hirdetés
10szokas4.jpg

10 szokás, ami még jobban összehoz a pároddal a hétköznapokban

A kapcsolatokban egy idő után felüti a fejét a megszokás. Vajon ez azt jelenti, hogy itt az idő megszakítani a kapcsolatot, vagy egymás felé fordulva újra felfedezzék egymást a felek?
Laskai Nelli cikke a Boldognak lenni blogon, Fotók: pixabay, pexels - szmo.hu
2019. október 20.


hirdetés

Azonnal bevethető, párkapcsolat és önbizalom-növelő gyakorlatokat találsz a Boldognak Lenni könyvekben. Minden könyvben segítséget találsz ahhoz, hogy megtanuld helyesen kommunikálni a vágyaidat, megértsd a társad viselkedését, megtaláld az életcélod, és haladj előre a megrekedésből.

Ha valaki nem szeretne elválni a társától, de nem is szeretne tovább az „érzelmi nihilben” élni, akkor érdemes olyan gyakorlatokat, szokásokat bevezetni a kapcsolatba, amelyek közelebb hozzák a két felet egymáshoz. Például ezeket:

1.

Reggel érdeklődj, mi várható a mai napjában, mesélj a te napodról is.

2.

Ha a társad szereti a testi érintést, öleld meg minimum akkor, amikor hazaérsz, vagy útnak indulsz, de biztosan jól esne a párodnak egy ölelés a filmezés alatt, vagy csak úgy, amikor összefuttok a lakás egy-egy pontjain.

3.

Napközben küldj neki kedves, szeretetteljes üzeneteket.

4.

Tedd le a telefont, elektronikai kütyüket a kezedből, ha szeretné, hogy meghallgasd őt, figyelj rá.

5.

Mondj neki elismerő szavakat, dicséreteket. Nem az elvakult, folyamatos pozitív visszajelzésről van szó, de biztosan találsz benne valamit, amit őszintén el tudsz ismerni.

6.

Tervezzétek a közös jövőt, ez erősíti az összetartozás érzését. Rövid és hosszú távú terveket is készíthettek.

7.

Nosztalgiázzatok, vegyétek elő a régi képeket, és elevenítsétek fel a régi, szép emlékeket.

8.

Írjátok össze, hogy ki, mitől érzi szeretve magát, majd kölcsönösen minden napra válasszatok ki valamit, ami jól fog esni mindkettőtöknek.

9.

Kezdjetek el közösen olvasni egy könyvet. Felváltva olvassatok belőle egy-egy fejezetet minden este, majd meg is beszélhetitek a könyvben olvasottakat. A közös játékok, társasjátékozás, kártyázás is jó terep arra, hogy könnyed, szórakoztató időtöltésetek legyen.

10.

Menjetek el vakrandizni, azaz beszéljetek meg egy olyan találkozót, amelyikre nem otthonról indultok el, hanem akár munkahelyről, például ebédszünetben.

Az újra egymásra találáskor nem csak az a lényeg, hogy legyen kettesben töltött idő, hanem, hogy az minőségében megfelelő legyen. Odafigyeléssel, kedvességgel, szeretettel fűszerezve, mindkettőtök igényeire szabva.

Ma vagy hátralévő életedben a legfiatalabb! Kezdj el élni! Segítő könyvek, módszerek, technikák a blogon.

KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
shipping-3649677_1920.jpg

Túl hangosan szexeltek, ezért egy nap után kirúgták őket a karibi hajóútról

A német házaspár számára nem ez lett életük utazása.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. november 02.Egy német pár, Renate és férje, Volker valószínűleg azt hitték, hogy a kéthetes karibi tengeri utazást egy "álomhajó" fedélzetén tölthetik, de a kalandból rémálom lett.

A házaspár április 1-jén szállt fel a TUI Cruises társaság Mein Schiff 5 nevű hajójára, de végül két napig sem élvezhették az idillt - írta meg a The Sun.

Ugyanis az első nap után kitették őket Barbadoson.

Mindennek pedig az lehetett az oka, hogy nyitott erkélyajtónál élték szerelmi életüket a kabinjukban, ráadásul olyan hangosan, hogy az egész utazóközönség hallhatta azt.

Az már csak hab volt a tortán, hogy a légyott után valamiért összevesztek, de vitájuk nem tartott sokáig, mert egyszer csak megjelent a biztonsági őr és közölte velük, hogy a kapitány kérésére el kell hagyniuk a hajót.

Az indok pedig az volt, hogy egy "biztonsággal kapcsolatos incidens" miatt kell búcsút inteniük a hajóútnak.

Mégpedig a többi utas és az ő biztonságuk érdekében is.

Mivel sem a szeretkezés, sem a veszekedés során nem tettek kárt senkiben és semmiben, ezért csak arra tudnak gondolni, hogy a hangos légyott lehetett a kiváltó ok.

Úgy döntöttek, hogy perre viszik az ügyet, mivel nemcsak a befizetett útról maradtak le, de a barbadosi szállás, a párizsi repjegy és a Németországig szóló vonatjegy is sok pénzbe került.

Azt szeretnék, hogy a társaság térítse vissza ezeket a költségeket.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
szakitas-level-kijavitas-1000x583.jpg

Zseniális: kijavította és értékelte is exbarátnője bocsánatkérő levelét, úgy, mint egy tanár

A fiatal srác szó szerint tanárként oktatta volt párját. Érdemjegyet is adott neki az értékelés végén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 02.Amikor egy kapcsolat az egyik fél hűtlensége miatt ér véget, nem sok esély van arra, hogy békés legyen a szakítás, és a pár tagjai barátként váljanak el egymástól. Egy srác viszont mégis humorral tudott hozzáállni ahhoz, hogy barátnője megcsalta őt.

Bár a kettejük közös történetéről nem sok minden derült ki, az valószínűsíthető, hogy Nick Luntz azért dobta a lányt, mert állítólag félrelépett, exe viszont egy bocsánatkérő levéllel próbálta rendezni a viszonyukat.

A lány kézzel írta a levelet, és rögtön az első sorból ki is derül, hogy azért, mert csak így tudott kapcsolatba lépni volt barátjával. Az első sorokban leírja, hogy lehet, hogy a fiú úgy érzi majd, hogy csak időpocsékolás elolvasnia a levelet, de ő szerette volna elmondani neki, hogy - ahogy a mondás is tartja - akkor tudja értékelni az ember, ami az övé volt, amikor már elveszítette.

A lány úgy érzi, hogy természetesnek vette, hogy a szerelme ott van neki, és mint írja, a szakítás után könyörgött is neki, hogy fogadja vissza. Aztán azt is állítja, hogy akár hiszi a fiú, akár nem, de sosem csalta meg őt, és erre megesküszik.

Végül többek közt azt írja, az exe előtt fényes jövő áll, és biztosan megtalálja majd az igaz szerelmet, ő pedig a legjobbakat kívánja neki. És persze a bocsánatkérés sem maradt el az utolsó sorokban.

A fiú azonban válasz helyett piros tollat ragadott és kijavította a levél helyesírási, formai és tartalmi hibáit, mint egy tanár.

A levél elejére rögtön odaírta, hogy "nincs bekezdés", majd amikor a lány esküdözött, hogy nem csalta meg, azt kifogásolta, hogy "nincs mellette szóló bizonyíték". Néhány mondattal később a "hiányzó részleteket" hiányolta, majd kijavított egy-egy helyesírási hibát. Egy-két helyen meg is kérdőjelezte a lány által leírtakat.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
bride-690292_960_720.jpg

Beperelte a nő a férjét, akiről 6 év házasság után derült ki, hogy meleg

A nő úgy érzi, hogy átverték, pénz követel.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. november 03.A Mirror oldalán jelent meg a hír egy Dél-Afrikában élő párról, amelynek férfi tagja hat év után érezte elérkezettnek az időt, hogy feleségének bevallja, hogy meleg. A nő erre beperelte exét. Nem azzal volt baja, hogy a férfi meleg, hanem azzal, hogy állítása szerint átverte.

A bírósági iratok szerint a nő nem volt tudatában annak, hogy férje egészen a házasságukig melegként élt. A férfi azt mondta neki, hogy heteroszexuális, és monogám kapcsolatban akar vele gyerekeket.

A nő 255 000 fontnyi összegű (97 millió forintos) fájdalomdíjat kért a trauma elviselése miatt és további 204 000 fontnyi helyi valutát (77,5 millió forint) "jövedelemkiesés" miatt. Utóbbiról nem derül ki, miként kapcsolódik ez a férfi szexuális irányultságához.

„A kártérítési igény és a rendkívül magas összegek oka az, hogy a férj hazudott és azt hitette el a nővel, hogy monogám és heteroszexuális házasságból születhet majd gyereke”

- mondta Mark Sher bíró szerdán hozott ítéletében.

"A feleség kijelentette hogy a 2018 szeptemberi kinyilatkoztatásig nem volt tisztában a férje szexuális irányultságával" - tette hozzá a bíró.

A bíróságra beadott iratok tartalmazták a férj privát üzeneteit, és egyéb intim részleteket arról, ahogyan kiderül róla, hogy meleg.

A bíró szerint van ugyan jogszabály, ami alapján kártérítés kérhet, de ebben az esetben inkább visszaélnek a helyzettel.

A bíró azt is szóvátette, hogy amikor a nő a férje után nyomozott az interneten, akkor a magánügyei között kutatott, ráadásul a nő ügyvédjének magas díjazását sem tartotta reálisnak.

A nő jogi képviselője később nyilatkozott, és azt mondta: nem fogadják el a döntést, tovább harcolnak a kártérítésért.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
prosti-fizet.jpg

Kiderült, hogy kik fizetnek a leggyakrabban szexért

Magányosnak érzik magukat, kevés idejük van a magánéletre, ezért fordulnak szexmunkásnőkhöz a 30-50 év közötti brit, fehér, középosztálybeli férfiak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 31.A jelentést a brit belügyminisztérium rendelte meg a bristoli egyetemtől, hogy felmérjék a prostitúció jelenlegi helyzetét Angliában és Wales-ben, annak érdekében, hogy szükséges-e változtatni a jelenlegi törvényeken. Ebből kiderült, hogy e területek férfijainak több mint 10%-a járt pár prostituáltaknál, és általában olyanok, akik „jobb körökhöz” tartoznak. Vannak közöttük magányosak, de olyanok is szép számmal, akik szex nélküli házasságban vagy tartós kapcsolatban élnek, esetleg partnerük hosszú ideje beteg. Az örömlány-látogatás oka lehet az is, hogy vallásos vagy homofób környezetben nőttek fel, ezért nehezen kezelik vágyaikat.

A válaszadók persze nem az érintett férfiak voltak, hanem a szakmát jelenleg is vagy a múltban űző hölgyek, akik egy hat hónapos felmérés során beszéltek vendégeikről.

Különösen azokhoz jártak előkelőbb urak, akiknek voltak bordélyházi tapasztalataik, vagy pedig szado-mazo szolgáltatásokat kínáltak. Akadtak olyanok, akik csoportosan mentek nemi örömöket keresni a szigetország különböző vidékeire, és volt olyan hölgy, akihez rendszeresen visszatért egy külföldi kuncsaft.

Mintegy 72 ezer prostituált dolgozik az Egyesült Királyságban, 90%-uk nő, miközben a pénzért való szexuális szolgáltatás ugyanúgy illegális, mint annak vásárlása.

A felmérés szerint a lányok többsége anyagi megfontolásból választotta ezt a munkát, a kisebbség viszont úgy véli, hogy nemcsak jövedelmező, hanem élvezetes is ez a karrier, sőt, olyan is akadt, aki egyfajta „gyógyító hivatásnak” tekinti. Az is kiderült viszont, hogy sokan vannak közülük, akik brutális kizsákmányolásnak és rendszeres bántalmazásnak vannak kitéve, nem tudnak vigyázni sem fizikai, sem mentális egészségükre, társadalmi helyzetük is bizonytalan, ma is megbélyegzik őket. Sokaknál kiderült, hogy minél hosszabb ideig dolgoznak a szexiparban, annál nehezebb belőle kiszállni.

A szexmunkásokra azonban továbbra is van igény, mert egy, a szexuális szokásokról szóló brit felmérés szerint Nagy-Britanniában folyamatosan növekszik azoknak a férfiaknak a száma, akik fizetnek a szexért. 1990-ben még csak 2% volt az arányuk, 2000-ben már 4%, a legutóbbi felmérés idején 2014-ben már 11% - írta a Daily Mail.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!