hirdetés
28246306070_c6a61b9aaa_b.jpg

12 ezres kamujeggyel verték át Alec Baldwint

A színész a New York-i Szabadság-szoborhoz szeretett volna hajókázni a gyerekeivel, de sikerült egy csalótól jegyet vennie.
Fotó: Wikipedia - szmo.hu
2019. október 09.


hirdetés

Alec Baldwin és felesége, Hilaria egy igazi családi napot készültek tartani, csak azt nem kalkulálták bele, hogy a hajójegy helyett buszjegyet sóznak rájuk. Az esetről természetesen mindketten posztoltak Instagramra, a színész adta a bővebb magyarázatot: a gyerekekkel a Szabadság-szoborhoz terveztek menni, és egy idegen kínált is nekik jegyeket 40 dollárért, ám csak a helyszínen vették észre, hogy nem stimmel valami: a kompjegyek helyett buszjegyeket kaptak New Jersey-be. A színész enyhén indulatosan osztotta meg a történetet felhívva a figyelmet arra, hogy inkább menjen mindenki komppal, ha látni akarja a híres szobrot.

Baldwinék végül komppal mentek, a színész ajánlotta is a közlekedési eszközt, nehogy bárki úgy járjon, mint ők. Az odautat már a felesége dokumentálta egy képpel, amelyen kicsit meggyötörten, de boldogan pózol a kis család a hajón útban a Szabadság-szobor felé.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
megszolalt.png

Először beszélt kisfia tragédiájáról L.L. Junior volt párja

'Az utolsó percekig is mosolygott. Annyira csodás volt az egész lénye. Annyira hálás vagyok azért, hogy én voltam az anyukája' - Hopp Csilla exkluzív interjút adott az RTL Klubnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 08.Hopp Csillának, L.L. Junior volt párjának a saját szemével kellett végignéznie, ahogyan elveszíti kisfiát, ami a világ legnagyobb fájdalmát jelenti egy édesanyának. Megrendítő vallomásban mesél a balesetről az érzéseiről és reagál az őt ért vádakra az RTL Klubnak.

Az édesanya azt mondta, azon a hétvégén szeretett volna egy kicsit kikapcsolódni gyermekeivel és ismerőseivel egy zuglói családi rendezvényen. A kis Dávidnak négy nappal korábban mandulaműtétje volt - jó állapotban hagyták el a kórházat, komplikáció nélkül.

Csilla úgy emlékszik, szorította kisfia kezét, amikor a járdaszigeten megállította őket a pirosra váltó lámpa. A gyerek azonban hirtelen mozdulattal kitépte a kezét anyjáéból és elkezdett rohanni a testvére után, aki ismerőseikkel elöl ment. Az egész csak néhány másodperc volt. Szakértők szerint a baleset még akkor is elkerülhetetlen lett volna, ha a kocsi csak harminccal megy.

Csilla szerint ami a tragédiával kapcsolatban a nyilvánosság előtt zajlik, nem gyászhoz méltó, ezért sokáig nem is szólalt meg. Eredetileg meg akarta várni, míg letelik a hathetes gyászidőszak, de úgy érzi, tisztáznia kell az őt ért rágalmakat.

Elmondta: jól van, nincsenek pszichés zavarai, és nagyon szeretné, ha ő nevelhetné Lacikát. Vezet, dolgozik, teszi a mindennapi teendőit, hogy gyermekével folytathassák az életüket.

Azt is elmondta, hogy nyáron kötöttek egy megegyezést Juniorral, miszerint a gyerekek Csillánál lesznek elhelyezve, de a felügyelet továbbra is közös marad. A baleset estéjén, mivel őt többször is kihallgatták a rendőrök, jobbnak látta, ha Lacikát Juniorra bízza.

"Már az este közölte, hogy nem hozza vissza"

- mondta Csilla, aki azóta csak heti egyszer láthatja a kisfiát, akkor is felügyelettel. Érzi is Lacikán, hogy nagyon hiányzik neki. Azt azonban nem tudja, hogyan dolgozza fel gyermeke a tragédiát, pszichológushoz ugyanis nem viszik.

Lacika ugyanúgy végignézte Dávid halálát, ahogyan édesanyja is.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
will2-Copy.jpg

Will Smith ötmillió amerikai tévénézőnek mutatta be, milyen klassz hely a Széchenyi fürdő

A Good Morning America című reggeli műsor a sztárral és a Gemini Man rendezőjével készített riportot Budapesten.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 08.Sokat tesz Will Smith Budapestért, hiszen nem csak számos filmjét forgatják itt, hanem a magyar fővárosban töltött idejéről rendszeresen beszámol a közösségi oldalán is. Legutóbb a részben nálunk forgatott Gemini Man című filmjének bemutatója kapcsán járt Budapesten, és még egy koncertet is tartott, majd a születésnapi partiját is a fővárosunkban rendezte meg.

Most pedig a film rendezőjével, Ang Lee-vel a Széchényi fürdőben fogadták a népszerű, ötmilliós nézettségű Good Morning America stábját, akiknek a forgatásról is meséltek, miközben Budapestről is szó esett.

A tévés adás felvételéért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
britney_spears.jpg

Britney Spears bugyivillantós tükörszelfivel adta rajongói tudtára, hogy remek formában van

Az énekesnő másfél hét kihagyás után egy maui-i jógastúdióból posztolt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 09.A 37 éves sztárról májusban még olyan hírek kerültek nyilvánosságra, hogy mentális problémái miatt talán örökre búcsút kell mondania a színpadnak, a pszichiátriát is megjárta.

Túl van már egy évekkel ezelőtti idegösszeroppanáson, majd akkor is megrendült, amikor kiderült, hogy édesapja komoly egészségügyi problémákkal küzd.

A családi drámák sora ezután sem állt meg, de Britney összeszedte magát és Hawaiin próbál regenerálódni.

Idegei pihentetése mellett nem lazsál, szorgosan látogatja az edzőtermet.

Az utóbbi másfél hétben kicsit hanyagolta a közösségi oldalait, de még mielőtt rajongói aggódni kezdhettek volna, most ismét posztolt egy maui-i jógastúdióból.

Ha kíváncsi vagy a friss fotóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
dopeman_.png

Dopeman: Sokkal jobban élek most, mint korábban

A rapper elárulta, mi lett vele a szobordöntés-botrány után, és mivel foglalkozik mostanában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 08.Alaposan megváltozott Dopeman (Pityinger László) élete. A rapper a zenei pályája mellett új életet kezdett, és üzleti vállalkozásai vannak. A változás szerinte jót tett neki, azóta sokkal jobban él - mindezekről Rónai Egonnal beszélt.

A zenész elmesélte, hogy a Himnusz-botrány után „elindultak ezek a dolgok”, aztán „a kormányoldalnak nőtt a befolyása a szórakoztatóiparban”.

Az ellene indult vizsgálatok ellenére is voltak még meghívásai, szerepelt még vetélkedőműsorban és főzős műsorban is. Ám a szobordöntős esete után "leszóltak fentről", és utána már nem lehetett hallani semmit tőle a rádiókban, egyedül egy olyan dalát sugározták, melyet Fábián Juli adott elő.

Dopeman szerint ezek után már esélye sem volt, hogy akár fesztiválokra hívják meg, és lassan elfogytak a feladatok. A pályáját azonban nem fejezi be.

De úgy döntött, hogy

"meg kellett teremtenem egy olyan élethelyzetet, amiben fogalmazhatok úgy, fölfelé buktam. Sokkal jobban élek, mint popsztár koromban. Képzem magam, tanulok, elvégeztem a Buddhista Főiskolát, leállamvizsgáztam, most diplomát írok"

- árulta el.

Azt, hogy a minek köszönhető a jóléte, nem mondott konkrét dolgot, csak annyit, hogy üzleti vállalkozásai vannak, amelyek a közösségi oldalakon is láthatók - írta meg a 24.hu.

Továbbiak az ATV Spiriten, este 20:55-kor.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!