hirdetés
15 év után is felismerte az elefánt egykori gondozóját
Amikor férfi elhagyta Skóciát, elszakadtak egymástól, de a közelmúltban felfedezte, hogy az állat Németországba "költözött", és el akart menni és meglátogatni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.


hirdetés

Megható videó bukkant fel a Daily Mail csatornáján arról, ahogy egy korábbi állatkerti gondozó találkozik a 15 évvel ezelőtt általa gondozott elefánttal, aki még mindig megismeri őt.

A lap azt írja: Peter Adamsont azonnal felismerte régi barátja, Kirsty, egy ázsiai elefánt, aki az 1970-es és 1980-as években egy Glasgow állatkertben élt .

Amikor férfi elhagyta Skóciát, elszakadtak egymástól, de a közelmúltban felfedezte, hogy az állat Németországba "költözött", és el akart menni és meglátogatni.

A kommentelők imádják az állat és gondozója találkozásáról készült videót, amit a lapozás után te is megnézhetsz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Sokkoló baleset: kiesett a helyéről a nő méhe, aki túlságosan beleélte magát a táncba
Nem vicc, tényleg ez történt. Ráadásul bármelyik nővel megeshet, aki már szült életében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.Ijesztő baleset történt egy 60 éves nővel Kínában, ami már csak azért is figyelemfelkeltő, mert bármelyik nővel megeshet.

Egy Xuzhou városában rendelő orvos azt mondta, az asszony sírva ment hozzá, mert úgy érezte, hogy valami "kijött" a testéből a vagináján keresztül. A páciens attól tartott, hogy tumora lehet, de a vizsgálat során kiderült, hogy

az a bizonyos testrész a méhe volt, ami teljes egészében kicsúszott a helyéről

- jelentette a kínai Pear portál.

A nő elmondta, hogy a méhe már leereszkedett, korábban pedig már egy kicsit ki is pattant a helyéről, de teljesen még soha.

Az őt vizsgáló dr. Song Hongjuan megállapította, hogy a 60 éves asszonynál

úgynevezett méh prolapszus, azaz méhsüllyedés következett be, vagyis a méhe előremozdult, egyenes a vagina felé, azon keresztül pedig távozott a testből.

Mindez a nő szerint azért történhetett meg ilyen váratlanul és hirtelen, mert egy olyan programon vett részt, ahol egy egész tömeg táncolt egyszerre. Szerinte annyira beleélhette magát ebbe, hogy az erőteljes mozgás miatt indult meg a méhe.

A továbbiakért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Néhány centire szexelt Kylie Minogue az INXS énekesével az ausztrál miniszterelnöktől
Minogue 1989 és 1991 közt járt az INXS énekesével, Michael Hutchence-szel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.A Mirror bukkant a régi történetre Kylie Minogue-ról, és egykori párjáról.

A lap azt írja: Minogue 1989 és 1991 közt járt az INXS énekesével, Michael Hutchence-szel, akiről most egy dokumentumfilmet forgattak. Ebben nyilatkozott az híresség arról, miként változtatta meg életét ez a kapcsolat:

"Szex, szerelem, kaja, drogok, zene, utazás, könyvek, mondj bármit, ő megtapasztalta. A partnereként pedig én is megtapasztaltam mindent vele. Ha érzéki ember vagy, akkor az összes érzéked stimulációra szorul. Abszolút felkeltette a vágyaimat dolgok iránt a világban" - mondja Minogue.

Azt is elmesélte, hogy egy repülőn is szexeltek, méghozzá egy takaró alatt úgy 30 centiméterre Ausztrália akkori miniszterelnökétől.

Ugyanakkor azt nem mondja el, miért döntött úgy, hogy szakít az énekessel, csak azt mesélte el, hogy miután megtörtént, Hutchence a padlón zokogott összetörve, amitől rettenetesen érezte sokáig magát Minogue.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Kitálalt a divatipar árnyoldaláról egy 13 éves kora óta modellkedő, 26 éves lány
Volt, hogy egy fizetetlen munkáért kellett 'lefaragnia' 5 cm-t a csípőjéről és e-mailben faggatták arról, hogy mit eszik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 29.A korábban modellkedésből élő nő azóta természetesen búcsút mondott a manökenségnek és szörnyű kulisszatitkokat osztott meg az ügynökségével és volt szakmájával kapcsolatban a The Timesban.

A most 26 éves Leanne Maskell gyerekként, mindössze 13 évesen lépett a reflektorfénybe, és kemény leckék árán tanulta meg, hogy a csillogás ebben az esetben nem éri meg a pénzét.

Úgy döntött, hogy egy mindent felfedő "kézikönyvben" figyelmezteti a fiatal lányokat, hogy óvakodjanak a divatipar kizsákmányolásától.

Leanne saját elmondása szerint a depresszió, anorexia és bulimia ördögi körébe került, köszönhetően az önsanyargató életstílusnak és szabályozásnak, amit rákényszerítettek annak érdekében, hogy tartsa a kívánt testsúlyt - vagy annál is kevesebbre fogyjon.

Annak idején szerepelt a Vogue és az i-D magazin hasábjain, és dolgozott az Asos-szal, a Nasty gallel, Boohoo.commal és az Urban Outfitters-szel is.

Az angliai Coventryből származó lány élete felét a divat világában töltötte, a könyv megdöbbentőre sikerült.

Akkor csöppent bele a közegbe, amikor szülei válása után anyukájával Ciprusra költöztek, aki aztán az ő ellenkezése dacára aláírt egy szerződést egy modellügynökséggel.

A munkák hamar záporozni kezdtek és tanfolyamokra is járnia kellett, fiatal tinédzserként pedig villámgyorsan lecsapott rá az önértékelési zavar és megfelelési kényszer spirálja.

Ugyan középiskolás évei után váltani szeretett volna, és Londonba ment jogot tanulni, ám egy ügynök hamar rátalált, és szinte kizsarolta belőle, hogy leadjon néhány kilót, és ismét modellkedni kezdjen.

A heti ellenőrzések alkalmával éheztette magát, majd utána egy-egy doboz csokoládéval kompenzált. Az étkezési zavarok egész erdején átbotorkált.

A folytatásért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Hihetetlen pillanat: kifogta a halat, amelyik a kezében szült meg két kishalat
A halász később visszaengedte a tengerbe az állatokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.Ritkán látható jelentet szúrt ki a Daily Mail egy Kaliforniában készült videón. A felvételen egy halász keze látható, amint épp kifog, majd visszaenged az óceánba egy halat. A hal épp akkor szült meg két kishalat. A halmama és a kishalak rögtön visszakerültek a tengerbe, bár az nem világos, hogy eredetileg is vissza akarták-e dobni, vagy csak a kishalak születése láttán döntött úgy a halász, hogy ez lesz a napi jócselekedete.

Íme a nem mindennapi videó:

Incredible moment fish gives birth seconds after being caught

Fishing guide caught a large barred surfperch and began to photograph it Realised it was pregnant and so helped it give birth before returning it to sea Happened on beach in southern California, an area the fish is native to This is the incredible moment a pregnant fish starts to give birth in the hands of its captor, who immediately decided to return it to the sea.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x