10 film, amit semmiképp ne hagyj ki idén, ha imádsz olvasni
Visszatér Mary Poppins, Maugli, és jön Neil Armstrong is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 11.


Az irodalmi adaptációk nem mindig sülnek el jól, de egy esélyt azért érdemes adni nekik. A Marie Claire összegyűjtötte azokat a filmeket, melyek regény alapján készültek s idén lesz a bemutatójuk.

1. Nyúl Péter

Beatrix Potter életéből már készült film Miss Potter címmel (Renée Zellweger volt a főszereplője), most pedig leghíresebb figurája, a cuki nyuszi történetei elevenednek meg.

Bemutató dátuma: március 15.

2. A szabadság ötven árnyalata

Christian Grey és Anastasia – most már ő is Grey – visszatérnek, hogy még egyszer utoljára felkavarják a mamipornó rajongóit.

Bemutató dátuma: február 8.

3. Expedíció

Jeff Vandermeer regénye alapján készült ez a sci-fi-thriller, melyben egy csapat tudós szembesül egy különleges jelenséggel.

Bemutató dátuma: február 13.

4. Vörös veréb

A Jennifer Lawrence főszerelésével készült film alapja Jason Matthews könyve, s amellett, hogy itthon is forgott, olyan magyar színészeket is felfedezhetünk benne, mint Árpa Attila vagy Szabó Simon.

Bemutató dátuma: március 1.

5. Kszi, Simon

Még mindig játsszák a mozik Becky Albertalli regényének filmváltozatát, melyben egy zárkózott középiskolás srác küzd az elemekkel, miután egy osztálytársa megzsarolja azzal, hogy kiadja titkát.

Bemutató dátuma: június 21.

6. Ready Player One

Ernest Cline azonos című regényéből készült Steven Spielberg idei filmje, mely 2044-ben játszódik, amikor mindenkit beszippantott az élet minden területére beszivárgó virtuális játék.

Bemutató dátuma: március 29

7. Az első ember

A film a legendás amerikai űrhajós, Neil Armstrong történetét meséli el, alapjául pedig James R. Hansen First Man: The Life of Neil A. Armstrong című életrajzi könyve szolgált.

Bemutató dátuma: október 18.

8. Maugli

A Christian Bale, Cate Blanchett és Benedict Cumberbatch főszereplésével készült film alapja természetesen A dzsungel könyve Kiplingtől.

9. Ami nem öl meg

Stieg Larsson Millenium-trilógiájának amerikai folytatásában a 2011-es A tetovált lány című thriller főszereplője, Rooney Mara után Claire Foy veszi át a stafétabotot.

Bemutató dátuma: november 8.

10. Mary Poppins visszatér

Igazi karácsonyi családi szórakozásnak ígérkezik az Emily Blunt főszereplésével készült mozi, mely P. L. Travers klasszikus meséjét dolgozta fel.

Bemutató dátuma: december 27.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x