hirdetés
lion-1.jpg

20 pillanat, amikor a Disney TÚL MESSZIRE ment

A mesékben is sok a krimibe vagy horrorfilmbe illő jelenet. Nem csoda, hogy sokaknak maradandó nyomot hagynak az életükben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 30.


hirdetés

A Buzzfeed.com felmérést végzett az olvasói között arról, melyek voltak a legfelkavaróbb Disney jelenetek, amik beégtek a tudatukba gyerekként, vagy melyek voltak azok a részletek, amiken elgondolkodva elfogta őket a rossz érzés.

1.

Mikor Claytont körbe veszik az indák, majd lezuhan és megfojtja az egyik ilyen inda a Tarzanban.1

2.

Az, hogy Mufasa volt az egyetlen férfi oroszlán a falkában, így Nala-nak is ő volt az apja, azaz Simba és Nala testvérek voltak, az megvan?

hirdetés
2

3.

Mikor mindannyian beragadtak a kemencébe a Toy Stroyban, és mikor rájöttek, hogy nincs menekvés, feladták és szembenézve a sorsukkal várták a halált.3

4.

Mikor Charles Muntz odakötötte Russelt egy székhez és kinyitotta az ajtót, remélve, hogy a gyerek kizuhan és meghal.4

5.

Az, hogy a banya tulajdonképpen elrabolta szegén Rapunzelt, hogy hajából nyerjen fiatalságot.5

6.

Jázmin csak 15 éves volt az Aladdinban, mégis elvárták tőle, hogy egy éven belül megházasodjon.6

7.

A hercegnő és a békában az a jelenet, amikor Dr. Faciliert lehúzzák a démonok a pokolba.7

8.

Amikor Bing Bong feláldozta magát, hogy Derű elmehessen és megmenthesse Riley-t az Agymanókban.8

9.

Amikor Rourke kapitányt egy helikopter propellere feldarabolta az Atlantisban.9

10.

Az az egész jelenet, amikor Sid megégeti Woody-t, majd Woody találkozik azokkal a szétszedett játékokkal, akikkel Sid hasonlóan rosszul bánt.10

11.

Amikor Dumbót elszakítják az anyjától, csak mert az megszerette volna védeni a kicsinyét.11

12.

Amikor a gonosz boszorka konkrétan felbérelt valakit, hogy ölje meg Hófehérkét, és bizonyítékként vigye el neki a szívét.12

13.

Amikor Dzsafar a varázserejét használva csinált szexrabszolgát Jázminból.13

14.

Frollo jelenete Esmeraldával, mikor elkapja, beleszagol a hajába és azt mondja: egy kötelet képzelt a lány nyakába.14

15.

Amikor Hamupipőke mostoha nővérei tönkre akarják tenni a lány ruháját, miközben az még mindig rajta van - és ezt a mostoha anyja büszkén végignézi.15

16.

Egyik pillanatban Bambi még boldogon eszik anyjával, másodpercekkel később viszont édesanyja már nem él.16

17.

Amikor Tadashi szó szerint felrobbant a Hős6osban, mintha az nem lett volna elég, hogy Hiro elvesztette mindkét szülőjét már korábban.17

18.

Az sem volt túl könnyen emészthető, mikor Szörnyella de Frász szó szerint meg akart ölni és nyúzni több tucat kiskutyát, csak azért, hogy egyedi bundája lehessen.19

19.

Amikor megtudták, hogy Mulan nő és ezért majdnem kivégezték, majd otthagyták a hóban, mindezt azok után, hogy a lány megmentette őket a hunoktól.20

20.

És persze, az egyik legmegrázóbb pillanat egy gyerek életében: mikor Zordon lelöki Mufasát a szikláról, majd meggyőzi Simbát, hogy ő a felelős apja haláláért az Oroszlánkirályban.20a

Forrás: Buzzfeed


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
influenszer-kamu-nyaralas-atveres.jpg

Az IKEA-ban „nyaralt” egy vlogger, hogy bebizonyítsa, milyen könnyű átverni az embereket

Idilli képekkel hitette el az Instagramon a követőivel, hogy Balira utazott, miközben csak a svéd áruház egyes berendezett részein pózolt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 20.


hirdetés

Manapság olyan meghatározó dolog sokunk életében a közösségi média, hogy kis túlzással szeretünk mindent megosztani a világgal, ami történik velünk. Az influenszerek abból is élnek, hogy gyönyörűen megkomponált képeikkel bevonzzák a követőket, majd olyan posztokat gyártanak, amelyek nem titkoltan hirdetést is tartalmaznak. Őket azért is követik sokan, mert szuper cuccokban járnak, gyönyörű helyekre utaznak, menő kocsijuk van, vagyis minden szép és jó az életükben - legalábbis ezt mutatják.

Sok példa volt már arra, hogy az Instagram-sztárok lebuktak, hogy megszerkesztették a képeiket, vagy teljesen más helyre, például egy népszerű fesztivál helyszínére photoshoppolták magukat, miközben otthon ültek.

Egy amerikai vlogger most megmutatta, milyen könnyű becsapni az embereket gyönyörű, élethű, de kamu képekkel a közösségi médiában.

Natalia Taylort 2 millióan követik a YouTube-on és több mint 300 ezren az Instagramon, tehát megvolt a közönsége is ehhez a kísérlethez.

hirdetés

Kitalálta, hogy eljátssza, hogy egy egzotikus nyaralásra megy Balira, valójában azonban csak a helyi IKEÁ-ba ment, ahol egy fotós készített róla szép képeket, amiket aztán kiposztolt az Instagram-oldalára.

A 23 éves lány a svéd cég áruházának egyes berendezett helyiségeiben fotózkodott, például törölközőbe burkolózott egy kádban, egy nappaliban pezsgőzött, és úgy csinált, mintha egy luxushotel fürdőszobájában sminkelne - mindezt a gyanútlan vásárlók szeme láttára, akik csak furcsán nézték végig az egészet.

"Egy kicsit zavarba ejtő volt, hogy mindenki minket néz, és még azért is izgultunk, nehogy lebukjunk egy IKEA-dolgozó előtt"

- mesélte az influenszer.

Natalia azért remélte, hogy lesznek olyanok, akik rájönnek a turpisságra: megkérte a fotósát, hogy minden képen hagyjon rajta egy IKEA-s árcédulát, hátha szemet szúr a követőinek.

A youtuber egy vlogot is készített a fotózásról, majd a reakciókról. Mint kiderült, sikerrel járt az akciója: minden követőjét átverte.

"Mindenki elhitte, hogy Balin vagyok, senki sem kérdőjelezte meg. Pedig több képen is voltak IKEA-s árcédulák, az egyiken pedig egy IKEA-s iPad is. Hülyén érzem magam, hogy eljátszom a követőim bizalmát, mindenki olyan kedves kommenteket ír. Egy nagy hazug vagyok, nem is érdemlem meg ezeket a csodás követőket. Nem hiszem el, hogy simán elhitettem mindenkivel, hogy egy másik országba utaztam, miközben csak elmentem a helyi IKEA-ba. Ez a videó jó lecke arra, hogy ne higgy el mindent, amit az interneten látsz. Néha az emberek hazudnak arról, milyenek is valójában, és ezt nem is olyan nehéz megcsinálni"

- vonta le a tanulságot Natalie a videóban.

Forrás: Daily Mail

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
a-net-sztarja-lett-a-lady-gagat-eneklo-jarokelo.jpg

Gyorsan a net sztárja lett a Lady Gagát gyönyörűen éneklő járókelő

Mekkora hang! Mutatjuk a videót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 20.


hirdetés

Gyorsan népszerű lett egy járókelő, akit gerilla-módszerrel szólítottak le, hogy énekeljen egyet.

Kevin Freshwater brit youtuber ugyanis nemrég Londonban mászkált egy mikrofonnal, és a járókelőket, illetve a metró utasait arra kérte, hogy folytassák az általa énekelni kezdett dalt.

Több próbálkozás után egy nőt is leszólított, akit arra kért, hogy folytassa Lady Gaga egyik számát. (Ez a Csillag születik főcímdala, a Shallow volt.)

A nő gyönyörűen folytatta a dalt, kieresztette a hangját.

Később egyébként kiderült, hogy ő Charlotte Awbery énekes-dalszövegíró.

hirdetés

VIDEÓ: A net sztárja lett a "járókelő":

Via: 24.hu

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
katonabol-lett-camgirl-cimkep-northfoto.jpg

10 év után otthagyta a sereget a brit katonanő, hogy kamera előtt vetkőzzön

A 27 éves nő megunta, hogy szigorúan szabályozták az életét, most pedig élvezi, hogy nőnek érezheti magát.
Fotó: Northfoto - © Joanna Kitson/SWNS - szmo.hu
2020. február 20.


hirdetés

Elég éles fordulatot vett egy fiatal katonanő a pályafutásában: otthagyta a sereget, most pedig egy felnőtt tartalmat nyújtó weboldalon modellkedik.

Joanna Kitson 2010-ben, akkor még csak 17 évesen állt katonának, mert Kelly Holmes, a már visszavonult középtávfutó nyomdokaiba akart lépni. A brit sportolónő ugyanis szintén a brit hadseregben kezdte pályafutását, mielőtt profi futó lett.

A lány 10 évig szolgált a katonaságnál, tavaly azonban elege lett ebből az életből, ezért karriert akart váltani. Egy modellügynökség felfedezte őt, és miután állást ajánlottak neki, ott is hagyta a sereget. Tavaly szeptemberben lépett ki, idén januárban pedig munkát kapott a Babestation nevű felnőtt tartalmat nyújtó cégnél, és most webkamerán keresztül vetkőzik és elégíti ki a nézők igényeit.

A 27 éves nő hetente 15 órát dolgozik, és élvezi is, hogy férfiakkal beszélgethet mindenféléről. Mint mondta, vannak olyan kliensek is, akik a feleségükről panaszkodnak neki, de akik éjszaka látogatják az oldalt, pikánsabb tartalmat is láthatnak tőle és a többi lánytól.

Elmesélte azt is, hogy élvezi, hogy törődhet a külsejével, például festheti a körmeit, műszempillát tehet fel és szexi fehérneműt viselhet - ezeket ugyanis a katonaságban nem csinálhatta.

hirdetés

"Utáltam, hogy egyenruhát kellett hordani a seregben, és hogy nagyon korlátolt volt az életem. Úgy kezeltek, mint egy gyereket, de elvárták, hogy felnőttként viselkedjek. Most azt csinálhatom, amit akarok, és imádom, hogy szexinek, nőnek érezhetem magam. Most sokkal boldogabb vagyok így. Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyasmit csinálj, amit nem élvezel"

- mondta Joanna.

Forrás: The Sun

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
uganda-no-42-gyerek.jpg

36 éves korára 42 gyermeke született egy ugandai nőnek, 13 évesen szülte meg első ikerbabáit

Mariam egyedül neveli a gyerekeket, ugyanis férje három éve elhagyta őket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 22.


hirdetés

Mariam Nabatanzi 36 éves korára 42 gyermeknek adott életet. Az ugandai nőnek nem volt egyszerű gyermekkora, mélyszegénységben nőtt fel. Így 13 évesen hozzákényszerítették egy 40 éves férfihoz, akitől egy évvel később megszületettek a lány első babái, ugyanis először ikreknek adott életet.

Már első terhességénél figyelmeztették a fiatal anyukát az orvosok, hogy még nagyon sok gyermeke fog születni, ugyanis Mariamnak egy ritka genetikai rendellenességbe van, amit hiperovulációnak neveznek. Egy ciklusban több petesejtet termel a szervezete, ezáltal gyakoribb az ikerterhességek aránya, ennek köszönheti fokozott termékenységét is.

A nő 23 éves korára már 25 gyermeknek, 36 éves korára pedig 42-nek adott életet, négy baba pedig a szülést követő időszakban hunyt el.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!