hirdetés
 
 
reszegkalandok
10 vicces sztori részeg emberekről, akik hihetetlen dolgokat műveltek benyomva
Több esetben csak másnap jöttek rá, mit is tettek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. február 25.


hirdetés

Bárkivel megesik, hogy kicsit (vagy nagyon) többet iszik a kelleténél, és egy idő után már elveszíti az este fonalát. A képszakadás után pedig jönnek az izgalmas történetek, amiken másnap jót röhöghetünk. A Buzzfeed összeszedte a legviccesebb sztorikat:

„Mit CSINÁLTAM én tegnap este?” – kérdezte magától a lány, aki egy kecskét vett alkoholmámoros állapotban.

„Ezért nem veszel dolgokat, amikor részeg vagy” – állítja a srác, aki egy struccal tért haza a buliból.

„Egy lány kidőlt abban a buliban, nagyjából egy órán keresztül, aztán elkezdtük játszani az „Africa”-t,és ő egyszer csak feléledt, pont a refrén közepén. Ja és azonnal elkezdett énekelni.”

„Most találtam meg ezt a képet arról, amikor totál kiütöttem magamat, anyának meg azt mondtam, hogy otthon vagyok az ágyban, és ezt küldtem neki.”

„A szobatársam randira ment, de olyan ideges volt, hogy úgy döntött, bedob pár felest az autóban, ha már odaért a találkozó helyszínére. A srác mellette parkolt és végignézte, ahogy dönti magába a vodkát 5 percig. A randizás kemény.”

Egy szórakozóhely fotósának képén bukott le a fiú, aki részegen ellopott egy képet.”

Egy rendőr beköszönt a csoportos beszélgetésbe, hogy megtudja a részeg fiú barátaitól, hogy hova vigyék haza. Ő ugyanis annyira berúgott, hogy nem tudta a házszámot. Még egy képet is küldött magáról, mert a barátok nem hitték el, hogy tényleg egy rendőrrel beszélnek.

„Tegnap este azt hittem, elvesztettem a táskámat, de csak részegen betettem a hűtőbe.”

„Életemben először teljesen kiütöttem magamat tegnap este, de valahogy mégis sikerült feltöltenem egy képsorozatot a helyi kebabos dolgozóiról, amire nem is emlékszem.”

„Hazaértem és Kelly részeg.”


KÖVESS MINKET:
Jobb felkészülni: újra divatba jön a bűnronda turistaszandi – ZOKNIVAL!!
Az idei New York-i divathéten szinte minden nagyobb tervező előrukkolt vele.
Simplemost - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Egy lábbeli, amelyen kényelmi szempontból tényleg nagyon nehéz fogást találni, na de ahogy kinéz! A turistaszandi-fehér zokni kombó kitörölhetetlenül beleégett mindenkinek a retinájába, aki kénytelen volt végigszuszakolni magát az egyébként is igen változatos 90-es éveken.

És erre visszajön! A minden eleganciát nélkülöző szandált először a világ egyik legelitebb divatháza, a Balenciaga dobta be újra a köztudatba, még tavaly tavasszal, de akkor még csak ráfogták, hogy múló hóbort, a magas-szabászat szeszélye, a Balenciaga amúgy is szereti az extravagáns dolgokat.

Az idei New York-i Divathéten azonban szinte minden nagyobb tervező előrukkolt vele. A Chanel és a Gucci sem kímél bennünket, a kifutókon egymás után szaladgálnak a szandis modellek - zoknival!

2019-et tehát uralni fogja ez a nosztalgikus lábbeli, de természetesen nem lesz kötelező viselni. Aki viszont mégis szeretne venni egyet, a jól ismert Teva-szandikhoz már egész olcsón, körülbelül 14 ezer forintért hozzájuthat. A Guccit nem nagyon ajánljuk: egy ékesebb szandál náluk 350 ezer forintot kóstál.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#touristsandals #tendencia2019 #tanamoda

Zarp Design e Ass. de Moda (@zarp_moda) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

????

Sandy Liang (@sandyliang) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:
Új ízesítéssel lepi meg a fogyasztóit a Coca-Cola
Az eddigi ízek mellé most egy délies variációt kreáltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Újabb ízzel rukkol elő a Coca-Cola gyártója. Többféle gyümölccsel is próbálkoztak, felmerült a málna, a citrom, de még a gyömbér is.

Végül a narancsos-vaníliás párosítás győzött. Az első palackokat normál és cukormentes változatban már piacra is dobták, és a kanadaiak és ausztrálok körében sikere lett. Így most az amerikai fogyasztók következhetnek – arról egyelőre nincs hír, nálunk mikor vezetik be.

Az új ízt kóstolók szerint ez a variáció egészen új élményt ad, semelyik másik elődhöz nem hasonlítható

- írta a Coca-Cola a honlapján.

A cég szándéka, hogy az új ízzel megidézzék a gondtalan nyári napok emlékét. A Coca-Cola szeretne változatos ízeket kínálni, ezért döntött az új termék bevezetése mellett.


KÖVESS MINKET:

Hetesikrek születtek Irakban, és nem császármetszéssel
Ez kemény lehetett...
A nyitókép illusztráció, a Pixabay egyik fotójának felhasználásával - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Hetesikreknek adott életet egy 25 éves édesanya Irakban. A babák Diyali tartományban, az Al-Batool kórházban születtek. A hírről több külföldi alp is beszámolt.

A Daily Mail és a Mirror is azt írja, hogy a nő (akinek a nevét a helyi lapok nem közölték)

nem császármetszéssel szült, hanem természetes úton.

A rendelkezésre álló hírek szerint a picik is egészségesek és az anya is jól van.

A Mirror azt írja, ez az első eset Irakban, hogy hetesikrek születtek, ezért valóságos szenzációnak számít.

Az apa a Daily Mail szerint azt nyilatkozta, hogy továbbiakban nem szeretnék bővíteni a családot, a kicsikkel együtt 10 gyermekről kell gondoskodniuk.

A világon először 1997-ben élte túl mindegyik kisbaba a hetesiker-szülést az egyesült államokbeli Iowában.

Ritkaságszámba megy, hogy egy anya egyszerre ennyi babát hordjon a szíve alatt, ezért szokott beszámolni a sajtó ezekről az esetekről. 2017-ben mi is írtunk egy nigériai párról, akiknek 17 év sikertelen próbálkozás után születtek hatosikrei.


KÖVESS MINKET:

"Chuck Norrisnak jobban ment volna" – megszólalt a férfi, aki puszta kézzel fojtotta meg a rátámadó pumát
Macskatulajdonosként tudta, mitől kell tartania.
Buzzfeed, fotók: Twitter: @CPW_NE - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Már hírt adtunk róla, hogy milyen szuperképességekre utalt egy férfi futó cselekedete a hónap elején.

A férfi azóta világhírű lett, mert azért tényleg ritka, hogy valaki egy ekkora ragadozót puszta kézzel öljön meg, a 31 éves Travis Kaufmannak azonban sikerült A Buzzfeed egy vele készült beszélgetésről számolt most be. Egy, a napokban tartott sajtókonferencián a férfi elmesélte, hogy nagyjából 5 éve költözött Fort Collinsba Arkansasból, s hogy imádja a szabad levegőn végzett sportokat, mint például a hegymászás vagy síelés.

A terepfutás nagyjából egy éve kezdte érdekelni.

Jelenleg Kauffman egy 50 kilométeres terepfutó-versenyre készül, a Dirty 30-ra, amit júniusban tartanak meg, mesélte a férfi. Erre edzett azon a napon is, amikor a puma megtámadta. Elmondása szerint épp futott, amikor valamit meghallott a háta mögött. Megfordult, és már támadt is a puma, ráharapva a csuklójára.

Kaufman úgy írta le a nagymacska elleni csatáját, mint egy "birkózómeccset". Mivel maga is volt macskatulajdonos, ez sokat segített neki a küzdelemben. "Mivel nekem is volt cicám, tudom, hogy a fekete karmok nagyon veszélyesek, amikor támadásra használják őket - magyarázta. - És eléggé aggódtam a karmai miatt, melyek a hasamba és az ágyékomba mélyedtek."

Ezért aztán Kaufman leszorította a macska fekete lábait. Megpróbálta ágakkal és kövekkel is megütni, de végül a fatális húzása az volt, amikor fölé tudott kerekedni, s rálépett a nyakára. Így fojtotta meg. Amikor az állat elpusztult, a férfi olyan gyorsan elmenekült onnan, ahogy csak tudott.

Úgy becsli, nagyjából 10 percig tartott az egész.

"Teljesen az őrült félelem hatása alatt voltam" - mondja. Szerencséjére belefutott más emberekbe a terepen, akik kórházba vitték. Ott fel tudta hívni a barátnőjét, aki épp egy meetingen volt, de azonnal rohant a kórházba.

Noha Kaufmannak varrni kellett az arcát és a csuklóját, állítása szerint nem lesz egyetlen hosszú távú sérülése sem. Sőt, azóta már futott is párszor, de "nem többet, mint 10 mérföld."

Az élmény nem térítette el a terepfutástól. Sőt, azt mondta az újságíróknak, hogy még mindig tervezi a nagy versenyt, amire eredetileg készült. Más futóknak azt tanácsolta, hogy ne viseljenek fülhallgatót futás közben, hiszen ő sem lenne életben, ha így tett volna.

S hogy mit szólt ahhoz, hogy az online reakciók szerint ő az aktuális legkeményebb fickó? "Az a legnehezebb, hogy soha nem fogom tudni felülmúlni ezt a címet - mondta. - Chuck Norrisnak jobban ment volna. Chuck egy karcolás nélkül megúszta volna."


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x