hirdetés
star.jpg

15 ezer Starbucksot látogatott meg, már semmi kedve hozzá, de nem áll le

A férfi rájött, hogy önkéntes küldetése megvalósíthatatlanná vált, abbahagyni viszont nem akarja, ha már elkezdte.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 11.


hirdetés

A CNN oldalán jelent meg egy férfi története, aki egy régi fogadalma miatt járja a világot, pedig már nagyjából utálja már az egészet. Arról van szó, hogy a Winter nevű amerikai még a Starbucks indulásakor annyira szerette az egyik kávézót, hogy kitalálta: elmegy az összes üzletükbe.

A gond csak az, hogy a vállalat olyan hatalmas terjeszkedésbe fogott közben, hogy a férfi alig tudja utolérni őket.

Nehezíti a helyzetet, hogy már egyáltalán nem szereti a kávéjukat.

A portálon megjelent történet szerint az egész huszonkét éve kezdődött. A texasi férfi a kilencvenes évek második felében annyit lógott a kávézólánc egyik üzletében, a szülővárosában, Planoban, hogy az szinte a második otthonává vált. A Starbucksnak akkoriban még csak a Észak-Amerikában voltak üzletei, így nem tűnt lehetetlennek a küldetés.

Ám talán mégis az. A kávézólánc tavasszal nyitotta meg a harmincezredik üzletét, a kínai Sencsenben. Winter rájött, hogy önkéntes küldetése megvalósíthatatlanná vált, de abbahagyni viszont nem akarja, ha már elkezdte.

Winter eddig tizenötezer-hatvanegy Starbucks kávézóban járt, beutazta az egész világot, Ázsiától, Dél-Amerikán át, Európáig.

Több mint ötven országban járt, hogy mindenütt megkóstolja ugyanazt a kávét. Mindezt úgy, hogy a Starbucks soha, semmivel nem támogatta.

Winter többször megfordult Magyarországon is, a honlapja szerint 2011-ben, 2012-ben, illetve 2015-ben, és 2016-ban is járt budapesti Starbucks kávézókban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A face only a mother could love...

Winter (@winterene) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Florence-and-Jasmine-1-1000x563.jpg

A világ első vaginamúzeuma nyílik Londonban novemberben

A tárlaton túl lehet majd kapni vulva alakú muffint és vagacchino kávét is.
Fotó: Vagina Museum/Nicole Rixon - szmo.hu
2019. szeptember 20.Közösségi finanszírozással gyűlt össze az az 50 ezer font (kb. 19 millió forint), amiből november 16-án megnyílik a világ első vaginamúzeuma. Az ötlet azután jött, hogy az egyik alapító megtudta, Izlandon már létezik egy péniszmúzeum. A Falloszológiai Múzeumot még 1997-ben hozták létre azzal a céllal, hogy az északi ország környékén élő összes emlős hímvesszőjét bemutassa. Az utóbbi időben viszont már a világ bármely tájáról származó pénisz, vagy a hímvesszőket formázó tárgyak is helyet kapnak a gyűjteményben.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy pontosan hogyan épül majd fel az izlandi múzeum párja Londonban, vagyis a híres camdeni piac környékén nyíló vaginamúzeum, de annyit már elárul az alapító a Mirrornak, hogy a kiállításon túl előadásokat is szerveznek majd. Firenze Schechter olyan helyet akar létrehozni, ahol ahhoz hasonló érzékeny kérdésekről is gátlások nélkül lehet beszélgetni, mint a női nemi szervek megcsonkítása, a nemi erőszak vagy éppen a családon belüli erőszak kérdése.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
tinder-randi-no-karpotlas-gyujtes-1000x636.jpg

Kövérnek nevezték a nőt a randiján, már több százezret kapott ismeretlenektől „kárpótlásként”

A nő viccből indított közösségi gyűjtést, amiért a Tinder-randiján beszóltak neki az alakja miatt. Az eredmény őt is meglepte.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 21.Jade Savage három órát utazott a Tinder-randijára, ahol a fiú,

miután meglátta kedvesen csak annyit mondott neki, hogy "b*szki, te híztál!" és megjegyezte neki, hogyha nem tetszik a lánynak az igazság, akkor mehet haza.

Természetesen ezután otthagyta a férfit. Az alig 5 percig tartó randi után a 28 éves nő adománygyűjtést szervezett, hogy visszakapja azt a 93 fontot, amit az utazására költött, hogy találkozhasson a "sötét hajú, kék-szemű" férfival, számolt be a történetről a Mirror.

A gyerekét egyedül nevelő Jade eddig 919 fontot gyűjtött "borra és zsírkockákra", de azt mondta, hogy ennek egy részét öngyilkosság-megelőző és bántalmazott nőket segítő szervezeteknek fogja adni.

Egy másik híres randi-app a Bumble pedig felajánlotta, hogy hozzádob neki ehhez az összeghez még ugyan ennyit, hogy ne menjen el a kedve az ismerkedéstől, ezzel 1838 fontra (nagyjából 700 000 forintra) növelve a nő adományait.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
itsabirditsaplane_noitsadick.jpg

Pénisz-képeket kért felnőtt férfiaktól a tudomány nevében, fel is figyeltek rá a közösségi oldalak

Egy amerikai programozó, Kelsey Bressler, társszerzőként írt egy programot, ami elmondása szerint kiszűri a péniszekről küldött képeket és kipixelezi azokat.
Fotó: Unsplash - szmo.hu
2019. szeptember 21.A 28 éves Bressler szeptember elején indította útjára twitteren a @ShowYoDiq felhasználónevet, amin a tudomány nevében arra kér felnőtt férfiakat, hogy küldjenek neki képet a nemi szervükről, írja a The Guardian.

Pontos számot nem tudott mondani az amerikai programozó a beküldött fényképek számára vonatkozóan, azokat ugyanis egyesével, kézzel dolgozza fel,

továbbá az sem segít, hogy sokan vicceskedve Donald Trumpról küldtek be neki képeket.

Bressler azután lendült akcióba, miután a hónap elején egyik nap arra ébredt, hogy privát üzenetben kapott egy pénisz-képet. Az azóta többedmagával létrehozott AI filter, elmondása szerint a beküldött anyagok 95 százalékát képes kiszűrni.

Néhány szokatlan kép azonban átcsúszik a szűrő alatt.

Egy lila glitterrel borított pénisz például összezavarta a programot, ami pornóvideókkal tanulta meg, hogy test-színű nemi szerveket keressen.

Bresslerék alkotása már legalább egy, meg-nem-nevezett, nagy social networking oldal figyelmét felkeltette, de a gyorsasága és relatív megalkotási egyszerűsége felveti a kérdést: miért nincs már régóta használatban egy ilyen vagy ehhez hasonló eszköz szerte a világhálón?

Ezen a ponton elgondolkodhat az ember, hogy mégis miért küldenek férfiak olyan képeket a nemi szervükről, amire senki nem kérte őket. A tudomány jelenlegi állása szerint ez változó, de a kanadai Kwantlen Polytechnic University szerint, akik az első empirikus kutatást végezték a témában, a viselkedés a nárcizmussal és a szexizmussal hozható összefüggésbe. Sok férfi érzi izgatónak, hogy ilyesformán fitogtassa hatalmát a nők felett, de kielégítőnek vagy humorosnak érezhetik a cselekedetükből fakadó mérges és sokkolt reakciókat is.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
fire.jpeg

El akarta égetni exe szerelmes leveleit, felgyújtotta a lakását

Gyújtogatás miatt beidézték a rendőrségre, így legalább egy darabig ez biztosan leköti a figyelmét.
címlapkép: Unsplash - szmo.hu
2019. szeptember 21.A megtisztulás jegyében gyújtotta meg bután fáklyával volt barátja szerelmes leveleit egy nebraskai fiatal nő.

A 19 éves lány a leveleket elégette a hálószobájában, majd dolga végeztével átment egy másikba pihenni. Mire a délutáni szundiból felébredt, a szőnyeg már lángokban állt.

A tűzoltók szerencsére érkezésük után néhány perc alatt el tudták oltani a tüzet, de az épület körülbelül 4000 dolláros kárt szenvedett.

Nem tudni, segített-e a nőnek az akció a kapcsolat elengedésében, de gondatlanságból elkövetett gyújtogatás miatt beidézték a rendőrségre, így legalább egy darabig ez biztosan leköti a figyelmét - tudjuk meg a Huffpost oldaláról.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x