_DSC6896
15 millió forint gyűlt össze a bohócdokinak egy felhívás után
Dr. Laláékról posztolt Dr. Novák Hunor, hogy segítsen nekik. Az orvos sem gondolta volna, hogy ennyien fognak adakozni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2015. október 18.Dr. Lala egyik legmegrázóbb élménye az volt, amikor egy daganatos betegségben szenvedő haldokló kisfiú hívta be magához, és mint kiderült, a "bohócdoki" volt az utolsó, aki a gyermekkel beszélt. Dr. Lala, azaz Balogh László amíg él, folytatni akarja a viziteket. Hazánk egyik leghíresebb bohóca tizennégy éve járja a kórházakat, hogy megnevettesse a betegeket, elsősorban gyerekeket. A Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványnál dolgozik, az adó 1% felajánlásokból és adományokból tartják fenn magukat. A bohócdoktort tavaly bemutattuk nektek, elkísértük a Heim Pál Gyermekkórházba egy vizitre.

Dr Lala most nagyon boldog, mert rekordnak számító összeg, 15 millió forint gyűlt össze azután, hogy márciusban Dr. Novák Hunor interjút készített vele. A rendszeresen publikáló fiatal és népszerű orvos - aki egyébként az embereket megosztó lázcsillapításról szóló írásával vált az egész országban ismertté - interjú végén adakozásra szólította fel olvasóit. Dr. Novák Hunor most Facebook-posztban köszönte meg a támogatást.

_DSC6877

_DSC6871

Dr. Novák Hunor üzenete a Facebookon

KÖSZÖNÖM OLVASÓIMNAK – 15 millió (!) forinttal segítették Önök dr. Lala és társa munkáját

dr. Lala bohócdoktorral készült interjúmat több mint 16.000 ember osztotta meg Facebookon, a cikkben az alapítványi és bankadatokat is megadva buzdítottam mindenkit Laláék támogatására. Ennek meg is lett az eredménye: cikkem megjelenése után közvetlenül kb. hárommillió forintnyi támogatás érkezett alapítványuk bankszámlájára a világ minden tájáról, mostanra pedig kiderült az adó 1%-ból befolyt összeg: 14 millió forint jött össze az alapítványnak (tavaly összesen csak kétmillió forint volt az adó 1%-os bevétel). Azaz tavalyhoz képest kb. 15 millió forint plusz támogatást kaptak Önöknek köszönhetően, ami hatalmas eredmény!

A sikerhez a Duna TV-n lejátszott dr. Lala dokumentumfilm is hozzájárult (az alapítvány egyébként semmit nem költött adó 1%-os reklámkampányra, marketingre). Lala nagy örömmel újságolta el ezeket a híreket néhány napja, a támogatás drasztikus emelkedését főként cikkemnek tudja be – hamarosan Lala részletes köszönőbeszámolóval jelentkezik.

Mivel az alapítvány anyagi lehetőségei sokat javultak, ezért újabb bohócdoktorokat tudnak kiképezni, felvenni, alkalmazni, ezáltal még több beteg gyermek arcára varázsolhatnak majd mosolyt – hirdessük ezt minél szélesebb körben! Jelentkezni itt lehet: http://bohocdokik.hu/toborzo/

Köszönöm, hogy ilyen nagylelkűen segítettek, le a kalappal Önök előtt! LIKE!

A csatolt képet néhány napja készítettük Lalával.

dr. Novák Hunor

_DSC6867

Ti is segítenétek a bohócdokiknak? A bolondos viziteket a következő módon támogathatjátok. Utalni a K&H Bank 10403136 – 31306553 – 00000000 vagy a MagNet Bank 16200182 – 00067410 – 00000000 számlaszámokra tudtok.

Amennyiben külföldről való utalnátok, a számlavezető bank neve, címe: K&H Bank, 2030. Érd Budai út 26., a számlatulajdonos neve: Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány, 1222. Budapest Mező u. 17.

A nemzetközi számlaszáma (IBAN): HU51104031363130655300000000

A SWIFT kód: OKHBHUHB.

VIDEÓ: Ha segítesz, ezt a tevékenységet támogatod:

Nagyon köszönjük, ha másoknak is ajánlod ezt a cikket!


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x