reszegkalandok
10 vicces sztori részeg emberekről, akik hihetetlen dolgokat műveltek benyomva
Több esetben csak másnap jöttek rá, mit is tettek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. február 25.


Bárkivel megesik, hogy kicsit (vagy nagyon) többet iszik a kelleténél, és egy idő után már elveszíti az este fonalát. A képszakadás után pedig jönnek az izgalmas történetek, amiken másnap jót röhöghetünk. A Buzzfeed összeszedte a legviccesebb sztorikat:

„Mit CSINÁLTAM én tegnap este?” – kérdezte magától a lány, aki egy kecskét vett alkoholmámoros állapotban.

„Ezért nem veszel dolgokat, amikor részeg vagy” – állítja a srác, aki egy struccal tért haza a buliból.

„Egy lány kidőlt abban a buliban, nagyjából egy órán keresztül, aztán elkezdtük játszani az „Africa”-t,és ő egyszer csak feléledt, pont a refrén közepén. Ja és azonnal elkezdett énekelni.”

„Most találtam meg ezt a képet arról, amikor totál kiütöttem magamat, anyának meg azt mondtam, hogy otthon vagyok az ágyban, és ezt küldtem neki.”

„A szobatársam randira ment, de olyan ideges volt, hogy úgy döntött, bedob pár felest az autóban, ha már odaért a találkozó helyszínére. A srác mellette parkolt és végignézte, ahogy dönti magába a vodkát 5 percig. A randizás kemény.”

Egy szórakozóhely fotósának képén bukott le a fiú, aki részegen ellopott egy képet.”

Egy rendőr beköszönt a csoportos beszélgetésbe, hogy megtudja a részeg fiú barátaitól, hogy hova vigyék haza. Ő ugyanis annyira berúgott, hogy nem tudta a házszámot. Még egy képet is küldött magáról, mert a barátok nem hitték el, hogy tényleg egy rendőrrel beszélnek.

„Tegnap este azt hittem, elvesztettem a táskámat, de csak részegen betettem a hűtőbe.”

„Életemben először teljesen kiütöttem magamat tegnap este, de valahogy mégis sikerült feltöltenem egy képsorozatot a helyi kebabos dolgozóiról, amire nem is emlékszem.”

„Hazaértem és Kelly részeg.”


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x