hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Ezek voltak 2018 legviccesebb videói
Nincs év vége humoros videó- és mémválogatások nélkül - íme pár gyöngyszem 2018-ból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 26.


hirdetés

Elcsípett és összemontázsolt pillanatok a Coub.com jóvoltából, amiken jövőre is kacagni fogunk.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Forrás: Coub


KÖVESS MINKET:

Teljesen kiakadt a férfi, mert évek teltek el, mire kiderült: barátnőjének elég furcsa zuhanyzási szokásai vannak
Magyarázat - az volt...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

Nemhiába a mondás, hogy lakva ismeri meg az ember a másikat, ugyanis elég fontos dolgok derülnek ki egy pár életében akkor, amikor tényleg összeköltöznek. Így volt ezzel az a férfi is, akinek a Redditen posztolt írásából merített a Mirror.

A férfi a párja zuhanyzási szokásain bukott ki. Pontosabban azon, hogy nem igazán töri magát a mindennapos tisztálkodásért. Mindez akkor derült ki, amikor a hölgy már napok óta nem fürdött. Ekkor leültek, hogy megbeszéljék a dolgokat.

A nő elmondta, hogy általában 7-10 naponta szokott zuhanyozni.

Persze a sztorihoz magyarázat is volt, méghozzá az, hogy a lánynak csak ennyire van szüksége.


KÖVESS MINKET:
Miért van jobb dolga egy bécsi hajléktalannak, mint egy budapestinek?
Van köztük, aki jobban él, mint mikor idehaza dolgozott. A legtöbben arra törekednek, hogy változtassanak az életükön, és úgy érzik, kint jobban van rá esélyük.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 19.


hirdetés

Van olyan Bécsben élő magyar hajléktalan, aki jobban él most ott, mint itthon, mikor dolgozott. Rengetegen mennek ki és fura, de akkor is maradnak, ha ott nincstelenek.

Sokan kalandvágyból indultak Bécsbe, a kinti hajléktalanok tíz százaléka magyar. Egyikük úgy véli, hogy nem tudna már itthon élni.

Szilveszter egy tehenészetből ment ki szerencsét próbálni, de most munkanélküli, munkát keres, nyelvet tanul. Kapnak gyógyszert, ételt, ruhát, a menedékházakban tudnak megszállni. A körülményeik jobbak, mint idehaza volt - mondja.

A stáb egy hajléktalanszállón is járt, ahol békés, tiszta, jó körülményeket találtak. Sokan támogatják a fedél nélkülieket. Olyanok lakhatnak ott, akik már hosszabb ideje a városban élnek, a legtöbben más országokból származnak. A magyarokról azt tapasztalják, hogy akik egyszer átlépték a határt, azok már nem mennek vissza, inkább szállón laknak, és azon vannak, hogy változtassanak a sorsukon.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


KÖVESS MINKET:

Felesége helyett véletlenül egy másik nőnek írt sms-eket - így lett újra szerelmes és másodszor is házas
A téves számra küldött üzenet a férfi egész életét megváltoztatta.
Címkép: illusztráció (Pexels) - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

Nem akármilyen módon találkozott álmai nőjével egy 46 éves férfi. Peter McTaggart még 2003-ban véletlenül nem a feleségének, hanem egy másik telefonszámra írt üzenetet. Új telefonja volt, amibe rosszul mentette el a számot, ezért történt meg a baki.

Egy Mary nevű nő kapta meg az sms-eit, aki udvariasan visszaválaszolt neki, jelezve, hogy téves számra írt. Ez azonban egy beszélgetést indított el a két házas ember között, akik végül egyre közelebb kerültek egymáshoz, és rájöttek, hogy nem boldogok a jelenlegi párjukkal.

"Amikor először megkaptam Peter üzeneteit, nem is vettem figyelembe, mert fogalmam sem volt, kitől jöttek... Egy nap azonban visszaírtam, hogy 'sajnálom, de nem tudom, ki vagy', ő pedig bocsánatot kért. Kapcsolatban maradtunk, és rendszeresen beszélgettünk az életünkről, a házasságunkról. Kiderült, hogy Peternek ugyanolyan gondjai vannak a feleségével, mint nekem a férjemmel, mi voltunk egymás támaszai"

- mesélte Mary.

Végül egy év barátság és üzengetés után pár hónap eltéréssel mindketten véget vetettek a házasságuknak. Egy ideig még csak barátként tartották a kapcsolatot, támogatták egymást a válásaik során, de aztán egymásba szerettek. Tizenhárom év után, 2017-ben házasodtak össze szűk családi és baráti körben.

Metro Lifestyle on Twitter

'It was fate that brought us together' https://t.co/BSDcO2yziy

Úgy gondolják, hogy a sors is egymásnak teremtette őket. A nem szokványos találkozás és a 14 éves korkülönbség ellenére (Peter 46 éves, Mary 60) most is nagyon boldogan élnek együtt. Mindkettejüknek remek a humorérzékük, és bármikor el tudnak beszélgetni - szerintük ez a jó kapcsolatuk titka.

Azt azonban elismerték, hogy akárki kérdezi, hogyan ismerték meg egymást, nehezen hiszik el ezt a nem mindennapi történetet.

Forrás: Metro


KÖVESS MINKET:
Rabok segítettek kiszabadítani az autóból a véletlenül bezárt egyéves kislányt
Szokatlan helyről érkezett a segítség egy bajba jutott párhoz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

Rabok vettek körbe egy kék terepjáró autót pár nappal ezelőtt egy bíróság épülete előtt a floridai New Port Richey nevű településen.

Több szürke-fehér csíkos ruhába öltözött férfi munkálkodott azon, hogy feltörjék az autót - azért, hogy kiszabadítsák a bentragadt kisgyereket.

Egy kétségbeesett párnak segítettek, akik véletlenül bent hagyták a kulcsot az autóban, azzal együtt pedig az egyéves kislányuk is bent ragadt. Az elítéltek a közelben dolgoztak, ám amikor észrevették, hogy baj van, a kocsihoz siettek az őket őrző rendőrökkel együtt, majd együtt elkezdték feltörni a vezető ülés felőli ajtót. Végül pár perc alatt sikerült kinyitni az autót, és kiszabadítani a kislányt, aki bár ekkor sírni kezdett, de semmi baja nem esett. Édesanyja szerint maximum öt percig lehetett bezárva az autóban.

Shadow Lantry fel is vette egy videóra a "mentőakciót", amiben elmagyarázta, hogy a párja betette a kicsit a gyerekülésbe, a slusszkulcsot pedig előredobta az első ülésre. Amikor ki akarta nyitni a vezetőülés felőli ajtót, akkor vette észre, hogy minden ajtó bezárt. A rabok végül egy drótkötéllel tudták kinyitni a vezető ajtót.

Shadow Lantry

Pasco Sheriff's Office lol this was a weird day man. ??Follow me on Instagram @6clout6baby6 I always got something interesting going on in my life. "To use this video in a commercial player or in...

Forrás: Washington Post


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x