pornoszinesz
Nyilalkozott a pornószínész, akinek a videóját megosztotta a konzervatív szenátor
Szerinte a legtöbb politikus álszent.
Szeretlek Magyarország
2017. szeptember 13.

Nemrég kétperces pornóvideó jelent meg a texasi republikánus szenátor, Ted Cruz Twitter-oldalán.

A tavaly még az elnökjelöltségért is versenybe szálló Cruz hivatalos oldala a szexivideókat posztoló @SexuallPosts egyik bejegyzését kedvelte, a videó így minden követője számára láthatóvá vált.

A kompromittáló videót persze hamar eltüntették a politikus oldaláról, de ekkor már késő volt:

a bakiról rengeteg printscreen született, a képek pedig már körbe is járták a legnagyobb közösségi odalakat.

twitter

Twitter

A szenátor szóvivője gyorsan reagált az esetre: közölte, hogy a Cruz oldalára "korábban kiposztolt sértő tweetet a munkatársak eltávolították, és jelentették a Twitternek". Ezzel a szóvivő nyilván arra utalt, hogy a videót nem a szenátor vagy az oldal üzemeltetői posztolták. Erre viszont többen is felvetették, hogy a kérdéses videót nem megosztották az oldalon, hanem az oldal lájkolta.

Azt egyelőre nem lehet tudni pontosan, ki is nyomta meg a lájkot: az sem elképzelhetetlen, hogy valaki feltörte a politikus Twitterét, de ennek kicsi a valószínűsége. Cruz munkatársai egyelőre nem nyilatkoztak az esetről.

A bulvárlapoknak sikerült megszólaltatniuk a másik érintettet is. A filmben szereplő pornószínész, Cory Chase elmondta, milyen jelenet volt az, amit a szenátor oldala nevében kedveltek.

Azt mesélte, hogy a történet szerint a mostohalánya betegnek tette magát, hogy otthon maradhasson. A lány otthon is maradt, és átment hozzá a barátja. Szexelni kezdtek. Ezt meglátta a mostohaanya (akit Cory Chase alakított), és begerjedt.

A pornószínésznő azt mondta, hogy eddigi pályája során kevés olyan jelenet akadt, amelyre ne indult volna be, így könnyen beleélte magát a helyzetbe.

A Huffington Postban megjelent cikkben a Floridában élő Cory Chase elmondta, élete egyik legnagyobb pillanatának nevezte, hogy a filmje felkerült a szenátor oldalára, és sajnálja, hogy nem láthatta, amikor kint volt, és a reakciókat sem, mert az internetkapcsolata megszakadt az Irma hurrikán után.

A nő azt nem tudta, hogy a szenátor felszólalt a szexuális játékszerek Texas államból való kitiltásáért, de nincs meg lepve. Azt mondta, a legtöbb politikus álszent. Hozzátette, hogy ő is inkább a republikánusokhoz húz, de mérsékeltnek tartja magát.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!