hirdetés
20689338-7657715-image-m-47_1573075163049.jpg

14 évig élt abban a hitben, hogy boldog gyermekkora volt, pedig szörnyű dolgokat tett vele az anyja

Már az csoda volt, hogy a férfi túlélte a motorbalesetet, amelyben súlyos agysérülést szenvedett. Csakhogy amikor magához tért a kómából, semmire nem emlékezett addigi életéből.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 07.


hirdetés

Az Alex életét teljesen megváltoztató súlyos motorbaleset 1982-ben történt, amikor a fiatalember 18 éves volt.

Három heti kóma minden emlékét kitörölte belőle, nemcsak a baleset körülményeit, hanem a nevét és az egész addigi életét.

Csupán ikertestvérére, Marcusra emlékezett, aki ébredésekor ágya szélén ült. „Hello, Marky” – üdvözölte.

Alex, akinek története a Netflix dokumentumfilmjében elevenedik meg, nem emlékezett anyjára, Jill Dudley-ra sem, akit pedig normális körülmények között elég nehéz lett volna elfelejteni. Első bálosként még II. Erzsébet királynőnek is bemutatták, távoli leszármazottja volt a néhai Clement Attlee brit munkáspárti miniszterelnöknek.

Az 1964. január 31-én született fiúknak csak három hétig volt apjuk, mert John Langford-Lewis meghalt egy autóbalesetben. Alex anyja ölében ült és megmenekült, a beteg Marcus viszont nem volt velük, a dada vigyázott rá otthon. Az anya hamarosan újra férjhez ment egy Jack Dudley nevű rideg férfihoz, akivel a gyermekeinek jószerével semmilyen kapcsolata nem volt.

hirdetés

Jill fékezhetetlen nő volt, tele excentrikus szokásokkal. Egy időben a csivava kutyákért rajongott, egyszerre 60 példány nyüzsgött az otthonukban. Emellett szexmániás is volt, számos kalandja volt, ahogy ez köztudott volt az általa látogatott arisztokrata körökben, de kevesen voltak, akik ragadozó étvágyán megütköztek volna. Azt azonban már a súlyos családi titkok közé tartozott, hogy Jill Dudley éveken át szexuális erőszakkal élt ikerfiaival szemben – írja a Daily Mail.

Nem elég, hogy ő maga pokollá tette gyerekei életét 16. századi sussexi otthonukba, hanem időnként „kölcsönadta” a fiúkat előkelő perverz barátainak is, köztük saját szexpartnereinek is. Marcus emlékei szerint vele ez utoljára 14 éves korában történt meg, de sikerült megszöknie megrontója elől. Ezekről a dolgokról persze szó sem esett a családban.

Mindezt Alex teljesen elfelejtette a baleset után. Ikertestvére, Marcus számára azonban mindez fájdalmas valóság maradt. Éppen ezért elhatározta, hogy fivérét megajándékozza egy boldog gyerekkorral, amelyben semmi borzalom nem történt.

Így aztán, amikor Alex tudni akarta, hogy ki is ő valójában, Marcus a legkisebb részletekig kitalálta életük történetét, amelyben egy boldog klán tagjai voltak egy szerető, bár kissé bolondos anyával. Ez egyben Marcus számára is felért egy terápiával.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
mugshot-1000x482.png

Csinos nők rabosítási képeit gyűjti össze ez a hiánypótló Twitter-fiók

A bűnözőnőket jellemzően nem zavarja ez, sőt, a fiók kezelője naponta tucatnyi képet kap, hogy ossza meg a Mugshawty oldalán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 27.


hirdetés

Hiánypótló Twitter-oldalt indított egy 24 éves kaliforniai villanyszerelő, aki úgy döntött, hogy összegyűjti a vonzó nők bűnügyi nyilvántartás fotóját, és posztolja őket. Josh Jeffrey Mugshawtys névre keresztelt fiókja hamar összeszedett majdnem 200 ezer követőt, a New York Post meg is interjúvolta.

A férfi elmondta, hogy a hirtelen jött siker következménye, hogy már vadásznia sem kell a képek után, sokan ugyanis saját maguk küldenek neki fotót, hogy felkerülhessenek az oldalra.

Naponta átlagosan 15-20 nyilvántartásba vett nőtől kap fotót. Korábban a nyilvánosan is elérhető adatbázisokban vadászott csinos nők képei után.

A Mugshawtys felfutásában a képeken szereplő nők is potenciált látnak: vannak, akika hírnévre utaznak, mások az óvadékra gyűjtenének.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
texas-kutya2.jpg

Megdöbbentek a rendőrök: „bejelentette” gazdája eltűnését a kutya

Nem elírás a cím: Texasban történt a különös eset.
Fotó: Facebook / Support Our Permian Basin Police Officers - szmo.hu
2020. február 25.


hirdetés

Nagyon ijesztő élmény, és kellemetlen, várakozással teli procedúrával járhat, ha házi kedvencünk eltűnik, és ezt jelentjük a hatóságoknak. Nem így van azonban, ha fordítva történik az eset: azaz ha a háziállat "jelenti be" gazdája eltűnését.

Márpedig ilyen esetről számol be az Egyesült Államok-beli Texas állam Odessa városából a Bored Panda. Február 12-én Chico, a nagytestű, de rendkívül aranyos és barátságos kutya megjelent a rendőrkapitányságon, és türelmesen kivárta a sorát. Majd mancsát az ügyintéző pultjára helyezve mutatta, hogy valamit szeretne.

A rendőrség munkatársai hamar felismerték, hogy Chico elvesztette gazdáját, és valamiért pontosan tudta, hova kell fordulnia a problémával.

Rusty Martin, az ügyeletben lévő őrmester elmondta, a kutya egyáltalán nem volt rosszkedvű vagy zavart, leginkább olyannak tűnt, mint aki csak felfedező útra indult a környéken. Az őrs munkatársai közül sokan leálltak játszani, szórakozni az állattal, aki láthatóan nagyon élvezte a törődést.

Természetesen a háttérben komoly munka folyt, hogy felderítsék az ügyet, így Chico hamarosan hazakerülhetett gazdájához.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
naomi-seibt-1000x528.png

Felbukkant a klímaszkeptikus „anti-Greta”: Trump előtt is felszólal a 19 éves lány

A német Naomi Seibt tagadja, hogy szélsőjobbos báb lenne.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 26.


hirdetés

A 19 éves Naomi Seibt tavaly kezdett bele a tinédzserek számára oly vonzó szakmába, és kezdett videókat készíteni Youtube-ra. Ő azonban nem sminktanácsokat osztogatott, nem csilit dörzsölt a szemébe kihívás gyanánt, és nem is a napi outfitjeit mutogatta, hanem sokkal fontosabb témát választott: a klímaváltozásról beszélt. Még ez sem lenne olyan kirívó, hisz rengeteg környezettudatos Youtuber van, ám

Seibtet az tette ismertté, hogy a trumpi vonalat követi, nyíltan klímaszkeptikus.

A német lány a videóban maga mondja ki, ami elsőre eszébe juthat az embereknek:

úgy tűnhet, hogy ő csupán a jobboldaliak által "létrehozott" anti-Greta Thunberg, egy báb, akit a konzervatívok pénzelnek, hogy Gretához hasonlóan előhozakodjanak egy fiatal szócsővel.

Seibt ugyanis szándékosan rájátszik a hasonló státuszra: egyik videójának a How Dare You, azaz a Hogy meritek címet adta utalva Greta Thunberg híressé vált beszédére, videóiban és beszédeiben szinte mindig emlegeti a svéd aktivistát.

hirdetés

A már említett videóban azonban leszögezi, hogy ő nem csupán egy újabb szőke lány, akit ezúttal a másik oldal húzott elő. Nem akar pénzt keresni, és senkinek nem a bábja, ő csupán

azt akarja, hogy az általa véleménydiktatúrának nevezett jelenség véget érjen, és visszatérjen a tudományos kételkedés.

Szerinte ugyanis egy ilyen tudományos kérdésben, mint a klímaváltozás nem szabadna azonnal elhinni mindent, amit a média ír, hanem tüzetesen meg kell vizsgálni a problémát, kutatni, utánanézni, hogy tudományosan megalapozott-e az adott állítás. Seibt szerint abból fakad az általános pánikhelyzet a klímaváltozással kapcsolatban, hogy a média rettegést kelt az emberekben a rémhírek terjesztésével, ahelyett, hogy diskurzus nyitna a témáról. A lány Thunberghez hasonlóan már több neves eseményen is tiszteletét tette: már a müncheni és a madridi klímakonferencián is mondott beszédet. Egyik felszólalásában kitért arra, hogy a klímaszkeptikusok kifejezés helyett sokkal helyénvalóbbnak érzi a klímarealista kifejezést.

Azt is elmondta, hogy egész gyermekkora a klímahisztéria jegyében telt, ahol a felnőttek azzal nyugtatgatták, hogy ha megölel egy fát, megmenti a bolygót. Mikor nagyobb lett, és látta, hogy nyilvánvalóan nem ezen múlik mindez, akkor döntötte el, hogy tudományosan megalapozott állításokra van szükség ahhoz, hogy tisztán lásson a témában.

A Youtuber nem titkolja videóiban, hogy a Heathland Institute megkereste, és jelenleg nekik dolgozik - a chicagói szervezetről azt kell tudni, hogy tagadják a klímaváltozásról elfogadott tudományos tényeket, és kapcsolatban állnak Donald Trumppal.

A szervezet intézte el azt is, hogy

Seibt beszédet mondjon a ma kezdődő négynapos CPAC - n (Conservative Political Action Conference), amely a republikánusok legfontosabb politikai rendezvénye az Egyesült Államokban - ahol természetesen Donald Trump is beszédet mond majd.

A lányt megvádolták azzal, hogy szélsőjobbos eszméket vall, amelyet következetesen tagadott. A felvetés azonban nem légből kapott, a német szélsőjobbos AfD egyik rendezvényén szintén felszólalt már, és bár tagadja, hogy a párt ifjúsági szervezetének tagja volt, a bennfentes források mást mondanak. Édesanyja ügyvédként dolgozik, több AfD-es politikust képviselt már - írja az Independent.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
tk3s_swns_luckiest_man_02-1000x667.jpg

Megégett, leszúrták, stroke-ot kapott – tízszer úszta meg a halált a világ legszerencsésebb embere

Wes Grant mindezek ellenére testépítő-világbajnok lett.
Kép forrása: Northfoto/ Matt Marsh/SWNS - szmo.hu
2020. február 27.


hirdetés

Még csak 37 éves Wes Grant, a jelenleg Plymstockban élő exkatona, mégis annyi halálközeli élménye van, amely egy kisebb falunyi embernek is bőven elég lenne - írja a BirminghamLive. Az egész életén átívelő túlélésmaratont már kiskorában megkezdte, amikor egy égő házból húzták ki. Olyan súlyosan károsodott a lába, hogy tolószékbe került, és újra meg kellett tanulnia járni.

A férfi Dél-Afrikában nőtt fel az apartheid alatt, ahol meglőtték, egyszer pedig egy autós rablásban leszúrták

- azt hitte, hogy a férfi, aki a kocsijához közelít, az egyik barátja. Miután hátbaszúrták, volt még annyi lélekjelenléte, hogy lefegyverezze támadóit, a férfi ugyanis már akkor kick-boxolt.

Később úgy döntött, tűzoltó lesz, ám nem sokkal később egy légkondicionáló berendezés által okozott baleset miatt ismét - immár negyedszer - égési sérüléseket szenvedett.

24 évesen Londonba repült nővéréhez, hogy teljesítse álmát, és belépjen a Brit Tengerészgyalogsághoz. Ebben sem volt túl sok szerencséje, első kiküldetésén Afganisztánban egyből az egyik halott társa helyén találta magát a csatatéren működésképtelen fegyverrel.

hirdetés

Missziói során kétszer lőtték meg: egyszer a tálibok, egyszer pedig a kalózok egy tengeri hadművelet közben.

Afganisztáni évei után hazatért Angliába, és edzeni kezdett a katonaság mellett,

ám hamarosan stroke-kal kombinált szívrohamot kapott, az orvosok 50 százalékra becsülték a túlélési esélyeit.

Wes azonban kigyógyult, mi több, a kórházban ismerte meg feleségét, Holly-t, akivel két gyermekük született. Wes úgy gondolja, hogy a stroke csak a szükséges rossz volt ahhoz, hogy megtalálja élete szerelmét.

2015-ben otthagyta a haditengerészetet, jelenleg világbajnok testépítő, valamint A-listás celebek és a brit királyi család biztonsági embere, emellett példás férj és boldog apa, nemrég pedig a Plymstock-i tűzoltóságnál vállalt alkalmi munkát.

Emellett személyi edzősködést vállal, és étrendeket állít össze a kliensei számára. Egy ideje nem forgott az élete veszélyben, bár annyi halálközeli élménnyel, mint ami neki volt, valószínűleg egy életre elég veszélyes helyzetet hozott már össze 37 éve alatt.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!