hirdetés
fiatalos-anya-1000x583.jpg

17 éves fia nővérének nézik az 50 éves anyát, olyan jól tartja magát

A nő azt vallja, a szingliség a fiatalsága titka.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 09.


hirdetés

Shany Hagant sokkal fiatalabbnak hiszik az emberek, pedig valójában 50 éves.

Van egy 17 éves fia, Tom, ezért sokan azt hiszik, hogy a kamasz nővére, nem pedig az anyja. Amikor terhes volt Tommal, gyakran néztek rá rosszallóan, mert azt hitték, hogy tini kismama, pedig valójában már 32 éves volt akkor.

A nő színészként, művészként és modellként dolgozik, állítása szerint pedig egyáltalán nem öregedett 21 éves kora óta - belül ugyanis ennyinek érzi magát, és mások is ennyi idősnek hiszik, amikor megismerik.

"Egy rémálom volt, amikor fiatalabb koromban senki se vett komolyan, most viszont folyamatosan kapom a bókokat, mert 30 évvel fiatalabbnak nézek ki"

- mondta büszkén Hagan.

Instagram post by Shany Hagan * Jul 11, 2019 at 8:08pm UTC

35 Likes, 4 Comments - Shany Hagan (@shanyhagan) on Instagram

Azt állítja,

rendszeresen elkérik tőle a személyigazolványát, amikor alkoholt vesz, vagy 18-as karikás filmre vesz jegyet a moziban. Amikor pedig randizni megy, az emberek azt hiszik, hogy a férfi, akivel találkozik, az apja.

Kamasz fia is megtiltotta a barátainak, hogy elmenjenek hozzá, mert a srácok szerint Shany egy milf, vagyis egy dekoratív, érett nő. Tom nem is szeret édesanyjával mutatkozni az iskolában vagy a haverok előtt, mert akkor a nőre irányul a figyelem, és utána folyton azt mondogatják neki, milyen szexi anyukája van.

Instagram post by Shany Hagan * Jul 11, 2019 at 2:33pm UTC

46 Likes, 1 Comments - Shany Hagan (@shanyhagan) on Instagram

Hagan azt is elmesélte, hogy egyszer egy autóbalesetet is okozott, pedig csak annyiban volt hibás, hogy felkeltette egy férfi figyelmét: a 30-as éveiben járó sofőr ugyanis annyira megbámulta őt vezetés közben, hogy véletlenül kihajtott egy teherautó elé, ami belehajtott a kocsijába.

"Mindenki megdöbben, amikor elmondom nekik, hogy valójában hány éves vagyok. Tudni akarják a titkomat, pedig ez nagyon egyszerű: szingli vagyok, ez tart fiatalon"

- vallotta be.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
rendorok-pizza-segelyhivo.jpg

Rendőrök vittek pizzát az 5 éves kisfiúnak, aki a segélyhívót hívta, mert nagyon éhes volt

A kissrác számára ez vészhelyzet volt, az egyenruhások viszont elmagyarázták neki, mikor szabad tárcsázni a 911-et és mikor nem.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 08.Szokatlan hívás érkezett be múlt pénteken a floridai Sanford város rendőrkapitányságágára:

egy 5 éves kisfiú azért tárcsázta a 911-et, mert farkaséhes volt, és szeretett volna pizzát rendelni.

A rendőrségen úgy gondolták, mégha nem is volt vészhelyzet, elmennek megnézni a kisfiút, hogy minden rendben van-e vele. Csak a kis Manuel Beshara és 15 éves nővére volt otthon. A lány elmondta a három kiérkező tisztnek, hogy öccse az ő tudta nélkül tárcsázta a segélyhívót, és egyébként jól vannak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
ferfi-nem-adja-at-a-helyet-1000x551.jpg

Nem adja át a helyét a nőknek a vonaton a férfi, mert a nők sem állnak fel az ülésről miatta

Azt is mondta, hogy a nők képesek felháborodni azon, ha a férfiak felajánlják a segítségüket, ezzel pedig csak összezavarják az udvarias úriembereket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 08.Egy újságíró őszintén beszélt arról, szerinte miért nem kell átadni a férfiaknak a helyüket a nőknek a tömegközlekedési eszközökön. A Good Morning Britain című reggeli tévéműsorban ugyanis azt a témát boncolgatták a műsorvezetők és a meghívott vendégek, hogy a mai modern feminizmus kiöli-e a férfiakból a lovagiasságot.

A 45 éves Nirpal Dhaliwal azt mondta, a férfiak ugyanolyan fáradtak egy hosszú munkanap végén, mint a nők, és ők is ugyanúgy kifizetik a jegyet, amiért megilleti őket az ülőhely.

"Ha a hölgy olyan fizikai állapotban van, hogy tud állni, miért kellene átadnom neki a helyemet? Ez egy egyirányú utca. Egy nő sem adta át nekem soha az ülőhelyét. Amikor egyszer foci közben lesérültem, és sántítva szálltam le a vonatkocsiról, egy nő sem nyitotta ki nekem az ajtót, vagy segített kihúzni egy széket, semmit nem tettek"

- panaszolta a férfi.

Azt azért hozzátette, hogy a várandós, mozgáskorlátozott vagy egészségügyi problémákkal küzdő nőknek szívesen átadja az ülését.

A műsor témájával kapcsolatban azt mondta, szerinte a férfiak már nem tudják, hogy működik a lovagiasság a mai modern világban.

"Leharapják a fejüket vagy kioktatják őket, ha segíteni akarnak, ami zavaró a srácoknak. Pedig csak kedvesek akarnak lenni. Ezt már sokszor túlgondolják a nők. Én is szívesen segítenék, de előbb valószínűleg aláíratnék velük egy beleegyező nyilatkozatot"

- magyarázta Nirpal Dhaliwal.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mero-laszlo-matematikus.jpg

Mérő László megoldotta az internetet lázban tartó matematikai feladványt

Mutatjuk a válaszát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 08.Az utóbbi napokban sokakat tartott lázban egy elsőre egyszerűnek tűnő matematikai feladvány.

Az egyenletről készült képeket közösségi oldalakon tették közzé, így terjedt el.

A az alábbi egyenlet megoldásán is rengetegen vitatkoztak.

Voltak, akik szerint a megoldás 1, mások szerint pedig 16, de akad, aki úgy véli, hogy mindkét megoldás helyes.

A Portfólió megkérdezte Mérő László matematikust, az ELTE egyetemi tanárát arról, hogy mi lehet a helyes megoldás.

Lapozz a válaszért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
laza-volegeny-zokni-cipo.jpg

Térdnadrágban és sportcipőben ment saját esküvőjére a vőlegény, szétoltották a kommentelők

„Amikor délután 2-kor még füvet kell nyírnod, 3-kor viszont már az esküvődön kell lenned.” :D
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 09.A nagy napon, amikor egy szerelmespár kimondja a boldogító igent, általában mindenki megtiszteli az ifjú házasokat azzal, hogy ünnepi öltözékben jelenjenek meg az esküvőn. Nem beszélve a vőlegényről és a menyasszonyról, akik mindenkinél elegánsabbak és csinosabbak.

Nem így volt azonban egy olyan pár esküvőjén, ahol a vőlegény igencsak lazára vette a figurát:

a fehér inghez egy szürke térdnadrágot, hosszú sportzoknit és nem túl tiszta sportcipőt húzott fel, és így is vonult az oltár elé.

A kedvese sem volt tipikus menyasszony, de ő legalább alkalomhoz illően öltözött: egy elegáns, halvány púderrózsaszínű ruhát viselt, felül fehér csipkével, alul pedig tüllszoknyával.

Készült róluk egy amatőr fotó, amit az egyik esküvői vendég csinált, majd fel is töltötte egy olyan Facebook-csoportba, ahol a tagok mások lagziját, vagy azokat a menyegzőket kritizálják, amelyen részt vettek. És persze ezt a párt sem kímélték...

Íme a fotó:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x