hirdetés
HIV-AIDS-valas-hutlen-ferj-1000x654.jpg

18 millióra perli férjét egy brit asszony, mert HIV-vírussal fertőzte meg

Amikor a férj megtudta, hogy a felesége tőle kapta a fertőzést, állítólag csak az érdekelte, hogy Ő meg fog halni.
Daily Mail. Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. július 23.


hirdetés

Precedens értékű pert indított még májusban egy 36 éves brit asszony, Angliában még nem volt ilyen.

Hét éves házasságuk alatt állítása szerint végig hűséges volt a férjéhez, és amikor egyre gyengébbnek, betegebbnek érezte magát, nem gyanakodott semmire.

Végül úgy legyengült, hogy tüdőgyulladást kapott, tolókocsiban kellett a kórházba vinni. Ott szembesült a sokkoló diagnózissal: HIV-pozitív (ez az AIDS-et okozó betegség kórokozója). Mivel semmilyen injekciót, vérátömlesztést nem kapott, nem volt műtéte, sérülése, tudta, hogy csak szexuális úton kaphatta meg a rettegett kórt, és csak egyvalaki jöhetett szóba: a férje.

Amikor a szörnyű hírrel felhívta a férjét, ő állítólag csak hallgatott a telefonban, majd annyit mondott: "Oké."

Csak másnap hívta vissza a feleségét, és az asszony elmondása szerint szabályosan rárontott: "Akkor most tulajdonképpen azt mondod nekem, hogy meg fogok halni?"

"Elképesztő, hogy még akkor is csak saját magával foglalkozott, nem érdekelte, hogy tolókocsiban vagyok, és alig élek" - mesélte a nő.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
ivanka-trump-boris-johnson.png

Gigabaki: Ivanka Trump gratulált az új brit miniszterelnöknek - de az országot nem találta el

Elírta, na.
Independent - szmo.hu
2019. július 23.Amint arról mi is beszámoltunk, megvan az új brit miniszterelnök, Boris Johnson személyében.

A várakozásoknak megfelelően a volt brit külügyminisztert, London egykori polgármesterét választották a kormányzó brit Konzervatív Párt új vezetőjévé a távozó Theresa May miniszterelnök utódjaként. Johnson szerdán átveszi Maytől a kormányfői tisztséget is.

Johnson hivatali utódjával, Jeremy Hunt jelenlegi külügyminiszterrel versengett a pártvezetői posztért. Kedden bejelentett győzelme - tekintettel arra, hogy a Konzervatív Párt kormányon van - a brit parlamentarizmus konvenciói alapján a miniszterelnöki tisztség elnyerését is jelenti.

A világ vezetői természetesen sorra gratulálnak közösségi oldalaikon Nagy-Britannia új vezetőjének. De a pálmát mindenképp Donald Trump amerikai elnök lánya és cégbirodalmának tulajdonképpeni vezetője, Ivanka Trump viszi el, aki Twitteren egy kicsit elbakizta a dolgot.

Ivanka Trump Twitter-bejegyzéséért és a rekaciókért kérjük, lapozz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
csaj.jpg

Férfi így még nem bukott le tinderezéssel, mint ez a nyaralás közben élőző influencer

Kapcsolatban töröljük a Tindert, mert bajba kerülhetünk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 23.Magát és barátnőjét videózta épp az influencer és bőszen néztek a telefon kamerájába, amikor a kijelzőn megjelent egy Tinder-üzenet. Utóbbi a hosszú kapcsolatokban azért nem a legjobb ómen, lett is belőle nagy videós összecsapás.

A Metro szúrta ki a párról készült videót és a párról szóló cikkükben leírják: romantikus minivakációra vitte barátnőjét az online felületeken csak Luxury Prince néven ismert, 26 éves Ahkeem Murphy. A pár jetskizni indult, ahonnan az influencer Ahkeem élőben közvetített követőinek. Ekkor 26 éves Lynn Burton hirtelen észrevett valamit:

a képernyőt nézve meglátott egy olyan értesítést, amit kapcsolatban senki sem akar látni.

A barátjának egy másik nő küldött üzenetet a Tinderen, úgyhogy Lynn felháborodva kérte számon a férfit, aki korábban megígérte neki, hogy törli a társkeresőt a telefonjáról.

Lapozz a posztért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
rakimkurajev-1000x545.jpg

4618 fekvőtámaszt nyomott egy 6 éves kisfiú, két világrekordot is megdöntött

Rahim Kurajev, vagyis a 'csecsenföldi Schwarzenegger' ismét rászolgált a becenevére.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 23.Elképesztő teljesítményt nyújtott egy mindössze 6(!!!) éves csecsen kisfiú: két világrekordott is megdöntött fekvőtámaszozásban.

Rahim Kurajev már nagyon fiatalon elkezdte a testedzést, ráadásul rendkívül komolyan is veszi, hiszen a rekordok döntögetése a célja. Hazájában csak a "csecsenföldi Schwarzeneggerként" emlegetik, de folyamatosan rá is szolgál a becenevére.

Korábban már írtunk róla, amikor

alig 5 évesen országos rekordott döntött azzal, hogy 2 óra 25 perc alatt 4105 fekvőtámaszt nyomott le, ami az eddigi legtöbb, egyhuzamban végigcsinált fekvőtámasz Oroszországban.

Kurajev kísérletéről videó is készült, amin azonban az is látszik, hogy a kisfiú fekvőtámaszozás közben egy mobiltelefonon mesefilmeket nézett. Talán emiatt is az Orosz Rekordok Könyvének képviselőiben több komoly kérdés is felmerült a rekorddöntéssel kapcsolatban, ezért akkor nem tették hivatalossá Kurajev eredményét.

Most azonban a kisfiú még többet tett le az asztalra:

egyhuzamban 4618 fekvőtámaszt nyomott le, ami világrekordnak számít a 6 éves korú gyerekeknél. De nem csak ezt a csúcsot döntötte meg, ugyanis mindössze 2 óra alatt 4183 fekvőtámaszt tudott megcsinálni - ennyi még soha nem sikerült ilyen rövid idő alatt a hatéveseknek.

Az erről készült videóért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kisfiu-lionel-messi.jo_.png

Élete álma vált valóra a 11 éves kisfiúnak, aki Lionel Messivel dekázgatott egy órát a tengerparton

Az argentin focista Antiguán pihen családjával, és a strand-focizgatásba bevettek egy szintén ott nyaraló angol gyereket is. Videó is készült a nagy találkozásról.
Daily Mail - szmo.hu
2019. július 22.Július 23-án Lionel Messi már Japánban lép pályára a Chelsea elleni felkészülési meccsen az FC Barcelonával.

Épp ezért nem mindennapi helyre vitte el a családját egy kis villámnyaralásra: Antigua és Barbuda Jumby Bay szigetére, amely egy elzárt luxuparadicsom, szinte lehetetlen megközelíteni. Messi még egy kedves családi fotót is posztolt a valóban festői helyről:

Mes moments préférés sont ceux passés ensemble

96 Likes, 2 Comments - Leo Messi ❤️ Barca (@leomessi.fcb_fan) on Instagram: "Mes moments préférés sont ceux passés ensemble"

A világ most mégsem ezért ünnepli újra az argentin szupersztárt. Hanem egy kisfiú miatt, aki angol, 11 éves, Mackenzie O'Neill a neve, és családjával ő is ott nyaralt. Ő az:

A kisfiút azóta "levadászta" a világsajtó, és édesanyja engedélyével elmesélte, hogyan is történt meg a csoda, amit valaki videóra is felvett és kirakott a Twitterre: hogy 45 percig Messivel és családjával focizhatott a parton.

A kisfiú beszámolójáért és a videóért kérjük, lapozz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x