hirdetés
20689338-7657715-image-m-47_1573075163049.jpg

14 évig élt abban a hitben, hogy boldog gyermekkora volt, pedig szörnyű dolgokat tett vele az anyja

Már az csoda volt, hogy a férfi túlélte a motorbalesetet, amelyben súlyos agysérülést szenvedett. Csakhogy amikor magához tért a kómából, semmire nem emlékezett addigi életéből.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 07.


hirdetés

Az Alex életét teljesen megváltoztató súlyos motorbaleset 1982-ben történt, amikor a fiatalember 18 éves volt.

Három heti kóma minden emlékét kitörölte belőle, nemcsak a baleset körülményeit, hanem a nevét és az egész addigi életét.

Csupán ikertestvérére, Marcusra emlékezett, aki ébredésekor ágya szélén ült. „Hello, Marky” – üdvözölte.

Alex, akinek története a Netflix dokumentumfilmjében elevenedik meg, nem emlékezett anyjára, Jill Dudley-ra sem, akit pedig normális körülmények között elég nehéz lett volna elfelejteni. Első bálosként még II. Erzsébet királynőnek is bemutatták, távoli leszármazottja volt a néhai Clement Attlee brit munkáspárti miniszterelnöknek.

hirdetés

Az 1964. január 31-én született fiúknak csak három hétig volt apjuk, mert John Langford-Lewis meghalt egy autóbalesetben. Alex anyja ölében ült és megmenekült, a beteg Marcus viszont nem volt velük, a dada vigyázott rá otthon. Az anya hamarosan újra férjhez ment egy Jack Dudley nevű rideg férfihoz, akivel a gyermekeinek jószerével semmilyen kapcsolata nem volt.

Jill fékezhetetlen nő volt, tele excentrikus szokásokkal. Egy időben a csivava kutyákért rajongott, egyszerre 60 példány nyüzsgött az otthonukban. Emellett szexmániás is volt, számos kalandja volt, ahogy ez köztudott volt az általa látogatott arisztokrata körökben, de kevesen voltak, akik ragadozó étvágyán megütköztek volna. Azt azonban már a súlyos családi titkok közé tartozott, hogy Jill Dudley éveken át szexuális erőszakkal élt ikerfiaival szemben – írja a Daily Mail.

Nem elég, hogy ő maga pokollá tette gyerekei életét 16. századi sussexi otthonukba, hanem időnként „kölcsönadta” a fiúkat előkelő perverz barátainak is, köztük saját szexpartnereinek is. Marcus emlékei szerint vele ez utoljára 14 éves korában történt meg, de sikerült megszöknie megrontója elől. Ezekről a dolgokról persze szó sem esett a családban.

Mindezt Alex teljesen elfelejtette a baleset után. Ikertestvére, Marcus számára azonban mindez fájdalmas valóság maradt. Éppen ezért elhatározta, hogy fivérét megajándékozza egy boldog gyerekkorral, amelyben semmi borzalom nem történt.

Így aztán, amikor Alex tudni akarta, hogy ki is ő valójában, Marcus a legkisebb részletekig kitalálta életük történetét, amelyben egy boldog klán tagjai voltak egy szerető, bár kissé bolondos anyával. Ez egyben Marcus számára is felért egy terápiával.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
architecture-contemporary-design-1581727-1000x750.jpg

Eltévedt a pláza lépcsőházában, három hét múlva holtan találták meg

Az egyik Sydney-i plázában bolyongott el a 71 éves férfi.
Pexels - szmo.hu
2019. november 04.


hirdetés

A plázafóbiások rémálmát valósította meg a 71 éves Bernard Gore, amikor a Sydney-ben található Westfield plázában a tűzriadókor használatos lépcsőházba tévedt, amelynek csak kívülről nyílt az ajtaja, belülről már nem. A bevásárlóközpontban nagyjából 14 kilométer hosszú, labirintusszerű, több emeletes folyosóhálózat van, amelyet a látogatók nem használhatnak, ide tévedt be a szerencsétlenül járt férfi - írja a Daily Mail Australia.

Gore olyannyira nem találta a kijáratot, hogy a plázában ragadt, holttestét három héttel később fedezte fel egy takarító.

hirdetés

Az ügyet természetesen a rendőrség is vizsgálta, az orvosszakértő szerint nagyjából két hétig volt életben a lépcsőházban, utána halhatott meg végelgyengülésben. A férfi holttestét félig térdelő pozícióban találták meg, egy szék mellett. Úgy tűnt, hogy a széken ülve érte a halál, onnan pedig holtteste előrebukott a földre. A lépcsőház aljában egyébként volt egy nyitott kijárat, azonban a vizsgálatok alapján az ajtót nem nyitották ki belülről Gore ottartózkodása alatt, a férfi tehát nem ért már el addig.

Bár a haláleset 2017 januárjában történt, azóta is vizsgálódnak az ügyben, elsősorban a plazát működtető Scentre Group felelősségét firtatják, mennyiben az ő hibájuk az érthetetlen tragédia.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
roller.png

Egy e-rolleres elmondta az összes közlekedési szabályt, elindult, majd elcsapta egy autó

A lány a piroson hajtott át a zebrán, az utolsó pillanatban sodorta el a kocsi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 06.


hirdetés

Spanyolországban hatalmas őrület az elektromos roller, mindenki mindenhová ezen gurul.

A mallorca-i köztévé riportot készített a témával kapcsolatban. Megállítottak egy e-rollerező nőt az utcán, és megkérdezték, ismeri-e a Palma de Mallorca városa által jóváhagyott, e-rollerekkel kapcsolatos közlekedési szabályokat.

A lány a riporter kérdésére ügyesen felmondja a szabályokat. Csak a bicikliúton lehet közlekedni, mindig sisakot kell hordani, és nem szabad fülesen keresztül zenét hallgatni.

Kedvesen elbúcsúzik a riportertől, rollerre pattanva átvág a zebrán a piroson, majd

hirdetés

mielőtt átérne a másik oldalra, az utolsó pillanatban elüti egy autó.

Az autós bár lassan haladt, valószínűleg nem vette észre a nőt. Szerencsére senki nem sérült meg.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
szokokut.png

Anyatejet spriccelt a bulizókra egy nő egy kaliforniai fesztiválon

Videóra is vették a bevállalós anyát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 06.


hirdetés

Az elektronikus zenei fesztiválok őrült helyek, ahol pár napi összezártság alatt elképesztő dolgok tudnak történni az emberekkel.

Ezzel a videóval viszont Dirtybird Campout nevű rendezvény valószínűleg viszi a pálmát.

A magát a „legkülönlegesebb fesztiválélményként” hirdető eseményen beváltotta az ígéretét.

Bulizás közben ugyanis egy fekete fürdőruhában táncoló nő hirtelen elővette a melleit, és anyatejet kezdett spriccelni a körülötte táncolókra a legnagyobb természetességgel.

hirdetés

És lehet ezt még fokozni! Nem sokkal később csatlakozott hozzá egy másik fesztiválozó, átölelve a nő lábait, nyitott szájjal ülve a spriccelő anyatej alatt.

A jelenetet rengetegen videóra vették, Eric Falconi, nagy technós és veterán fesztiválozó a Twitter-én tette közzé a felvételt, amit azóta már majdnem 3 milliószor nézték meg.

"Dirtybird Campout, amikor azt hiszem, már mindent láttam. Sosem okozol csalódást"

- írta a videóhoz.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
70663899_390060281886559_996910403312728546_n1.jpg

Átmenetileg megvakult a szemgolyó-tetoválás után egy fiatal nő

A 24 éves Amber Luke 200 tetoválással büszkélkedhet, és több szépészeti beavatkozáson is átesett már, de elmondása szerint szemgolyója tetoválása volt a legfájdalmasabb.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 04.


hirdetés

Amber Luke, vagyis művésznevén Blue Eyed White Dragon (Kékszemű Fehér Sárkány) az extrém kinézet és a tetoválások megszállottja.

A 24 éves ausztrál lány az évek során több mint 200 motívumot és mintát varratott magára, de teste átalakulását nyelvkettévágással, fülcimpatágítással, mellplasztikával, szemöldöktetoválással, arcfeltöltéssel és ajakfeltöltéssel is megspékelte.

Összességében 26 ezer ausztrál dollárt, vagyis körülbelül 5,2 millió forintot költött arra, hogy kitűnjön a tömegből.

I'm getting my hair done tomorrow by @glamourindustries - can you guess what colour/s I'll be going? ?? comment below! Person who gets it right will get a DM! SWIPE TO SEE PICS ✨#ambsluke #girlswithtattoos #tattooedgirls #inkedgirls #facetattoos #asstattoo #floweroflife #grilles #sullenartcollective #sullenfamily #sullenangel #sullensocks #eyeballtattoos #ohpollyswim

9,432 Likes, 170 Comments - Blue Eyes White Dragon ? (@amber__luke) on Instagram: "I'm getting my hair done tomorrow by @glamourindustries - can you guess what colour/s I'll be..."

hirdetés

Egyik hóbortja azonban kis híján örökre elvette a szeme világát.

Miután szemgolyóját tetováltatta, átmenetileg megvakult, ráadásul ez volt a legfájdalmasabb procedúra, amit élete során megtapasztalt.

A Barcoft TV-nek adott interjúban arról mesélt, hogy nehéz szavakba önteni, min ment keresztül, amikor kék festéket fecskendeztek a szemébe.

Állítása szerint olyan volt, mintha legalább tíz üvegszilánkot dörzsöltek volna a szemébe. Mindezt négyszer egymás után.

"Elég brutális volt"

- mondja.

Azonban a java csak azután jött, mivel a lány három hétre megvakult.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!