Hirdetés
A Barca után újabb neves spanyol focicsapat, a Deportivo La Coruña játékosai is készítettek egy fotót, hogy így bátorítsák Rakaczki Bencét. A DVTK ifjú, leukémiás kapusának szánt képen a csapat egy hatalmas transzparenst tart, amin ez áll:
SPORT
2012-09-03 18:43
Az egész kezdeményezés mögött Francisco Gallardo, a diósgyőri futballcsapat spanyol középpályása áll, aki már több otthoni barátjával felvette a kapcsolatot, hogy így segítsen beteg csapattársán. A múlt hét nagy szenzációja, a Barcelona csapatának közös fotója után most a Deportivo La Coruña játékosai is összefogtak a beteg magyar kapus kedvéért.

Az értelmi szerző, Francisco "Paco" Gallardo elmesélte, hogy gyerekkori barátját, a 69-szeres spanyol válogatott Carlos Marchenát kérte meg erre, aki gondolkodás nélkül igent mondott. Paco nagyon hálás neki és egykori klubja minden játékosának, és köszöni szépen, hogy igazi sportemberként együtt éreznek egy fiatal magyar kapussal és a bajban is vele vannak.


Forrás: Francisco Gallardo Facebook-oldala

Korábban egyébként Király Gábor és Manuel Neuer, valamint Megyeri Balázs és Bogdán Ádám ajándékozta meg Rakaczki Bencét a mezével, a szurkolók vérüket és pénzüket adták, a DVTK játékosai pedig a Király Kupán nyert pénzdíjukat ajánlották fel Bence gyógyulására - írják a DVTK honlapján.

Az FC Barcelona csapatának gesztusáról szóló cikkünket ITT olvashatjátok.

Ha te is drukkolsz Bence gyógyulásáért, nyomj egy lájkot!


  Hirdetés
34 egyéni számból hétben a magyarok jegyzik az aktuális rekordot Hosszú Katinkával, Cseh Lászlóval és Gyurta Dániellel az élen.
A legsikeresebb magyar sportolók egyike, mindenki Egérkéje alig 22 évesen vonult vissza, de előtte gyakorlatilag mindent elért.
A Moszkvából hazatérő, összesen 17 érmet nyert csapatot nem mindennapi meglepetés várta gépük landolásakor.
  Hirdetés
  Hirdetés
103. Szabadság híd
Sokak kedvence, Budapest egyik legszebb hídja Rizsavi Tamás fotóján.
Feszített vászonkerettel
Érdekel

Szépségverseny


Hétfő szépe: Andrea
  Hirdetés

Fotóverseny


Természet.


  Hirdetés
Előző 3 Címlapra
Így énekel duettet az autóban anya és lánya
Egy édesanya posztolta a tündéri videót, amin a kislányával együtt énekel. Nézzétek!
Egy édesanya posztolta a tündéri videót, amin a kislányával együtt énekel. Nézzétek!