hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
10 rettenetes hotelszoba, ami bizonyítja, hogy a nyaralás nem mindig kikapcsolódás
Veletek már előfordult, hogy megérkezve az volt az első gondolatotok: MIÉRT?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 13.


hirdetés

Aki követte Gordon Ramsay Hotel Hell című műsorát, pontosan tudja, hogy a hotelszobák olykor nem éppen azt nyújtják, amire számítunk a weboldal fotói alapján. Sőt, mi több! Megesik, hogy valódi rémálom kerekedik a nyaralásból, és az igazi kultúrsokk nem is az országban, hanem a szálláson éri a turistákat. A BoredPanda segítségével most összegyűjtöttünk 10 olyan hotelt, amit jobb messziről elkerülni.

1. Egy vendég ezt az üzenetet találta a hotel ágyában: "Ha ezt olvasod, nem cserélték le az ágyneműt."


KÖVESS MINKET:
Egy 19 éves lány százmillió forintot keresett azzal, hogy közel 700 ezer kisbabának adott nevet
Elképesztő vállalkozást indított Beau Jessup.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Beau Jessup még csupán 19 éves, de már csaknem 100 millió forintot keresett azzal, hogy kínai csecsemőknek ad nevet – írta a LadBible.

Az ötlet egy kínai utazással kezdődött, amikor is a lány rájött, hogy rengeteg távol-keleti szülő szeretne nyugati nevet adni a kisbabájának. Ennek az a legfőbb oka, hogy az angol neveket könnyebb kimondani és leírni, így a gyerekek felnőttkorukban könnyebben juthatnak munkához.

A másik fontos tényező, hogy Kínában kevés névválasztással kapcsolatos honlap érhető csak el, ezért Jessup létrehozott egy vállalkozást és egy honlapot, ahol a "gyerek személyiségéhez illő nevet" választhatnak a szülők.

Az elmúlt három évben közel 100 millió forintot gyűjtött össze a lány, amit elmondása szerint saját tanulmányaira szeretne költeni.


KÖVESS MINKET:
Iszonytató méretű, furcsa halat vetett partra a víz Ausztráliában
Lenyűgöző fotók készültek róla!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Szerencséje volt két horgásznak Ausztráliában. Egy tekintélyes méretű holdhalat vetett partra a víz, és fotót készíthettek róla. A képeket elküldték a helyi nemzeti parknak, amelyik posztolta a Facebook-oldalán.

A holdhal a világ legnehezebb csontos hala, tömege akár egy tonnás is lehet. A fotón látható példány 1,8 méter hosszú.

A holdhalnak néhány éve fedezték fel egy új faját, amelyik két tonnásra és 3 méter hosszúra is megnőhet is lehet.

A sunfish, vagyis holdhal magyar neve valószínűleg a lapos és széles alakjára utalhat, az angol nyelvben viszont azért ez a neve (naphal) mert az állat szeret a vízfelszínen lebegni, mintha napozna.

National Parks South Australia

Our Park of the Month at Coorong National Park served up an unusual surprise for two fishers on the weekend - a sunfish that washed up on to the beach. These huge beauties are the world's largest...

Portugáliában egyébként néhány évvel ezelőtt, mint arról a hvg.hu beszámolt, a napokban lefotózott ausztráliai holdhalnál nagyobb példányt láttak búvárok. Lefotózták és videót is készítettek róla.

VIDEÓ: 2013-as felvétel egy holdhalról:


KÖVESS MINKET:

Magára öntött egy csomó salátaöntetet, most mások is szeretnék, ha rajtuk röhögnénk
Lehet, hogy hamarosan hiánycikk lesz a salátaöntet a határtalan emberi hülyeségnek köszönhetően?
People, fotó: YouTube - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

A People adott hírt arról a jelenségről, amivel akár már össze is találkozhattál a közösségi médiában. Minden úgy kezdődött, hogy egy Twitter-felhasználó, bizonyos @BorboaGrant megosztott egy videót, melyen egy éttermi kollégája látványosan eloszlatott magán több liternyi salátaöntetet, s mindent véletlenül. Íme:

G on Twitter

So a couple days ago, one of my coworkers accidentally let 22 quarts of ranch dressing slip out of her hand... https://t.co/cMDwUAqfOZ

Ezután vírusszerűen kezdett terjedni a hülyeség tevékenység, s mindenki elkezdett kiöntögetni mindenféle dolgokat, pontosabban ilyen videókat posztolni. Aztán gyorsan meg is született a legújabb thread - azaz tematikus poszt-szál, amikor mindenki azonos tematikához kapcsolódóan posztol -, csak épp ez most nem a planking vagy az ice bucket challenge - hanem a spill, azaz a kiöntés. Hajrá! Önts ki te is valamit véletlenül! (Igazából senki nem buzdítunk erre, mert ez az egész a környezetszennyezés oldaláról nézve nem túl jó ötlet). Ugyanakkor a videók ártalmatlanok, mert többnyire véletlen baleseteket rögzítettek éttermi dolgozókról.

kayla demkiw on Twitter

@BorboaGrant 18 quarts. glad i'm not the only one ?? https://t.co/HBfjSLvUin

rylee on Twitter

@BorboaGrant @garettt8 Remember that one time I accidentally threw that hot pizza at this guy https://t.co/sBiZnQ9NQR

♡ Gabriana ♡ on Twitter

@BorboaGrant @JeskiNadine I mean its bbq sauce, but still one of the funniest things that happened to my co worker?? https://t.co/FhJl74TulM

Sok mindenkinek az jutott erről eszébe, amint Kevin kiöntötte a chillit a The Office című sorozatban:

Csak óvatosan.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.


hirdetés


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x