Hirdetés

A Barca után újabb neves spanyol focicsapat, a Deportivo La Coruña játékosai is készítettek egy fotót, hogy így bátorítsák Rakaczki Bencét. A DVTK ifjú, leukémiás kapusának szánt képen a csapat egy hatalmas transzparenst tart, amin ez áll:
RESPEKT
2012-09-03 18:43
Az egész kezdeményezés mögött Francisco Gallardo, a diósgyőri futballcsapat spanyol középpályása áll, aki már több otthoni barátjával felvette a kapcsolatot, hogy így segítsen beteg csapattársán. A múlt hét nagy szenzációja, a Barcelona csapatának közös fotója után most a Deportivo La Coruña játékosai is összefogtak a beteg magyar kapus kedvéért.

Az értelmi szerző, Francisco "Paco" Gallardo elmesélte, hogy gyerekkori barátját, a 69-szeres spanyol válogatott Carlos Marchenát kérte meg erre, aki gondolkodás nélkül igent mondott. Paco nagyon hálás neki és egykori klubja minden játékosának, és köszöni szépen, hogy igazi sportemberként együtt éreznek egy fiatal magyar kapussal és a bajban is vele vannak.


Forrás: Francisco Gallardo Facebook-oldala

Korábban egyébként Király Gábor és Manuel Neuer, valamint Megyeri Balázs és Bogdán Ádám ajándékozta meg Rakaczki Bencét a mezével, a szurkolók vérüket és pénzüket adták, a DVTK játékosai pedig a Király Kupán nyert pénzdíjukat ajánlották fel Bence gyógyulására - írják a DVTK honlapján.

Az FC Barcelona csapatának gesztusáról szóló cikkünket ITT olvashatjátok.

Ha te is drukkolsz Bence gyógyulásáért, nyomj egy lájkot!


Pitbull, Jennifer Lopez és a brazil Claudia Leite hozták össze a 2014-es világbajnokság dalát.
Sinka "Popey" Zsolt egy minden eddiginél nagyobb, 90 tonnás repülőgépet mozdított meg a fogaival.
A sportoló nem is akar arra gondolni, hogy ki kell hagynia a közelgő Európa-bajnokságot. De mit mond az orvosa?Szépségverseny


Péntek szépe: Franciska
  Hirdetés

Fotóverseny


BudapesTweed.
12. Kékség
Rizsavi Tamás Budapestje mindig csodálatos. Ezúttal is.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
BudapesTweed
Stark D. Zoltán díszletfestő és hobbija a fotózás. Hangulatos képei egy eltűnt korszakot idéznek meg.
Stark D. Zoltán díszletfestő és hobbija a fotózás. Hangulatos képei egy eltűnt korszakot idéznek meg.