hirdetés
hotel.jpg

21 szállodából távozhatott fizetés nélkül a férfi, egy szolgálaton kívüli rendőr buktatta le

Napokig evett, ivott és aludt a hotelekben, majd szó nélkül lelépett. Az lett a veszte, hogy az egyik helyre visszatért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 22.


hirdetés

Huszonegy szállodát járhatott végig az országban az a 48 éves férfi, akinek letartóztatását csütörtökön elrendelte a bíróság. Mindenhonnan fizetés nélkül távozott. Hajdúszoboszlón bukott le. Visszatért egy olyan hotelbe, ahol korábban már járt – és felismerte őt egy szolgálaton kívüli rendőr.

Egy korábbi alkalommal egy nagydarab férfi jelent meg a hotelben, ahol testőrnek adta ki magát, azt állította, hogy egy ismert ügyész érkezik majd a hotelbe, és neki kell felmérnie a terepet.

Evett, ivott, aludt is a szállodában, majd fizetés nélkül távozott. A hotel recepciósa szerint nagyon élethűen "szerepelt".

A csaló fotóját a rendőrségi honlapon látták meg, mert lopás miatt kőrözték. Ezek után kapták el a férfit.

hirdetés

Az eset nem volt egyedi, mert egy másik férfi is megjelent ugyan abban a hotelben, napokig ott tartózkodott, majd elment fizetés nélkül. A szolnoki férfi hónapokon át járta az ország szállodáit, és 21 esetben hasonlóképpen járt el. Akkor bukott le, amikor visszatért az egyik helyre, ahol felismerte őt egy szolgálaton kívüli rendőr.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
csobanka_baleset-1000x666.jpg

Szülei még elbúcsúzni sem tudtak a csobánkai balesetben meghalt kislánytól

Az édesanya életéért még mindig küzdenek, a kislány apukája pedig külföldön volt a baleset idején, de már nem ért haza.
Címkép: MTI/Mihádák Zoltán - szmo.hu
2019. november 22.


hirdetés

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy eddig tisztázatlan okból és körülmények között november 20-án a 1109-es számú úton Csobánka külterületén két személyautó frontálisan ütközött. A balesetben többen megsérültek, köztük egy 3 éves kislány is, akit mentőhelikopterrel szállítottak a Heim Pál Kórházba.

Később kiderült, hogy a kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően az esti órákban életét vesztette.

hirdetés

A Blikk most arról számolt be, hogy szülei elbúcsúzni sem tudtak gyermeküktől. A kislány édesanyja ugyanis szintén az autóban ült a baleset idején, a lap információ szerint jelenleg is válságos állapotban van.

"A kislány édesapja külföldön volt a baleset idején, amikor értesítették, azonnal indult haza, hogy a kórházban a kislányával lehessen, de mire odaért, már elbúcsúzni sem tudott a gyermekétől"

- mesélte a lapnak a család egyik barátja, aki azt is elmondta, hogy a kislány édesanyja mindig nagyon figyelt a gyerek biztonságára, amikor az autóban utaztak.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
szirena_.jpg

Megölte hároméves kisfiát egy kunszentmártoni nő

Az asszonyt a rendőrök elfogták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 22.


hirdetés

Az otthonukban bántalmazta a hároméves kisfiát egy kunszentmártoni nő,

a gyerek a súlyos sérüléseibe belehalt.

A tragédia pénteken 12 óra körül történt - közölte a Police.hu.

A közlemény szerint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 32 éves nő ellen.

hirdetés

A rendőrök az anyát, T. Júliát a helyszínen elfogták.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

A Blikk úgy tudja, hogy a már haldokló gyerekkel a közeli kocsmába szaladtak be. A mentők is oda mentek, de a kisfiú életét már nem tudták megmenteni.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
pozsony-hid.jpg

A brutális módon halálra kínzott nő után újabb holttestet találtak Pozsonyban

Ugyanazon a környéken bukkantak rá, de a helyi rendőrség kijelentette, hogy a két ügy nem függ össze.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 22.


hirdetés

Bejárta a külföldi sajtót nemrég az a hír, hogy Pozsonyban egy kegyetlen módszerekkel megkínzott nő belehalt a sérüléseibe.

A fiatal nyelvtanárnőre életveszélyes állapotban találtak járókelők múlt héten, hétfőn, a reggeli órákban a pozsonyi Apollo és a Kikötői híd között.

A jelek szerint eltörték a bokáit és a csigolyáit, és többször is megerőszakolták egy idegen tárggyal. A mentők kiérkezésekor még magánál volt, de a teste kihűlt, és erős fájdalmai voltak. Kórházba szállítás közben elhunyt.

hirdetés

A közvéleményt megrázta a borzalmas bűncselekmény.

Ivor Švihran

Od vzniku Československa existoval komplex Bratislavy z Prahy ako hl... avného mesta. Je však hlúposť tieto dve mestá porovnávať. Vo všetkých atribútoch ide o veľmi odlišné mestá. Praha je vyše tisíc rokov jednoznačným centrom českých krajín a od 15. do 17.

Mint arról több híroldal is beszámolt, újabb élettelen nőre talált a rendőrség csütörtökön reggel Pozsonyban.

Az esetről a rendőrség csütörtöki sajtótájékoztatóján számolt be Adrian Pavlík, a Pozsonyi Kerületi Rendőrparancsnokság igazgatója és Milan Maškara, a Pozsonyi Kerületi Rendőrparancsnokság Bűnügyi Részlegének munkatársa - írja a Bumm.sk.

A rendőrség hangsúlyozta, hogy semmilyen összefüggés sincsen a jelenlegi és a november 11-én szintén ezen a környéken történt eset között.

A szlovák köztévé később arról számolt be, hogy egy 28 éves pozsonyi nőről van szó, akinek halálát nem idegenkezűség okozta.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
csoki.jpg

Húsz tonna Milka csokoládét loptak el Ausztriában

A szállítmányt Belgiumba kellett volna eljuttatni, de ez nem történt meg. A tolvajokat már keresi az osztrák rendőrség.
MTI - szmo.hu
2019. november 22.


hirdetés

Húsz tonna Milka-csokoládét loptak el vakmerő trükkös tolvajok a héten Ausztriában, a gyártó tiroli üzeméből.

Egy ismeretlennek hamis okmányokkal sikerült elérnie, hogy a Milka bludenzi csokoládégyárban neki adjanak át egy 50 ezer eurót érő szállítmányt, amelyet Belgiumba kellett volna eljuttatni.

A csokigyár termékeit általában egy tiroli székhelyű fuvarozó juttatja el a megrendelőkhöz,

hirdetés

a belgiumi címre küldött csokoládé szállítását azonban egy magyar fuvarozóra bízta, amely a maga részéről egy cseh alvállalkozót kért fel a szállításra. A magyar fuvarozónál megjelent egy kamionos, aki a cseh cég sofőrjének adta ki magát, majd elment a csokigyárba átvenni a szállítmányt, amely sosem érkezett meg rendeltetési helyére.

Mint a tiroli rendőrség kiderítette, a trükkös csokilopást lopott rendszámtáblák és hamis okmányok segítségével hajtották végre.

A tiroli rendőrség szerint ritka, de egyáltalán nem példátlan a hasonló volumenű csokilopás a térségben, a mostani azonban némileg kitűnik vakmerőségével.

Az 1901-ben levédett Milka a legnépszerűbb csokoládémárka Ausztriában, a gyártó azonban már az amerikai központú Mondelez International agráripari konglomerátum része.

Fotó: illusztráció


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!