Undorító métely, amit Suarez csinál? | Minden héten háború #8
A modern football része a színészkedés is. Egyes játékosok képesek meccseket eldönteni azzal, hogy a 97. percben hanyattdobják magukat a 16-oson belül, a játékvezetők pedig felülnek a mutatványnak és büntetőt ítélnek. De jól van ez így? Igazságtalan, ha a csapatok így jutnak előnyhöz, vagy éppen a karakterüktől fosztanánk meg Suarezt, Cuadrado-t vagy épp Diego Costa-t, ha keményen fellépnénk ellenük? Kele és Berei sosem értenek egyet - ahogy ebben sem.


Örüljön a focista a gólnak, ha volt csapata ellen rúgta? | Minden héten háború #7
Adott egy focista, aki betalál a volt csapata ellen. Örüljön a góljának, vagy hajtsa le a fejét, menjen a kezdőkörbe, és tegyen meg mindent a következő gólért? Érdemes felbőszíteni a volt klubja szurkolóit, vagy jobb, ha tisztelettel marad irántuk? Álszentség-e, ha nem örül? Kele és Berei sosem értenek egyet - ahogy ebben sem.


Miért, Flóri, te nem vagy szar? | Minden héten háború #6
Csúnyán beszólt Urbán Flórián, egykori Újpest-játékos és válogatott a jelenlegi magyar csapat egyik reménységébe, Kleinheisler Lászlóba. De vajon lényeges-e mit mond, vagy megint egy körön kívülre került, sértődöttségében keservesen úszó egykori labdarúgó irigykedik? Kell-e adni a szavára, vagy az is baj, hogy ez hír Magyarországon? Kele és Berei sosem értenek egyet, ahogy ebben sem.


Mondhatja-e egy játékos a klubvezetőnek, hogy "te hülye"? | Minden héten háború #5
Gera Zoltán elegánsan került mindennemű konfrontálódást legutóbbi interjújában. A Fradi játékosa a szurkolói és a tulajdonosi viselkedésbe sem mert beleszólni. Szükség van-e iránymutatásra a köztiszteletben álló futballistáktól vagy jobb, ha csöndben csinálják a dolgukat? Kele és Berei sosem értenek egyet, ahogy ebben sem.


Na, most lett tele a tököm a kínai focival | Minden héten háború #4
A kínai focicsapatok részeg cowboyként lövöldözik az európai sztárfocistákra az átigazolási ajánlatokat. Olyan eszetlen összegeket képesek letenni, hogy Európa csak ámul és közben rettentően fél. Jó ez vagy a futballapokalipszis előszele? Kele és Berei sosem értenek egyet, ahogy ebben sem.


Ennyi volt Cristiano Ronaldo karrierjének? | Minden héten háború #3
Cristiano Ronaldo minden bizonnyal újra megkapja az Aranylabdát. Na de mi jön azután? Tovább romlanak a statisztikái? Megkopik és szépen megy a süllyesztőbe? Kele és Berei soha, semmiben nem ért egyet. Ahogy ebben sem.


A Trollfoci egy undorító kelés egy oszladozó holttesten | Minden héten háború #2
Van mögötte egyáltalán cél vagy bármi, ami miatt értéket képvisel? Kele és Berei sosem értenek egyet, ahogy ebben sem.


Gerrard vagy Lampard volt a jobb? | Minden héten háború #1
A liverpooli legenda vagy a londoni zseni volt jobb középpályás pályája csúcsán? Kele és Berei sosem értenek egyet, ahogy ebben sem.