hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
11 übercuki kutya, akik a gazdájukkal videotelefonoznak
Buksi, vedd már fel! Vagy tedd már le.
Mashable, fotók: Twitter - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Az ember legjobb barátja nemcsak hűséges, hanem intelligens és úgy tűnik, fontos tényező a telekommunikációs felhasználók között. A Mashable összegyűjtött pár facetimeoló ebet, akik ugyanolyan komfortosak a képernyő előtt a gazdival, mint élőben.

"A barátnőm elaludt, így a kutyával dumáltam"

sam on Twitter

my girlfriend fell asleep and me n the dog jus been talkin...

"A pasim régóta így hagyta a telefonját, aztán megjelent a kutya"

a$aindollpothead ? on Twitter

@spicegirlsam it's been plenty time my boyfriend left his phone and his dog be comin out of no where ???

"Anyu, nagyon hiányzol!"

Dad and I FaceTimed mom tonight because she misses us so much! #doggyfacetime #sadiethegoldendoodle #goldendoodlepuppy

30 Likes, 0 Comments - Sadie Leigh Bennet (@sadie.b.the.doodle) on Instagram: "Dad and I FaceTimed mom tonight because she misses us so much! #doggyfacetime #sadiethegoldendoodle..."

"Aha, aha.. értem, hogy Olaszország király hely, de mikor jössz haza?"

Yeah yeah... Italy is great, I hear ya... ??Now tell me when you're coming home! #AbandonedDog #FaceTime . . #cutepuppy #adorable #cutedog #lovedogs #doggyfacetime #jackrussell #jackrussells #jackrussellworld #jackrussellsofig #jackrussellmoments #jackrussellfeatures #dogsofig #dogsofinstagram #dogsofinstaworld #lovemydog #missyou

509 Likes, 22 Comments - Zorro & Zita ? (@zorro_the_jack) on Instagram: "Yeah yeah... Italy is great, I hear ya... ??Now tell me when you're coming home! #AbandonedDog..."

"Itt jött rá a kutyám, hogy velem beszél Facetime-on, mert nyaralni voltunk a családdal"

Edz on Twitter

This is my dog realizing hes fting with me & my family because were away on vacay and look how happy he got. ??????

"Csucsunak hiányzik a mami"

Tom Holland, a Pókember is Facetime-on beszél a kutyájával

???

818.4k Likes, 9,606 Comments - ✌️ (@tomholland2013) on Instagram: "???"

"Főiskolás vagyok, apám a FaceTime-hoz hívta a kutyát és amikor köszöntem neki, lenézett a lépcsőre, hogy megjöttem-e. Megszakadt a szívem."

gillian♡ on Twitter

OKAY SO IM AT COLLEGE AND I WATED MY DAD PUT MY DOG ON FACETIME AND AS I WAS SAYING HI TO HER AND SHE LOOKED DOWN THE STAIRS TO SEE IF I WAS HOME BC SHE HEARD MY VOICE THROUGH THE PHONE...MY HEART BROKE?? (sorry there's no sound lol) https://t.co/IF4FR3yN5R

"A pasim és én összekötöttük a kutyáinkat FaceTime-on"

Kelli Gunn on Twitter

My bff and I made our dogs FaceTime each other.

"Anyám letette a telefont, hogy tudjak beszélni a kutyával FaceTime-on, ezért a kutya felmászott az ágyamra, mert azt hitte, otthon vagyok"

kenz on Twitter

My mom put the phone down and had me talk to my dog on FaceTime so then he crawled into my bed thinking I was home STOP IT HURTS

A legcukibb kutyi, aki tudja, hogy várnia kell a gazdit, ha a FaceTime csörög

ㅤً on Twitter

my mom broke her ipad so we use fb messenger to facetime with my nephew and my dog knows the ringing noise so he just sits and waits for them to pop up on the screen ?


KÖVESS MINKET:
Soha többé nem nyit ki újra Illés bácsi, a gödöllői cukrász, akinek be kellett zárnia a boltját
Se magának, se másnak nem süt, és az kis üzlethelyiségbe rajta kívül a lábát be nem teheti senki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

"Még most is gyakran utánam kiabálnak a városban, mikor nyitok ki újra" - mondja a Story Magazinnak a most 81 éves Barna Illés, gödöllői cukrász, akinek 2016-ban kellett bezárni kis üzletét.

"De senki kedvéért nem nyitok ki, nem tenném ki magam senki rosszindulatának. A gépeket szétszedtem, senki sem teheti be a lábát az üzletbe rajtam kívül.

Néha bejárok, mégiscsak én szenvedtem érte, én hoztam létre. 64 évet dolgoztam keményen, még az általános iskola nyolcadik osztályát is kihagytam. A szüleim tisztességre neveltek, egész életemben erőmön felül dolgoztam. Nagyon hiányzik a cukrászda, az egész életem ráment"

– nyilatkozta a lapnak Illés bácsi. Azt is elmondta, hogy

se magának, se másnak nem süt.

2016-ban "Illés bácsi gödöllői cukrászdájában mintha megállt volna az idő" című cikkünkben mutattuk be az idős cukrászmestert és az üzletét. Ezt követően több híroldal és satótermék is írt Illés bácsiról. Majd mindezek után, néhány héttel később,

a NÉBIH egy bejelentés nyomán ellenőrzést tartott a cukrászdában és az elöregedett ház, az elavult berendezések miatt elrendelte, hogy be kell zárni a boltot - 2016. május 15-én lakat került az ajtóra.

Az ügyben illetékes hatóságok ugyanis a cukrászda teljes felújítására kötelezték az üzemeltetőt vagy a cukrászda bezárását írták elő.

Barna Illés cukrászért rengetegen kiálltak, amikor kiderült, hogy be kell zárnia az 50 éve működő cukrászdáját az elavult gépek és a cukrásztermékek készítésének körülményei miatt. A gödöllői üzletben az ATV stábja járt, Illés bácsi beengedte őket cukrászdája hátsó traktusába, a konyhába, és megmutatta, hol készültek a fagylaltok és a sütemények.

Illés bácsi akkor felháborodva mesélt az életéről. Elmondta, hogy több mint 60 éve dolgozik a szakmában, és nemcsak cukrászként, de szakácsként, szállodavezetőként és pincérként is megállta már a helyét, sőt, 17 évig évig a gödöllői ipartestületet is ő vezette.

VIDEÓ: Az ATV riportja Illés bácsiról

Annak idején petíciót is indítottak Illés bácsi cukrászdájának megmentéséért: "Fontosnak tartjuk a törvények és HACCP előírások betartását, de fontosabb az az ember, aki a terméket lelkiismeretesen és magas szakmai tudással készíti. Inkább tanítani kellene az általa alkalmazott tudást, nem pedig megalázni őt". 41 ezren írták alá a petíciót, de hiába.


KÖVESS MINKET:Egy 19 éves lány százmillió forintot keresett azzal, hogy közel 700 ezer kisbabának adott nevet
Elképesztő vállalkozást indított Beau Jessup.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Beau Jessup még csupán 19 éves, de már csaknem 100 millió forintot keresett azzal, hogy kínai csecsemőknek ad nevet – írta a LadBible.

Az ötlet egy kínai utazással kezdődött, amikor is a lány rájött, hogy rengeteg távol-keleti szülő szeretne nyugati nevet adni a kisbabájának. Ennek az a legfőbb oka, hogy az angol neveket könnyebb kimondani és leírni, így a gyerekek felnőttkorukban könnyebben juthatnak munkához.

A másik fontos tényező, hogy Kínában kevés névválasztással kapcsolatos honlap érhető csak el, ezért Jessup létrehozott egy vállalkozást és egy honlapot, ahol a "gyerek személyiségéhez illő nevet" választhatnak a szülők.

Az elmúlt három évben közel 100 millió forintot gyűjtött össze a lány, amit elmondása szerint saját tanulmányaira szeretne költeni.


KÖVESS MINKET:

Iszonytató méretű, furcsa halat vetett partra a víz Ausztráliában
Lenyűgöző fotók készültek róla!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Szerencséje volt két horgásznak Ausztráliában. Egy tekintélyes méretű holdhalat vetett partra a víz, és fotót készíthettek róla. A képeket elküldték a helyi nemzeti parknak, amelyik posztolta a Facebook-oldalán.

A holdhal a világ legnehezebb csontos hala, tömege akár egy tonnás is lehet. A fotón látható példány 1,8 méter hosszú.

A holdhalnak néhány éve fedezték fel egy új faját, amelyik két tonnásra és 3 méter hosszúra is megnőhet is lehet.

A sunfish, vagyis holdhal magyar neve valószínűleg a lapos és széles alakjára utalhat, az angol nyelvben viszont azért ez a neve (naphal) mert az állat szeret a vízfelszínen lebegni, mintha napozna.

National Parks South Australia

Our Park of the Month at Coorong National Park served up an unusual surprise for two fishers on the weekend - a sunfish that washed up on to the beach. These huge beauties are the world's largest...

Portugáliában egyébként néhány évvel ezelőtt, mint arról a hvg.hu beszámolt, a napokban lefotózott ausztráliai holdhalnál nagyobb példányt láttak búvárok. Lefotózták és videót is készítettek róla.

VIDEÓ: 2013-as felvétel egy holdhalról:


KÖVESS MINKET:

A hely, ahol Kalasnyikovval állítják meg a lakodalmas konvojt
És óriási küzdelem folyik azért, hogy a menetben a te autód foglalja el a legjobb helyet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Magyarországon az a szokás, hogy a gyerekek kötéllel állják a konvoj útját és szednek vámpénzt. A Kaukázusban sokkal férfiasabban adják meg a módját, hogyan állítsák meg az esküvői menetet: géppisztoly-sorozat a levegőbe, mert úgy a menő - talált erről szenzációs videókat a Vezess.hu.

Egy ingusföldi lagzira menet pedig az történik, hogy az autósok a jobb helyért küzdenek a konvojban...

Azért még előkerül a piros Zsiguli is arrafelé...


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x