hirdetés
15 év után is felismerte az elefánt egykori gondozóját
Amikor férfi elhagyta Skóciát, elszakadtak egymástól, de a közelmúltban felfedezte, hogy az állat Németországba "költözött", és el akart menni és meglátogatni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.


hirdetés

Megható videó bukkant fel a Daily Mail csatornáján arról, ahogy egy korábbi állatkerti gondozó találkozik a 15 évvel ezelőtt általa gondozott elefánttal, aki még mindig megismeri őt.

A lap azt írja: Peter Adamsont azonnal felismerte régi barátja, Kirsty, egy ázsiai elefánt, aki az 1970-es és 1980-as években egy Glasgow állatkertben élt .

Amikor férfi elhagyta Skóciát, elszakadtak egymástól, de a közelmúltban felfedezte, hogy az állat Németországba "költözött", és el akart menni és meglátogatni.

A kommentelők imádják az állat és gondozója találkozásáról készült videót, amit a lapozás után te is megnézhetsz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Sokkoló baleset: kiesett a helyéről a nő méhe, aki túlságosan beleélte magát a táncba
Nem vicc, tényleg ez történt. Ráadásul bármelyik nővel megeshet, aki már szült életében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.Ijesztő baleset történt egy 60 éves nővel Kínában, ami már csak azért is figyelemfelkeltő, mert bármelyik nővel megeshet.

Egy Xuzhou városában rendelő orvos azt mondta, az asszony sírva ment hozzá, mert úgy érezte, hogy valami "kijött" a testéből a vagináján keresztül. A páciens attól tartott, hogy tumora lehet, de a vizsgálat során kiderült, hogy

az a bizonyos testrész a méhe volt, ami teljes egészében kicsúszott a helyéről

- jelentette a kínai Pear portál.

A nő elmondta, hogy a méhe már leereszkedett, korábban pedig már egy kicsit ki is pattant a helyéről, de teljesen még soha.

Az őt vizsgáló dr. Song Hongjuan megállapította, hogy a 60 éves asszonynál

úgynevezett méh prolapszus, azaz méhsüllyedés következett be, vagyis a méhe előremozdult, egyenes a vagina felé, azon keresztül pedig távozott a testből.

Mindez a nő szerint azért történhetett meg ilyen váratlanul és hirtelen, mert egy olyan programon vett részt, ahol egy egész tömeg táncolt egyszerre. Szerinte annyira beleélhette magát ebbe, hogy az erőteljes mozgás miatt indult meg a méhe.

A továbbiakért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Néhány centire szexelt Kylie Minogue az INXS énekesével az ausztrál miniszterelnöktől
Minogue 1989 és 1991 közt járt az INXS énekesével, Michael Hutchence-szel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.A Mirror bukkant a régi történetre Kylie Minogue-ról, és egykori párjáról.

A lap azt írja: Minogue 1989 és 1991 közt járt az INXS énekesével, Michael Hutchence-szel, akiről most egy dokumentumfilmet forgattak. Ebben nyilatkozott az híresség arról, miként változtatta meg életét ez a kapcsolat:

"Szex, szerelem, kaja, drogok, zene, utazás, könyvek, mondj bármit, ő megtapasztalta. A partnereként pedig én is megtapasztaltam mindent vele. Ha érzéki ember vagy, akkor az összes érzéked stimulációra szorul. Abszolút felkeltette a vágyaimat dolgok iránt a világban" - mondja Minogue.

Azt is elmesélte, hogy egy repülőn is szexeltek, méghozzá egy takaró alatt úgy 30 centiméterre Ausztrália akkori miniszterelnökétől.

Ugyanakkor azt nem mondja el, miért döntött úgy, hogy szakít az énekessel, csak azt mesélte el, hogy miután megtörtént, Hutchence a padlón zokogott összetörve, amitől rettenetesen érezte sokáig magát Minogue.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Hihetetlen pillanat: kifogta a halat, amelyik a kezében szült meg két kishalat
A halász később visszaengedte a tengerbe az állatokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.Ritkán látható jelentet szúrt ki a Daily Mail egy Kaliforniában készült videón. A felvételen egy halász keze látható, amint épp kifog, majd visszaenged az óceánba egy halat. A hal épp akkor szült meg két kishalat. A halmama és a kishalak rögtön visszakerültek a tengerbe, bár az nem világos, hogy eredetileg is vissza akarták-e dobni, vagy csak a kishalak születése láttán döntött úgy a halász, hogy ez lesz a napi jócselekedete.

Íme a nem mindennapi videó:

Incredible moment fish gives birth seconds after being caught

Fishing guide caught a large barred surfperch and began to photograph it Realised it was pregnant and so helped it give birth before returning it to sea Happened on beach in southern California, an area the fish is native to This is the incredible moment a pregnant fish starts to give birth in the hands of its captor, who immediately decided to return it to the sea.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Alig várta, hogy megszabaduljon férjétől, hatalmas bulival ünnepelte meg a válását a nő
Catherine Navarro számára áldás volt, amikor végre kimondták a válását, éppen ezért kesergés helyett inkább bulizott egy nagyot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.A válás általában hosszadalmas folyamat, ami sok stresszel jár, a végén pedig sokan magányosnak, elhagyottnak érzik magukat. Catherine Navarro esetében viszont csak az első két dolog volt jellemző, amikor pedig kimondták a válását, inkább a felhők felett érezte magát, minthogy keseregjen magában.

A New Jersey-ből származó amerikai nőnek ugyanis 15 évébe telt, hogy már papíron se kösse össze őket semmi a volt férjével.

Marc volt az első szerelme, akihez alig 20 évesen hozzá is ment 2005 májusában. A fiú egy barátjuk esküvőjén kérdezte meg tőle, mi lenne, ha ők is összekötnék az életüket. Catherine először azt hitte, a barátja csak viccel, de végül igent mondott a furcsa lánykérésre, aztán villámgyorsan meg is szervezte a saját mennyegzőjüket. A mézeshetek után viszont nagyon hamar megromlott a friss házasok kapcsolata.

"Nem sokkal az esküvő után rájöttem, hogy egyáltalán nem ismerem a férjemet, túl sok titok derült ki. Az első válási folyamat hét évvel ezelőtt kezdődött, ügyvédekkel próbáltunk pontot tenni a házasságunk végére, de Marc nem egyezett bele a feltételekbe. Ezután 'vak szerelemben' éltünk, feladtam a küzdelmet és megígértem, hogy dolgozni fogok azon, hogy megmentsük a házasságunkat. Végül azonban szakítottunk, az eltelt több mint egy évtized alatt pedig számtalanszor próbáltam elválni tőle, de ő soha nem akarta aláírni a papírokat"

- mesélte Catherine Navarro a Daily Mailnek.

Amikor a nő már kétségbeesetten küzdött a válásért, a férje eltűnt, így Catherine-nek bizonyítékokat kellett szolgáltatnia a bíróságnak arra, hogy kudarcba a házasságuk, és hogy hiába kereste, sehol nem találta a férjét, mert csak így volt esélye arra, hogy engedélyezzék a válást a volt férje távollétében is.

Ez viszont 7 évbe telt neki, ugyanis csak idén márciusban mondták ki a válását. A 34 éves nő ezt akkora sikerélménynek élte meg, hogy szervezett magának egy "Végre elváltam" stílusú partit, hogy a családjával és a barátaival megünnepelje az új élete kezdetét.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x