hirdetés
kaksi
15 meglepő tény a legnépszerűbb romantikus vígjátékokból
Emma Stone például annyira beleélte magát a Könnyű nőcske szexjelenetébe, hogy asztmarohamot kapott. Addig nem is tudta, hogy asztmás!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. november 10.


hirdetés

A romantikus komédiák közben csak azt látod, ahogyan a főhősök egymásba szeretned, azonban a háttérben néha ennél jóval több van. A Buzzfeed ezekből szedett össze pár érdekesebbet:

1. Hugh Grant nem igazán örült annak, hogy az Igazából szerelem című filmben táncolnia kellett, hiszen ő azt szerette volna, ha sokkal hihetőbb a karaktere mint miniszterelnök.

2. A Harry és Sally című film eredetileg nem happy enddel ért volna véget, azonban a rendező a forgatás alatt ismerte meg jövendőbelijét, ami miatt meggondolta magát.

3. A Bridget Jones naplója forgatása előtt Renée Zellweger álnéven egy könyvkiadó vállalatnál dolgozott, méghozzá Bridget Cavendishként. Annyira jól beolvadt, hogy senki sem jött rá, ki is dolgozik náluk.

4. A 10 dolog, amit utálok benned című filmben van egy jelenet, amikor Julia Stiles felolvassa versét, és közben elsírja magát. Eredetileg ez nem szerepelt a forgatókönyvben, a színésznő könnyei nem tudatosak voltak.

5. A szerelem hullámhosszán című filmben van egy jelenet, amikor Meg Ryan kisétál egy ajtón Baltimore-ban, majd Tom Hanks egy másikon Seattle-ben. Ez a két ajtó a valóságban is ugyanaz volt, az első jelenet leforgatása után ugyanis elküldték a másik városba.

6. Julia Roberts először kifejezetten unalmasnak tartotta a Sztárom a párom ötletét, igaz, ez még a forgatókönyv elolvasása előtt volt. Csak azért vállalta el a szerepet, mert nagy rajongója Richard Curtisnek, aki a forgatókönyvet írta.

7. A csaj nem jár egyedül forgatásán Rachel Leigh Cook és Freddie Prinze Jr. csókolóznak az egyik jelenetben, azonban a színésznő azt hitte, mivel a felvétel nem a vártnak megfelelően alakul, úgysem vágják majd be. Végig pislogott emiatt, a jelenet pedig természetesen belekerült a filmbe.

8. A minél valósághűbb alakítás érdekében Steve Carrell mellkasszőrzetét tényleg legyantázták a 40 éves szűz című filmben.

9. Az alkotók eredetileg azt tervezték, hogy a Hirtelen 30 című filmben Mark Ruffalo és Jennifer Garner alakítják majd fiatalkori önmagukat, de szerencsére nagyon hamar rájöttek, hogy ez nem fog így működni.

10. Jason Segelnek egyáltalán nem okozott gondot, hogy a Lepattintva című film egy meztelen szakítós jelenettel kezdődik, hiszen a színésszel a való életben is szakítottak már úgy, hogy ő meztelen volt.

11. A Felkoppintva című filmben szereplő Ken Jeong nőgyógyászt alakít, és ő a valóságban is orvos.

12. Eredetileg a Micsoda nő sokkal komorabb film lett volna, az alkotók úgy tervezték, hogy a film végén Kit és Vivien együtt utaznak busszal Disneylandbe, Vivien pedig csak "egykedvűen bámul ki az ablakon". A film eredeti címe pedig 3000 lett volna, hiszen ennyi dollárt kér Vivien.

13. A szerelem hálójában című film elején a virágárus éppen terhes, később pedig látni lehet a bolt kirakatában, hogy "Kislány". A film forgatása előttig Meg Ryannek egyébként nem volt számítógépe.

14. Emma Stone annyira beleélte magát a Könnyű nőcske forgatásán abba a jelenetbe, amikor szexet kellett imitálnia, hogy asztmarohamot kapott. Addig nem is tudta, hogy asztmás!

15. A herceg menyasszonya című filmhez pedig az alkotók először Colin Firtht kérték fel Westley szerepére, azonban végül nem ő kapta meg.

via BuzzFeed


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Trónok Harca első rész: sárkányon lovaglást, meztelenkedést és brutalitást is kaptunk, de csúnya bakival indított az HBO GO
A nyolcadik évad első része odabilincselt minket a képernyő elé. SPOILER!
Orosz Emese cikke - szmo.hu
2019. április 15.A nagyjátékfilm hosszúságú részek beharangozása ellenére a Trónok Harca 8. évadának első epizódja még egy órás sem volt. Nem ez okozott azonban csalódást a tűkön ülő rajongóknak. Az HBO GO hajnali 3-kor (egy órával az amerikai premier után) kezdte streemelni az első részt. Az imádott főcím utáni negyed órában azonban - valószínűleg a nagy nézettség miatt - kb. húsz percre behalt az HBO GO szervere. A csatorna kiküszöbölte a hibát, de ez a "műsorszünet" éppen elég volt ahhoz, hogy csalódott nézők százai szitkozódjanak az HBO Facebook-oldalán.

Miután helyre állt a rend, minden fennakadás nélkül lehetett élvezni a részt, ami egyébként tartalmilag és képileg abszolút kielégítő volt.

VIGYÁZAT! SPOILER!

Az első epizód főként északon játszódik, ami nem meglepő, hiszen a hét királyság összes főszereplője itt gyűlik össze, hogy felkészüljön a Holtak seregével való összecsapásra. Mint kiderült, a Mások már át is törtek a Falon. Az évad komor jelenettel indít: a komor téli tájon komoran vonuló déli katonák és az őket még komorabban bámuló északiak.

A jelenetet egyébként tökéletesen feloldja Tyrion poénja, ami tulajdonképpen az első rész legelső mondata. Azzal viccelődik, hogy lefagynak a tökei, ellenben milyen szerencséje van a vele szemben utazó eunuknak, Lord Varysnak.

Az északiak nem bíznak az idegenekben. A tanács előtt a kis Lyanna Mormont ki is mondja mindannyiuk véleményét: Havas John Észak Királyaként távozott, de a koronáról lemondva, egy idegen királynővel tért vissza, ráadásul legádázabb ellenfelük Jaime Lannister is északnak tart, hogy új szövetségesként csatlakozzon a Holtak elleni harchoz. John hiába magyarázza, hogy nem volt más választása, az új felállás nővéreinek, Sansának és Aryának sem tetszik.

Délen az állapotos Cersei Lannister is megkapja a hírt, hogy a Mások már áttörték a falat, amit gúnyos elégedettséggel nyugtáz. Majd taktikai húzásból beengedi ágyába a hatalmas hajóflottával rendelkező Euron Greyjoyt. (Ha erre a szexjelenetet vártátok, akkor most szólok, hogy hiába, mert épp az utolsó gombjaikat igazítják, amikor visszatér hozzájuk a kamera.) S bár csak érdek-etyepetye volt, az arrogáns és pimasz Euron Greyjoy bejön Cerseinek. Írhatnám, hogy várom, mi sül ki belőle, és ők egy menő pár is lehetnének, de mivel Cerseiről van szó, kétlem, hogy valami gyönyörű románc szövődik köztük a maradék öt rész alatt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Ráijesztett a rajongókra egy képpel a Trónok harca Sansája
Sophie Turner spoilergyanús képén néhány rajongó kiakadt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 16.Tegnap debütált a Trónok harca utolsó évada és azonnal fel is állította a legnépszerűbb epizód rekordját.

Alig nézték meg az első részt, máris a második előzetese borzolta a kedélyeket. Valóban nagyon izgalmasnak ígérkezik az új évad, már csak azért is, mert a sorozatban sosem lehet tudni, ki fog éppen meghalni.

Sophie Turner legfrissebb fotója talán szándékosan jó kis pletykaalap az ezzel kapcsolatos összeesküvések kigondolóinak.

Lapozás után mutatjuk a képet!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Utolsó részéhez közeledik a Drága örökösök – vége az első évadnak
Egyelőre nem tudni, jön-e második széria.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 17.Évadzáráshoz közeledik az RTL Klubon futó sorozat, a Drága örökösök, írja a Noizz. A Mi kis falunkhoz hasonlóan népszerű, a vidéki szépségeiről és konfliktusairól szóló széria

utolsó részét április 26-án adják le, közel 4 hónap és 81 rész után kerül le a csatorna repertoárjáról.

Helyette a Konyhafőnök új epizódjai jönnek.

Egyelőre nincs hír arról, lesz-e a Drága örökösöknek második etapja, de a közkedveltségből kiindulva jó esély van rá, hogy igen (a Mi kis falunk is egyébként már a harmadik évadot gyűri).

Korábban készítettünk interjút a sorozat egyik szereplőjét, Stefit alakító Kiss Anna Laurával, amit itt olvashattok, és amiben nem csak a karakteréről mesélt, de néhány kulisszatitkot is megosztott.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
És már itt is a Trónok harca újabb előzetese, amely izgalmas találgatásokra ad alkalmat
A 8. évad 2. része is izgalmas lesz! Vigyázat, lehetséges spoilerek!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 15.Elstartolt a Trónok harca utolsó, nyolcadik évadának első része.

Mi is megnéztük, és írtunk róla spoilerveszélyes beszámolót, amit erre a linkre kattintva olvashatsz el, ha már te is láttad az első részt.

Összegyűjtöttük azokat a - szintén lehetséges spoilerektől hemzsegő rajongói elméleteket, amelyek arról szólnak, hogy kivel mi történik majd a Trónok harcában, kik élik túl a történteket, és mi lesz a végkifejlet.

Megírtuk azt is, hogy mennyi meztelenkedős jelenet lehetett a sorozatban.

Még nem is látta mindenki a 8. évad 1. részét, már itt a második előzetese.

Izgalmasnak ígérkezik!

Az előzetesért kattints, vigyázz, SPOILERVESZÉLY!!!!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x