hirdetés
12 fura celebbarátság, amiről eddig nem tudtunk
David Beckham és Snoop Dogg???
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 14.


hirdetés

A hírességek között is kialakul igaz barátság, ami néha olyan fura párokat hoz létre, mint például Ed Sheeran és Courtney Cox, akik sem korban, sem a nemek tekintetében, sem a foglalkozásuk szerint nem illenek össze, legalábbis első blikkre.

A Huffington Post most egy csokor celebbarátságot vett sorra, akikkel kapcsolatban úgy fogalmaznak: néhány híresség barátsága olyan jól dokumentált, mintha kikiabálnák a kapcsolatot a háztetőkről, míg más híres barátok inkább a "radarjeleken kívül" helyezkednek el.

Lássuk a 12 párost!

Adam Levine és Jonah Hill

Adam Levine és és a filmsztár Jonah Hill már gyerekkoruk óta barátok. A Maroon 5 frontembere és a „Superbad” színésze azt mondják: jóban voltak már akkor is, mielőtt egyikük híres lett volna. A két srác együtt nőtt fel Los Angelesben.

„Apáink jóban voltak, szinte egymás házaiban éltünk" - mondta egyszer Hill egy talk showban.

Amikor Levine 2014-ben feleségül vette barátnőjét, Hill rendezte az ünnepséget. Hill testvére, Jordan Feldstein, aki 2017-ben halt meg, a Maroon 5 managere volt.

Ruby Rose és Ellen Page

Az „Orange Is the New Black” csillaga, Ruby Rose és az „Umbrella Academy” sztárja olyan jó barátságban vannak, amiről mindannyian álmodunk.

Rose a támaszának hívja Page-et, és ahol lehet a háláját fejezi ki azért, hogy segített neki egyengetni a karrierjét Hollywoodban.

„Amikor a legjobb barátod a legtehetségesebb, vicces, szép, nagyvonalú, alázatos ember, nehéz nem folyamatosan boldognak lenni” - írta Rose egy Instagram születésnapi hozzászólásában, amit barátnőjének szentelt. „Annyira büszke vagyok rád, és mindig hálás leszek mindazért, ami vagy, és mindig leszel nekem.”

David Beckham és Snoop Dogg

David Beckham és Snoop Dogg 2007-ben találkozott a rapper valóságshow-jának forgatásakor.

„Amikor készítek egy felvételt, egy másolatot adok neki, mielőtt elkészül” - mondta a „Gin and Juice” énekese 2011-ben . - "Olyan nekem, mint egy testvér" - tette hozzá a sztár.

Jack McBrayer és Alexander Skarsgård

McBrayer egyszer elmondta: először New Yorkban találkoztak, de közelebb kerültek egymáshoz, amikor LA-ben szomszédai lettek egymásnak.

"Ő a legédesebb srác a világon" - mondta egyszer McBrayer a haverjáról.

Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire

Tobey Maguire és Leonardo DiCaprio Hollywoodban találkoztak még akkor, amikor mindketten gyerekszínészek voltak.

Ahogy azt DiCaprio mondja, az iskolából mentek, amikor észrevette, hogy Maguire valamit éppen utcán forgatott, és azt mondta az anyjának, hogy álljon meg. „Szó szerint kiugrottam az autóból” - mondta a színész 2014-ben Esquire-nek .

"Olyasmit kiáltoztam, hogy mint Tobey! Tobey! Hé! Hé!' És ő azt mondta: - Ó, igen - ismerlek. Te vagy az a...fickó."

„Van egy szoros barátságunk, és határozottan szeretem Leo-t” - nyilatkozta Maguire később, egy premieren.

Jennifer Lopez és Leah Remini

Jennifer Lopez és Leah Remini először Lopez ex-férjének, Marc Anthony-nak köszönhetően találkozott. Nemrég együtt szerepeltek egy filmben, de barátságuk 2004-re nyúlik vissza, amikor Marc Anthony, Lopez férje volt, és egy előadáson bemutatta őket egymásnak.

„Ez valami kémiai dolog lehet, mert azonnal azt éreztem: szeretem ezt a személyt. Imádom, ha velem van, ha megnevettet" -

mondta Lopez decemberben a Entertainment Tonightnak. "Jó fej és hasonló a hozzáállásunk. Ezért dolgozunk jól együtt" - tette hozzá.

Ha kíváncsi vagy a többi párosra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Álomgázsi: kiszámolták, mennyit kereshet Dallos Bogi az X-Faktor mentoraként
Bár a fizetés üzleti titok, a nagyságrendek kalkulálhatók a korábbi nyilatkozatok alapján. A Pénzcentrum ezekből számította ki a várható összeget.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 20.Szerda délben jelentette be az RTL Klub, hogy ki lép a távozó Radics Gigi mentori helyére az idei X-Faktor showjában.

A Pénzcentrum.hu pedig kiszámolta, hogy mennyit kaphat Dallos Bogi a mentori munkájáért.

Bár a mentorok fizetése üzleti titok, a portál szerint korábbi nyilatkozatok alapján nagyságrendeket ki lehet számolni.

Így például 2013-ban kiderült, hogy Tóth Gabi 10 milliót kapott, majd egy évvel később 15 milliót fizettek a mentori munkáért.

Ha a gazdasági növekedést beszámítjuk, akkor elképzelhető, hogy a most következő szériában már akár 15-20 milliót is kaphat az új zsűritag a műsorban való szereplésért.

A lap megjegyzi, hogy a műsorral járó elfoglaltságok miatt Boginak nyilván több más felkérést is le kell mondania, így az onnan származó jövedelmektől elesik.

Az énekesnő már több tévés produkcióban is szerepelt, legutóbb például A Dal című produkció műsorvezetője volt. Már 16 éves kora óta színpadon szerepel, és tisztában van vele, hogy nem tetszhet mindenkinek.

A tehetségkutatóról úgy véli, hogy "lehet, hogy kritizálok majd olyan énekeseket, akik a nézőknek tetszenek, de nem olyan tehetségesek. Aki kritizál, annak el kell viselnie, hogy őt is bírálják" - mondta.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Gyönyörű kamaszlány lett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor gyerekéből
Az egykori sztárpár lánya, Nóri már 12 éves.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 20.Szépséges kamaszlánnyá cseperedett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor gyermeke. A sztárpár válása óta Nóri az édesanyjával él, aki a műsorvezető közösségi oldalain megosztott képei szerint szívesen is fotózkodik vele. Számos anya-lánya képet fedezhetünk fel például Várkonyi Andrea Instagram-oldalán. Nemrég a műsorvezető a 10 éves kihíváshoz kapcsolódóan osztott meg egy képpárt, amin két, lányával közös szelfi látható.

Az első képen Nóri még egészen kislány volt, mostanra azonban már igazi kiskamasz lett belőle:

"10 éve kihívás" ? El sem hiszem, hogy ekkora lett! ❤️?‍?? #10yearchallenge #challengeaccepted #nóriésén #mikorlettekkora #alányomamindenem

2,477 Likes, 31 Comments - Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) on Instagram: ""10 éve kihívás" ? El sem hiszem, hogy ekkora lett! ❤️?‍?? #10yearchallenge #challengeaccepted..."

Várkonyi Andrea egyébként is szívesen posztol közös fotókat lányával. Ebbe a képbe még az anya-lánya páros kutyusa is betolakodott:

Úgy tűnik, valaki beletrollkodott a fotónkba.????‍?#nóriésén #nózikutyus #bichonhavanese #péntekdélután #fotelbanelalvásután

2,299 Likes, 33 Comments - Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) on Instagram: "Úgy tűnik, valaki beletrollkodott a fotónkba.????‍?#nóriésén #nózikutyus #bichonhavanese..."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
"Soha nem éreztem még ilyen fájdalmat" – Vajna Tímea negyed év után is gyászolja férjét
Azt írja, sokat tanult, de a java még hátra van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 20.Három hónapja halt meg Andy Vajna, felesége, Vajna Tímea most egy hosszú posztban emlékezett meg férjéről.

Az özvegy szerint még soha ekkora fájdalmat nem érzett, mint az elmúlt negyed évben. Mert nem csak a férjét vesztette el, hanem a társát, lelki támaszát is. Egy olyan embert, akire felnézett, aki igaz barátja volt, és a legfontosabb volt az életében - írta.

Most pedig magára maradt. És nagyon tanulságos volt számára az elmúlt időszak.

"...és a java még hátra van, de eddig is rengeteget tanultam emberekről, barátokról, üzleti dolgokról, döntésekről, az emberek pénzhez való viszonyáról..."

Azt ígérte, hogy folytatja azt, amit Andy Vajna felépített, és azt reméli, hogy büszke lesz majd rá.

"Harcolok Érted, harcolok kettőnkért és tudom, hogy majd fentről segítesz nekem és fogsz adni jeleket. Megpróbálok erős maradni, a megérzéseimre és az eszemre hallgatni... Nagyon hiányzol!" - írta Vajna Tímea a közösségi oldalán.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Tönkrement Adele házassága – három év után válik férjétől
Már be is jelentették, hogy szétköltöztek, de közös gyermeküket továbbra is együtt, szeretetben nevelik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 20.Adele és férje, Simon Konecki szakítottak. A hírt hivatalosan is megerősítették, az énekesnő közleményben jelentette be, hogy véget ért a házasságuk.

A 30 éves Adele hét évig élt együtt párjával, és bár útjaik külön válnak, továbbra is közösen, szeretetben nevelik kisfiúkat. Azt kérték mindenkitől, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, és ennél több magyarázatot nem akarnak

- írta a People.com.

A párost legutóbb januárban látták együtt Los Angelesben, amikor Elton John koncertjére mentek el.

Adele-ék 2011 nyara óta voltak együtt, 2012 októberében született meg Angelo nevű kisfiúk. A pár csendes életet élt Londonban és a Beverly Hills-i otthonában. A szülők nagyon szeretik gyermeküket, és Angelo egy boldog kisfiú - árulta el a lapnak egy ismerősük.

Az énekesnő és párja 2017-ben tartott egy titkos esküvőt, de végül egy koncertjén is bevallotta, hogy összeházasodtak.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x