hirdetés
The_Death_of_Cleopatra_arthur-2.jpg

12 pikáns történelmi eset, ami nincs benne a tankönyvekben

A történelem tele van bujasággal és perverziókkal, de ezek a sztorik valahogy mégsem kerülnek be a tankönyvekbe.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. január 08.


hirdetés

Az interneten sok ilyen történet olvasható, de hogy ezek, tényleg igazak-e, azt nehéz lenne megmondani.

Most egy tucatnyit gyűjtött ki belőlük a Someecards.com.

1.

Kleopátráról azt tartják, hogy ő találta fel vibrátort. Az egyiptomi királynő e célra állítólag egy dühös méhekkel teli kulacsot használt.

2.

hirdetés

Mary Shelley, aki a Frankenstein című regényével a horror műfaj megteremtője lett, állítólag anyja sírkövén veszítette el szüzességét.

800px-rothwellmaryshelley-qaTVr8

Mary Shelley - Forrás: Wikimedia Commons

3.

A nagy francia író Victor Hugo oly sokat járt az örömlányokhoz, hogy halála napján bezártak a párizsi bordélyházak, annyian gyászolták őt.

4.

Julie d’Aubigny, a híres 17. századi francia operaénekesnő egyszer szent esküvést tett, hogy kolostorba vonul, csak azért, hogy szeretkezhessen egy apácával. Kedvenc szokása volt, hogy fogadásokon asszonyokat csábított el, akiknek férjei aztán kihívták őt párbajra. Vesztükre: tíz férfi halt meg így Julie keze által.

mademoisellemaupindelopérajuliedaubigny-HnR3BJ

Julie d'Aubigny - Forrás: Wikimedia Commons

5.

XVI. Lajos francia király nehezen tudta teherbe ejteni Marie-Antoinette királynét, mivel fitymaszűkülete volt. Lévén a lakatosmesterség volt a hobbija, azzal élcelődtek rajta, hogy a „lakatos nem talál be a kulcslyukba.”

6.

John Harvey Kelloggnak, (igen, a cukros zabpehely gyártójának) meggyőződése volt, hogy az önkielégítés megrohasztja a gyermekek agyvelejét. Azt gondolta továbbá, hogy a fűszeres ételek túlzott szexuális izgalmat okoznak, és ezért a szülőknek íztelen dolgokkal kell etetniük gyermekeiket, hogy hormonjaikat egyensúlyban tartsák. Ilyen elvi alapon született meg a Kellogg zabpehely. De e szigorú férfiú még tovább ment: azt tanácsolta, hogy érzéstelenítés nélkül vágják le a fiúk nemiszervének előbőrét, és öntsenek szénsavat a lányok csiklójára. Ezen kívül kérkedett azzal, hogy nem él nemi életet húszéves feleségével.

7.

Heliogabalus, harmadik századi római császár, hogy hatalmát fitogtassa, amikor az Örök Városba érkezett a koronázásra, több száz meztelen nővel húzatta végig harci szekerét Róma utcáin.

8.

Lyndon B. Johnson amerikai elnök „Jumbónak” hívta péniszét, és ezt tudatta mindenkivel, aki a Fehér Házba érkezett. Az is szokása volt, hogy összehívott egy értekezletet, majd elment vizelni és nyitva hagyta a mosdó ajtaját.

9.

A „boszorkányok seprűnyelének” eredete is elég perverz: nők pszichoaktív alkoloidákba áztattak be egy fából készült falloszt, és azt dugták a vaginájukba a nagyobb élvezet céljából.

10.

Amikor Bernard Montgomery tábornokot 1942-ben kinevezték a brit 8. hadsereg főparancsnokává, első intézkedése az volt, hogy újra nyitotta az előde által bezáratott egyiptomi bordélyházakat. „Az embereimnek mindenképpen szükségük van a vízszintes felüdülésre” – mondta.

11.

Anton van Leeuwenhoek, a mikrobiológia atyja ondót vizsgált meg először mikroszkópjával. Azt megértette, hogy az ondó része az élet alkotásának, de még jutott el az egysejtű organizmusok működésének felismeréséig. Azt várta, hogy kicsi emberi alakokat fog látni.

12.

Isaac Newton megszállottja volt „az alkímia elvesztett művészetének”. Úgy hírlik, szűzen halt meg, de betegesen vonzódott a vérhez, különösen a prostituáltak menstruációs véréhez, amelynek varázserőt tulajdonított. Éppen ezért szobájának falait vörösre festette.

godfreykneller-isaacnewton-1689-PU4bFI

Isaac Newton - Forrás: Wikimedia Commonshirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
alexasmorgan_telefon_farzseb.jpg

Farzsebbe tett telefonnal filmezte egy modell, hány férfi bámulja meg a fenekét az utcán

Amikor azt hitték, hogy már szabad a pálya, azonnal a formás fenekű nő után fordultak.
Fotó: Instagram/Alexas Morgan - szmo.hu
2020. október 27.


hirdetés

Alexas Morgan kíváncsi volt, hogy hányan bámulják meg az utcán a fenekét, ezért bekapcsolva hagyta a farzsebében a telefon kameráját, írja a Mirror. A szembeötlő méreteiről híres 24 éves amerikai modell a kész videót végül mind a 4,1 millió követőjével megosztotta az Instagramon.

A videó elején Alexas meg is mutatja, hogy hova tette a telefont, majd sétára indul Miamiban. A nő többek között betér egy szupermarketbe, ahol a vásárlók és az árufeltöltők sem tudják levenni szemeiket a popsijáról. A parkolóban pedig a bevásárlókocsikat tologató alkalmazott is szabályosan a szemével falja fel a hátsó felét. Utóbbi jelenet tűnik egyébként a legtöbb kommentelő kedvencének.

A csúcspont azonban mégis az a néhány másodperc, amikor egy bár mellett sétál el, ahol az egymás mellett ülő vendégek az elhaladás tempójában egyesével fordulnak a csinos modell popója után.

Az egyik kommentelőnek válaszolva a kihívó külsejű nő azt írja, hogy semmilyen különös célja nem volt a videóval. Csupán azért csinálta, mert kíváncsi volt.

A modell videója eddig 124 ezer kedvelést gyűjtött össze, és több mint 1600 hozzászólásánál jár. Az olykor természetellenes szögben mozgó férfifejeket és a kocsányon lógó szemeket itt lehet megnézni:

hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Which reaction was your fav? ? @alexasmorgantv

Alexas Morgan ❣️ (@alexas.morgan) által megosztott bejegyzés,


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
megvadult_macska.jpg

Még a gatyát is letépte egy dühöngő macska egy kutyáját sétáltató férfiről Törökországban

A kutyát csak azért nem szedte ízekre a bepöccent macska, mert a gazdája végül a kedvencével együtt kereket oldott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 27.


hirdetés

Túl közel merészkedett egy kutya egy macska kicsinyeihez, ezért a bepöccent nőstény rátámadt az ebre és gazdájára is, írja a The Sun.

Pedig másodpercekkel a macskatámadás előtt még semmi nem utalt a hamarosan bekövetkező nagy menekülésre.

Az ipari kamerák is rögzítették, ahogy egy kékpólós férfi gyanútlanul sétálgat Isztambul egyik kerületében a kutyájával, majd hirtelen megtorpan, és a semmiből forgószélként robban be a képbe a tomboló Azrael.

Innentől elég nehéz követni az eseményeket, mert a bepöccent cica elképesztő sebességgel cikázik le-fel a kutyáját a támadás alatt végig a macskától távol tartani igyekvő gazda testén: hol a férfi hátán, hol a karján, hol pedig a nadrágjába csimpaszkodva próbálja elűzni a betolakodókat, de leginkább az udvariatlan kutyát a kismacskáktól.

hirdetés

Lapozz a nagyon vicces videóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
mti-kiraly-albert-scaled.jpg

Először találkozott a volt király és házasságon kívül született lánya, Delphine hercegnő a perük óta

Idén január végén II. Albert ügyvédjei útján bejelentette, hogy az apasági teszt eredménye szerint ő a biológiai apja Delphine Boelnek.
MTI, fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet - szmo.hu
2020. október 27.


hirdetés

Perük óta először találkozott II. Albert volt belga uralkodó és házasságon kívül született lánya, Delphine hercegnő - közölte a helyi média a királyi palota közleményére hivatkozva kedden.

A jogi eljárás évekig tartott, és a hónap elején zárult le egy apaságot bizonyító teszttel.

A volt király és a hercegnő életük új fejezetének nevezte a találkozást, amely - mint írták - "érzelmekkel, megnyugvással, megértéssel és reménnyel teli" volt.

"A zavar, a sebek és a szenvedések után eljött a megbocsátás, a gyógyulás és a megbékélés ideje" - fogalmaztak.

hirdetés

A találkozót II. Albert Brüsszel északnyugati részén, Laekenben található rezidenciáján rendezték meg.

Delphine Boel 2013-ban fordult bírósághoz, amely 2018-ban DNS-vizsgálat elvégzésére kötelezte a most 86 éves egykori uralkodót, aki előbb a semmitőszékhez fordult, majd hosszú jogi huzavona után úgy döntött, hogy eleget tesz a bíróság határozatának.

Idén január végén II. Albert ügyvédjei útján bejelentette, hogy az apasági teszt eredménye szerint ő a biológiai apja Delphine Boelnek. Sajtóinformációk szerint rendszeresen találkozott a még gyermek Delphine-nel, aki Sibylle de Sélys Longchamps bárónővel folyatott viszonyából született.

A brüsszeli fellebbviteli bíróság október elsején közölte: II. Albert volt belga király a biológiai apja az idén 52 éves Delphine Boelnek, aki ezentúl belga hercegnőként apja után felveheti a Saxe-Cobourg-Gotha nevet, s akinek kijár a királyi fenség megszólítás is.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
1024px-The_Royal_Family_June_2013-1000x667.jpg

10 szigorú divatszabály, amit a brit királyi család tagjainak be kell tartania

Nem úgy van ám az, hogy csak kiállunk az erkélyre és integetünk!
Fotó: Wikipedia - szmo.hu
2020. október 26.


hirdetés

Táska nélkül sehová

Ha megfigyeljük, tényleg mindig fityeg valamilyen kis táska a királynőnél és a többi családtagnál, még akkor is, ha valószínűleg egy csapatnyi alkalmazott tudná utánuk vinni a dolgaikat. Azt is megszabják, mi legyen benne, vagyis inkább azt mi ne: a mobil például tilos!

A katonai egyenruhát csak a leginkább formális eseményeken

A férfiakra vonatkozó szabály nem követeli meg, hogy folyton katonai egyenruhában parádézzanak a királyi család tagjai, ám ez a szabály nem azért van, hogy ne kelljen olyan gyakran mosni az uniformist, hanem azért, mivel ez a leginkább ünnepi ruhájuk.

Csak a királynő engedélyével

hirdetés

Persze nem kell minden zoknit leokéznia a királynőnek, amit a nyolcadik gróf unokaöccse fel akar venni, ez a menyasszonyok ruhájára vonatkozik. Akkor viszont tényleg még az utolsó gombszemet is jóvá kell hagynia II. Erzsébetnek.

A harisnyaszabály

Bár ez nincs leírva sehova, mégis kötelezően betartandó: a királynő elvárja a család nőitől, hogy legyen bármilyen meleg, harisnyát viseljenek a szoknyák, nadrágok alatt.

Tiarát csak a házasok hordhatnak

A királyi családban elfoglalt cím nem jár azonnal tiarával, akármire is tanítottak a mesék: jellemzően a nők első alkalommal az esküvőjükön vehetnek tiarát, azt követően viszont már hordhatják, de akkor is csak este hat után (az esküvők nyilván ez alól kivételt képeznek).

A feketét csak temetésre

Ezt nem mindig tartják be a rojálok olyan szigorúan, hisz már Kate Middletont is láthattuk fekete ruhában, az alapszabály az, hogy egyszínű fekete ruhát csak temetésre illik felvenni. Amennyiben a királyi család tagjai hosszabb útra mennek, mindig visznek magukkal egy csupa fekete szettet, ha esetleg temetésre kéne menniük.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!