hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
14 éves lányával volt kocsmában a tragédia előtt a kiskunmajsai halálos baleset okozója
K. Nikolett részegen nem tudta irányítani a kocsit, amit ráadásul nagy sebességgel vezetett. A másik autóban utazó házaspár és ő is meghalt.
Címkép: MTI fotó, Donka Ferenc - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, hárman haltak meg a tragikus kiskunmajsai karambolban. Az áldozatok között van a balesetet okozó, feltehetően ittas K. Nikolett is, írja a Blikk, ezen kívül ketten súlyosan megsérültek.

Mint kiderült, a szemből érkező kocsiban egy kiskunhalasi házaspár ült, akiknek esélye sem volt a túlélésre, a helyszínen meghaltak. A lap információ szerint a feleség a helyi óvodában dolgozott, az egész település gyászolja.

A Blikk megtudta, hogy a végzetes balesetet okozó sofőr a karambol előtti este este két fiatal barátjával és 14 éves lányával mulatott az egyik helyi kocsmában. Hiába kérlelték, hogy ittasan ne üljön volán mögé, kitartott amellett, hogy párja kocsijával hazaviszi kiskunmajsai otthonába a lányát. Ennek köszönhető, hogy a tini kimaradt a tragédiából, ugyanis ezután az anya és két barátja Kiskunhalas felé vették az irányt. Úgy tudni, egy másik kocsmába is beültek, és reggel 8 körül indultak haza.

K. Nikolett azonban a nagy mennyiségű alkohol hatása miatt nem tudta irányítani a kocsit, amit ráadásul nagy sebességgel vezetett. Először a jobb oldali padkára futott rá, majd amikor elrántotta a kormányt, a szemből érkező másik autóval ütközött. Szinte semmi nem maradt a két járműből, a motor kiszakadt, az üvegek összetörtek, a kocsik darabkái szanaszét repültek.

A baleset körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.

K. Nikolett 14 éves lánya árván maradt, édesapját már korábban elvesztette. A teljesen összetört tinire jelenleg a nagybátyja vigyáz.


KÖVESS MINKET:
Egy hétéves kisfiút kényszeríthetett szexre kislány osztálytársa az iskola mosdójában
Az eset a vád szerint az Egyesült Államokban, egy floridai általános iskolában történt. A szülők perelnek.
The Sun. Címkép: Pexels - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

A gyermekfelügyelet elmulasztása miatt beperelte a floridai Shalimar Általános Iskolát egy házaspár, akik azt állítják, hétéves (első osztályos) kisfiukat osztálytársai szexuálisan bántalmazták a mosdóban, mindössze néhány méterre a tanártól.

A mosdóhelyiség abban az iskolában az osztályteremből nyílik, a vád szerint a kisfiút oda kényszerítette be egy vele egykorú, kislány osztálytársa. Állítólag egy másik kisfiú is segített a lánynak. Bent aztán arra kényszerítették az áldozatot, hogy különböző "szexuális tevékenységeket" folytasson velük.

A szülők azt állítják, a kisfiú súlyos poszttraumás tüneteket mutatott, így derült ki az eset. A szülők azonnal ki is vették az iskolából, azóta magántanuló, és pszichiáter foglalkozik vele. A szülők azon különösen fel vannak háborodva, hogy mindez hogyan történhetett meg mindössze néhány méterre a tanártól, még ha csukott ajtó mögött is. Arra gyanakodnak, hogy a tanár épp nem is volt az osztályteremben, vagy nem figyelt a gyerekekre, tehát szerintük az iskola súlyos mulasztása egyértelmű. "Ha elvisszük a gyerekeinket az iskolába, jogosan várjuk el, hogy ott vigyázzanak rájuk" - jelentette ki Aaron Watson ügyész, aki a vádat képviseli.

Okaloosa megye tankerülete egyelőre nem kommentálta az ügyet, mert folyamatban lévő perről van szó.


KÖVESS MINKET:
130-cal zúzott a sofőr a hozzákötött kocsival az M1-esen: videón az életveszélyes vontatás
Nem fogta vissza magát: más kocsikat megelőzve a belső sávban hasítottak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

A kemma.hu olvasója hívta fel a figyelmet egy életveszélyes vontatásra, aminek szemtanúja volt Budapest és Tatabánya között, az M1-esen.

A portál beszámolójában egy videót is láthatunk a megdöbbentő esetről: egy személyautó egy másikat vontatott, ennek ellenére gond nélkül hasított vagy 130-cal, leelőzve más kocsikat is, a belső sávban.

Mindez amellett, hogy szabálytalan, igencsak veszélyes is, hívják fel a figyelmet a cikkben. A hatályos KRESZ szerint ugyanis elromlott járművet vontató gépjárművel maximum 40 km/órával lehetne haladni, valamint elromlott járművet fokozott óvatossággal, lehetőleg kisforgalmú úton és időszakban kell vontatni, autópályáról és autóútról az elromlott járművet vontató járművel a legközelebbi lehajtásra szolgáló úton, illetőleg útkereszteződésben le kell térni. Mindez egyszerűbben azt jelenti, hogy autópályán csak az első lehajtóig lehet vontatni.


KÖVESS MINKET:

Döbbenet: életveszélyes fenyegetéseket kap a meggyilkolt szekszárdi kislány családja
Telefonon zaklatják őket azzal, hogy rájuk gyújtják a házat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

A Blikk azt írja, a hatéves szekszárdi kislány, Leonetta megölése óta többször is zaklatták telefonon a családját, nem egyszer életveszélyesen is megfenyegették őket. A lap a kicsi édesapját idézi:

"Napjában többször csörög a telefon, de amikor felvesszük, nem szól bele senki. Morgás hallatszik, máskor pedig mintha két fémet ütnének össze. Néhány esetben pedig azzal fenyegettek meg minket, hogy ránk gyújtják a házat."

A féri azt mondja, nem érti, miért teszik ezt velük, de már felmerült benne, hogy rendőri védelmet kérnek, mert nem érzik biztonságban magukat.

Az édesapa, amikor kiderült, hogy lányát egy családtag, K. Dániel gyilkolta meg március 8-án (testét órákkal eltűnése után találták meg a Séd pataknál, lemeztelenítve), bosszút esküdött ellene. Mostanra azonban lecsillapodott benne a pusztító indulat.

"Nagyon fáj, hogy elvesztettem a gyermekemet, de napokkal a tragédia után már belátom: nincs értelme a családon belüli gyűlölködésnek. Sajnos már semmi nem hozhatja vissza a kislányomat, éppen ezért a jó istenre és a bíróságra bízom az igazságszolgáltatást"

- nyilatkozta a Blikknek.

Korábban mi is megírtuk, hogy a hatéves Leonettát saját unokatestvére ölte meg, akit szörnyű tette után nem sokkal elfogtak. A fiatalkorúak börtönét is megjárta, majd javítóintézetbe került, ahova eleve úgy érkezett, hogy súlyos mentális problémái miatt 12-féle gyógyszert szedett, állítja K. Dániel egykori nevelője. 2017 őszén gondnokság alá helyezték. A gyilkosság kapcsán biztosan megvizsgálják, beszámítható volt-e, amikor megölte az unokahúgát.


KÖVESS MINKET:
Már másfél millió videót törölt a Facebook az új-zélandi merénylettel kapcsolatban
Megállás nélkül dolgoznak és próbálják kiszűrni a támadással kapcsolatos erőszakos tartalmakat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

A Facebook közleménye szerint 1,5 millió olyan videót távolítottak el vagy blokkoltak, amik a pénteki új-zélandi merénylettel voltak kapcsolatosak, írja a 24.hu.

Korábban mi is megírtuk, hogy Brenton Tarrant 28 éves ausztrál férfi fejkamerával közvetítette élőben a mészárlást Facebookon és a Twitteren is. Miután a rendőrség jelentette a Facebook felületén a videót, azt azonnal eltávolították, ugyanúgy, mint Tarrant Facebook- és Instagram-profiljait.

Mia Garlick, a Facebook új-zélandi vezetője azt nyilatkozta: az első 24 órában 300 ezer videót töröltek vagy blokkoltak, de továbbra is megállás nélkül dolgoznak, hogy monitorozzák és eltávolítsák a támadással kapcsolatos erőszakos tartalmakat.

A támadás célpontja két mecset volt. 50-en haltak meg, közel ennyien megsérültek és kórházi ápolásra szorulnak.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x