könyörgött a szüleinek, hogy vigyék el oda.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 01.A 10 éves London Eisenbeis a nővérével, Edennel és a szüleivel hatalmas izgalomban várta, hogy végre ellátogathasson a Michigan állambeli Frankenmuth város híres vízi élményparkjába, a Zehnder’s Splash Village-be. Van ott egy 83 méteres, hatalmas, fedett vízicsúszda, amelyen körülbelül hét másodperc alatt száguldanak le a kalandvágyó fürdőzők.

A The Sun beszámolója szerint a kislány már két éve szerette volna kipróbálni a vízicsúszdát, de addig nem tehette, amíg el nem érte a 120 centis magasságot, annál alacsonyabb emberek ugyanis biztonsági okokból nem használhatják.

Azon a végzetes napon azonban nem technikai hiba történt, mégis tragédiába torkollt a családi kaland. A kislány ugyanis lecsúszott a csúszdán, de mire leért, már eszméletlen volt, és a kiérkező mentők nem is tudták feléleszteni.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Megvan az év horrorvideója: egy kislány betanította a papagáját, hogy támadja meg, akire ő rásikít
Komolyan halálra rémültünk, aztán halálra röhögtük magunkat. Eddig majdnem 8 millióan látták a Twitteren.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 01.Nem kell ide Hitchcock, meg hollywoodi Sikoly-franchise. Egy teljesen ismeretlen kislány néhány másodperc alatt ráhozta a frászt körülbelül a fél világra. A videót egy Twitter-felhasználó töltötte fel a közösségi oldalra, és csak annyit írt mellé: "Az unokahúgom betanította a madarát, hogy támadjon meg bárkit, akire ő rásikít."

És a madár betámad! Íme:

Aki eddig nem kapott infarktust, az nyugodtan olvasson tovább, ugyanis a videó futótűzként terjedt szét a neten. Már most milliók látták, és olyan kommentek születtek, amik csak tovább prögették a hangulatot. Idézünk néhányat:

"Ez a világ legijesztőbb kisgyereke."

"A macskát azért zárjátok be a másik szobába."

"Hú, hol is van anyósom papagája?"

"Ez nem gyerek, ez egy Pokémon."

"Íme, megszületett Magneto kislánya."

És végül egy grafikusabb visszavágás:


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x