hirdetés
macsfoly.jpg

15 egyértelmű bizonyíték, hogy a macskák képesek folyékonnyá változni

Pontosan úgy töltik ki a rendelkezésre álló teret (például edényt, poharat, műanyag dobozt), hogy elhiggyük róluk: más halmazállapotot is képesek felvenni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. március 27.


hirdetés

A macskákról mindig, újra és újra kiderül, hogy kész átváltozóművészek. Amellett, hogy remekül tudják álcázni magukat, arra is képesek, hogy folyékony halmazállapotúnak tűnjenek. Pontosan úgy tudják megtölteni a fekhelyükül kiválasztott edényeket, öblösebb tárgyakat, vagy épp úgy tudnak lehömpölyögni a lépcsőn, mintha nem puha szőrcsomókból és tappancsokból, hanem néhány liter vízből (na jó, tejből) állnának. Íme 15 kép, ami pontosan igazolja ezt:

macska1macska3
macska5macska6macska7macska8macska9macska10macska11macska13macska14

Via Boredpanda


KÖVESS MINKET:

hirdetés
szivtelen-apa-meglopta-beteg-gyereket-1000x583.jpg

Több mint 46 milliót lopott a beteg gyerekének szánt pénzből a szívtelen apa, drogokra és prostituáltakra költötte

Igazi luxuséletet élt, miközben a kisfia kórházban tölti a mindennapjait, családja pedig több tízmilliót tett félre, hogy meg tudják venni a szükséges gyógyszereket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 03.Döbbenetes dolgot művelt egy édesapa a saját gyerekével: rengeteg pénzt lopott abból az összegből, amit 19 hónapos kisfia orvosi kezelésére tettek félre a családtagok és a barátok.

A kis João Miguel spinális izomatrófiában, azaz gerinc eredetű izomsorvadásban szenved, amely egy ritka, ideg-izom eredetű betegség. A rendkívül drága Spinraza, más néven Nusinersen nevű gyógyszerre van szüksége a kezelésekhez, ezért a család a barátok segítségével pénzt gyűjtött, hogy három adagot megvehessenek. Egy dózis ugyanis akár 30 millió forintnak megfelelő összegbe kerül, de João Miguelnek hat injekció kell, ami rengetegbe kerül, a brazil egészségügyi szolgálatnál pedig ez egyáltalán nem elérhető. Ezért

a kisfiú szerettei egy éven keresztül szerveztek adománygyűjtést számos felületen és módon, mire összejött a több mint 77 millió forintnyi pénz. A kisfiú édesapja azonban fittyet hányt erre, és simán lenyúlt több millió forintnak megfelelő összeget, ráadásul miközben beteg gyereke a kórházban volt, ő igazi luxuséletet élt a neki szánt pénzből.

A brazil rendőrség egy ötcsillagos, tengerpartra néző hotelben tartóztatták le Mateus Alvest az ország északkeleti részén található Salvadorban. A gyanú szerint már több mint egy hónapja ott nyaralt, miközben folyamatosan szórta a pénzt. A kihallgatásán bevallotta, hogy

prostituáltakra, alkoholra és drogokra költötte a kisfia gyógyszereire megspórolt milliókat.

Azt állította, hogy kábítószerkereskedők fenyegették a maradék pénzéért, erre viszont eddig még nem találtak bizonyítékot.

A nyomozás során kiderült, hogy a 37 éves férfi egy bordélyházat akart nyitni Salvadorban egy női üzleti partnerrel. Több mint 3,8 millió forintnyi összeget költött arra, hogy prostituáltakat toborozzon a vállalkozáshoz.

Amikor a rendőrök megszállták a salvadori luxushotelben bérelt lakosztályát,

rengeteg méregdrága tárgyat találtak nála, például órákat, ékszereket, parfümöket, dizájner ruhákat és kábítószereket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
no-sir-pexels-1000x668.jpg

„Nem vagyunk szörnyetegek” - kifakadt egy anya, akinek gyereke felforrósodott autóban halt meg

Szerinte bárkivel megtörténhet, hogy véletlenül a kocsiban felejti a gyerekét, és ezért nem kell megkövezni azokat, akik ezen keresztülmentek, mert így is elég nehéz nekik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 03.Minden nyáron szó szerint égető téma az, hogy egyre több kisgyerek hal meg azért, mert szüleik vagy hozzátartozóik a hőségben felforrósodott autóban hagyják őket.

Nemrég mi is beszámoltunk arról a New York-i édesapáról, aki kb. 1 éves ikergyerekeit veszítette el így. A férfi reggel a kicsikkel együtt indult kocsival dolgozni, de megfeledkezett róluk, amikor bement a munkahelyére, és majdnem egy teljes munkaidőre bennhagyta őket az autóban. Sajnos későn kapcsolt, mert mire eszébe jutottak az ikrek, már nem lehetett megmenteni az életüket.

Hasonló eset történt egy másik amerikai apukával, aki

szintén munkába menet felejtette el, hogy vele volt a kislánya is, akit a bölcsődébe akart vinni. De pechjére elfelejtette, hogy meg kellett volna állnia ott.

Elment a munkahelyére, később viszont rossz érzése támadt. A feleségének azt mondta, nem emlékszik, hogy kitette-e a gyereküket a bölcsiben. Amikor az anyával riadtan odamentek a férfi furgonjához, már halott volt a csupán egyéves kislányuk, a több órás, izzasztó forróságot ugyanis nem élte túl.

A szülők azóta is poszttraumás stessz szindrómában szenvednek, és amikor hasonló tragédiáról hallanak, újra átélik és átérzik, ami velük történt.

Most viszont a 44 éves anya megelégelte, hogy az emberek rögtön megvetik és szénné alázzák azokat a szülőket, akik hozzájuk hasonlóan így veszítik el a gyerekeiket, mert nekik fogalmuk sincs, milyen nehéz ezt átélni.

"Mindegy, hogy mennyire szereted a gyerekedet, és milyen jó szülő vagy, bizonyos körülmények között előfordulhat, hogy megfeledkezel az alvó gyerekről a hátsó ülésen"

- mondta a Sunnak.

Kristie Reeves-Cavaliero felidézte azt a napot, amikor velük megtörtént az, amit soha nem akartak. 2011 májusában, egy forró, 34 fokos nap reggelén mindketten elaludtak. Az anya sietősen öltöztette fel kislányát, Sophia Rayne-t, akit csak Ray Raynek becéztek. A bölcsiben aznap trópusi napot ünnepeltek, ezért annak megfelelő ruhába bújtatta a kicsit.

"Kisétáltam a férjemmel, betettük Ray Rayt a furgonba, becsatoltuk az ülésébe - ezt mindig közösen csináltuk. Adtam egy búcsúpuszit neki, majd elmondtam, hogy szeretem. Akkor láttam őt utoljára élve"

- mesélte az édesanya.

Azt hitték, ez is egy átlagos nap lesz. Férje, Brett a megszokott úton ment, egy kereszteződésnél viszont elfelejtett balra kanyarodni, amerre a bölcsőde volt. A nő szerint az apának az volt a fejében, hogy munkába megy, ezért fordult automatikusan jobbra. A kislány hátrafelé néző ülésben ült, és végig csendben volt, ezért sem jutott eszébe, hogy ő is ott van. Ezért úgy ment az irodába, mint bármelyik nap.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
csacsi-oroszlankiraly-enekles-1000x650.jpg

Gazdájával együtt énekelte egy szamár Az oroszlánkirály híres slágerét

Először a férfi zendített rá, de a csacsi rövidesen csatlakozott, és egy fergeteges duett kerekedett belőle.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 02.Hihetetlen videó terjed egy muzikális szamárról és a gazdájáról. A felvételt az egyik főszereplő, a Dél-Karolinában élő Travis Kinley tette közzé, először Facebookon, ahol már több millióan látták. Az látható rajta, amint szamara társaságában, pár másodperc után már vele együtt énekli Az oroszlánkirály egyik leghíresebb dalát, a "Circle of Life", vagyis Az élet körforgása címűt.

Az eredeti verzió a Disney 1994-es rajzfilmjében hangzott el annak nyitódalaként, Elton John szerezte, a szövegét pedig Tim Rice írta.

Travis és a csacsi, Nathan duója azonban felveheti az ikonikus slágerrel a versenyt.

Többet nem is mondunk, nézzétek meg inkább a felvételt és nevessetek egy jót:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
puma-wiki-1000x662.jpg

Farkasszemet nézett egy pumával, a Metallica egyik számával ijesztette el egy túrázó nő

A kanadai erdőben a kiabálás nem ért semmit, ezért próbálkozott be a zenekar Don't Tread On Me című dalával - bejött.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 03.Ijesztő pillanatokat élt át egy Kanadában túrázó fiatal lány, amikor útja során találkozott egy pumával - igaz, nem riadt meg tőle, sőt még egészen kreatív módon elérte, hogy a ragadozó fusson el ijedtében.

Dee Gallant a Vancouver-szigeten lévő South Duncan térségében kirándult kutyájával, Murphyvel, és elmondása szerint alig pár mérföldet tett meg az erdőben, amikor észrevette, hogy társaságuk akadt: egy puma figyelte őket körülbelül 100 méterre.

A 45 éves nő először még izgalmasnak találta a helyzetet, mivel még soha nem látott pumát közelről, de

másodpercekkel később már azt látta, hogy az állat közeledik feléjük. De nem riadt meg tőle. Odakiabált neki, hogy megijessze, ettől pedig a ragadozó megtorpant, de nem ment el.

Dee még videóra is fel tudta venni, ahogy a tekintélyes állat szilárdan áll a helyén, és közben farkasszemet néz vele.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x