hirdetés
10 gyerek, akik a legdrágább dolgokat tették tönkre – volt, hogy a szülők szeme láttára
A pótolhatatlan műkincstől a vagyonokat érő Lego-szoborig, a több ezer éves síelő embertől az üvegszárnyakig – elképesztő a lista és a károk is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.


hirdetés

Sok szülőt még az is bosszant, ha gyereke véletlenül leejt egy poharat, vagy lesodor egy tányért. De vajon mit éreztek akkor, mikor kiderült, hogy a kicsi, vagy épp kamasz gyerkőc őrült összegeket érő alkotásokat, pótolhatatlan történelmi emlékeket tett tönkre?

Mert ilyen is előfordul. A 15 ezer dolláros, ember méretű Lego-szobor, az ötezer éves síelő ember, vagy a több millió forintnyi értékű üvegszárnyak - csak néhány példa a felfoghatatlan pusztítások közül. És volt köztük olyan is, amit a szülők még videóra is felvettek...

VIDEÓ: Gyerekek, akik a legdrágább dolgokat tették tönkre

Titkok, amiket nem tudtál hétköznapi dolgokról - Lapozz értük!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Pamkutyáék fergeteges paródiájában most a magyar oktatás kapja meg a magáét
Béla és Pista nem kíméli a magyar iskolát, tanár és diák egyaránt ki lesz figurázva.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 01.Pamkutyáék a Follow The Flow - Nem tudja senki című számára készítettek egy paródiát, amelyben a magyar oktatást vették célba.

Kíváncsi vagy, hogy készült ez a fergeteges paródia? Pamkutyáék elmesélik, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Közel 9000-en vesztek oda a világ legnagyobb hajószerencsétlenségében
A Balti-tengeren történt katasztrófában többen haltak meg, mint a Titanicon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.A TOP 5 MAGYAR legutóbbi videójában a történelem eddigi legsúlyosabb hajószerencsétlenségéről meséltek a vloggerek: közel 9000 ember fulladt a Balti-tengerbe, mikor egy második világháborús menekülteket szállító hajót elsüllyesztette egy szovjet tengeralattjáró.

A Wilhelm Gustloff a Harmadik Birodalom személyszállító hajója volt, amelyet 1945. január 30-án süllyesztett el a szovjet S-13-as tengeralattjáró, megközelítőleg 9400, jórészt civil ember halálát okozva. Ez hatszor annyi áldozatot jelent, mint a világhírű RMS Titanic elsüllyedése; a Gustloff tragédiája a valaha volt legnagyobb hajókatasztrófa.

Évtizedekig hallgatott mind a német, mind a győztes hatalmak történetírása a tragédiáról.

VIDEÓ: A történelem legsúlyosabb hajószerencsétlensége

Mi történt az eltűnt asztronautákkal? Lapozz a történetekért!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Megerőszakolt lányok a pesti éjszakában – a partidrogok veszélyeire hívja fel a figyelmet egy vlogger
Attis legújabb videójában azt is elmeséli: a közvetlen környezetében is megtörtént már, hogy egy nőt bedrogoztak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.A Tanulom Magam YouTube csatornán Attis legújabb videójában a partydrogok veszélyeire hívja fel a figyelmet. Attis a videó elején elmeséli a személyes történetét is, hiszen a húga nemrég szintén a drogok áldozatául esett egy buliban. A fiatal lány a barátnőjével iszogatott, majd másnap felébredt az ágyában és semmire sem emlékezett. Attis éppen ezért tartja fontosnak, hogy beszéljen erről a problémáról, hiszen már a mindennapokban is jelen van a fővárosi és a vidék elit bárokban is ugyanolyan veszélynek vannak kitéve a lányok.

A videóban mesél a Gináról és különféle partydrogokról. Arról is, hogyan "dzsinázzák be" a lányokat, mi az tulajdonképpen, milyen hatásai, következményei vannak és hogyan lehet védekezni ellene.

De példaként olyan social experiment videókat is megemlít, ahol tesztelik, hogy milyen könnyen tudnak drogot tenni a lányok italába és ha valaki látja ezt, vajon figyelmezteti-e az illetőt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Az első ember, akit hibernáltak – 50 hajmeresztő kép a múltból
Történelmi pillanatok, technikai bravúrok, hírességek, emblematikus szobor készülő feje, és még sok kihagyhatatlan emlék.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 28.Megdöbbentő természeti katasztrófa, súlyos balesetek, hírességek, hétköznapi emberek is láthatóak a különleges összeállításban.

VIDEÓ: 50 kép a múltból


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x