165 kilóról fogyott le egy nő azért, hogy anya lehessen
Sikerült is neki a teherbeesés, ma már egy cuki apróság anyukája.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 03.


A life.hu bukkant a korábban 165 kilós Ashley Lewis történetére, akit magas súly mellé egy nap PCOS betegséggel diagnosztizálták. Ekkor döntött úgy, hogy fogynia kell, mert egész életében édesanya akart lenni és a betegséggel és túlsúllyal ez nem menne könnyen.

A nő azt mondja, minden egyes nap megpróbált egészségesen élni, de a diagnózis felállításáig nem volt elég ereje.

„Életem nagy részében azt az ígéretet tettem magamnak esténként, hogy holnap új, egészséges életet kezdek. De mindennap elcsábultam a gyorséttermek vagy éppen a fánkozók láttán, és újra csak az üres fogadkozások és a halogatások maradtak" - árulta el hozzáéve, hogy mindig talált alkalmat arra, hogy egy jót falatozzon.

"22 éves koromban aztán jött az ébresztő. Ekkor 165 kiló voltam, és kiderült, hogy PCOS-em, azaz policisztás petefészek-szindrómám van, ami befolyásolhatja a termékenységet. Én viszont mindig is édesanya szerettem volna lenni, így sokkolt a hír. Tudtam, hogy az egészségem érdekében lépnem kell. Elhatároztam, hogy változtatok az életemen, hogy a hormonrendszerem is gyógyulhasson és javítsam az anyasággal kapcsolatos esélyeimet" - részletezte.

Először csak otthon tornázott, később edzőterembe is eljárt és mellette arra is figyelni kezdett, hogy miket eszik.

Így nézett ki egy napja:

Reggeli: 3 dl víz a kávé előtt, majd 4 tojás és szalonna

Tízórai: egy banán

Ebéd: egy nagy tál leves

Uzsonna: alma sajttal

Vacsora: kétösszetevős pizza (görög joghurt és valamilyen lassú felszívódású liszt) egy könnyű mártással, light sajttal, pulykahús

A nőn mára egy bőreltávolító műtétet is elvégeztek és egy félmaratont is teljesített.

"A legjobb az egész életmódváltásban az, hogy sikerült teherbe esnem, és idén nyáron meg is született a kislányunk" - árulta el a fiatal nő.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x