10 kilót fogyott Koholák Alexa, előtte-utána fotón mutatta meg az eredményt
Azt mondja, boldog a férjével, és az érzései nem azon múlnak, hogy tíz kilóval több-e vagy kevesebb.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 07.


A Csak show és más semmi című műsor egyik szereplője, Koholák Alexandra sokat változott az utóbbi időben. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja a sorozatban sokféle ügyességet, fittséget is követelő produkcióban vesz részt.

A siker érdekében diétába kezdett, így az intenzív edzésekkel együtt látványos fogyást ért el. Mindezt egy képpel is megmutatta közösségi oldalán:

Azt gondolom, hogy Közszereplőnek lenni egyenlő azzal, hogy az életed bizonyos részlete a nyilvánosság előtt zajlik. Ezt én vállalom, bírom a kritikát, megfogadom,ha az építő jellegű de elengedem azt ami csak üres fecsegés. A férjemmel való kapcsolatomat szinte mindenki kommentálta valahogy ( nagyrészt pozitívan ), az hogy Évivel együtt élünk az óriási port kavart. Sok negatív dolgot kaptam a külsőm miatt is. Nincs műköröm, nincs póthaj, nincs műszempilla csak egészen egyszerűen a tiszta Lelkemet látjátok a külsőmben is. Zavart, hogy meghíztam. Bár úgy gondolom, hogy ez a boldogság és elégedettség jele volt nálam. Végre nem a megfelelési kényszerem győzött, végre a tiszta boldogság vette át a szerepet az életemben, ezt láttátok rajtam. Ezt sikerült egy hónap alatt elérnem, még van egy hónapom (nah jó csak 27 napom). Azt mondom a mai napig, hogy jó csaj, formás nő bármikor lehetsz, csak időt kell rá szánni, de ha csak ebben találod meg a boldogságot, akkor hidd el valami nincs rendben. Boldog vagyok plusz 10 kilóval is és boldog vagyok így is. Valószínű, ha már nem leszek közszereplő visszahízok, mert nem szeretném màr bebizonyítani senkinek, hogy mennyire "JÓCSAJ" is vagyok. Szeretem az életemet és SZERETEM A FÉRJEMET ÉS ÉVIT, a KÖZPONTUNKAT. ENNYI SZÁMÍT. Köszönöm a támogatást @blade_sport @farkas.balazs.arpad @farkas_eva_andrea_st_agatha . #boldogság #boldogvagyok #semmiretus

3,265 Likes, 36 Comments - Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) on Instagram: "Azt gondolom, hogy Közszereplőnek lenni egyenlő azzal, hogy az életed bizonyos részlete a..."

A képen is jól látszik, hogy tíz kilót fogyott, és még nincs vége - elhatározása szerint a karácsonyi ünnepekig tartja a diétáját.

"Zavart, hogy meghíztam. Bár úgy gondolom, hogy ez a boldogság és elégedettség jele volt nálam. Végre nem a megfelelési kényszerem győzött, végre a tiszta boldogság vette át a szerepet az életemben, ezt láttátok rajtam. Ezt sikerült egy hónap alatt elérnem, még van egy hónapom. Azt mondom a mai napig, hogy jó csaj, formás nő bármikor lehetsz, csak időt kell rá szánni, de ha csak ebben találod meg a boldogságot, akkor hidd el, valami nincs rendben. Boldog vagyok plusz 10 kilóval és boldog vagyok így is. Valószínű, ha már nem leszek közszereplő, visszahízok, mert nem szeretném már bebizonyítani senkinek, mennyire "jócsaj” is vagyok" - írta.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x