Hirdetés
A NAP SZÉPE
Miss Hungary 2012
album
Kelemen Henrietta nyerte az ide Miss Hungary 2012 versenyt. A döntő a műjégpályán volt, és idén először a világ minden tájáról jelentkezhettek a szebbnél szebb magyar lányok. Az első udvarhölgy Ötvös Brigitta, a második udvarhölgy Makk Andrea lett.

Mervai Márk képriportjaA Miss Hungary versenynek nagy hagyománya van, hiszen az elsőt még 1929-ben tartották. Az akkor győztes egy keszthelyi orvos lánya, Simon Böske lett, akit még ugyanabban az évben megválasztottak Miss Európának is. Győzelme után annyit mondott a korabeli sajtóbeszámolók szerint, hogy a színpad helyett másra vágyik. "Férjhez akarok menni egy csinos, intelligens, vagyonos fiúhoz úgy, amint az a kedvenc regényeimben szokott történni."

Hogy mi lett Simon Böskével, azt nem tudni, de a Miss Hungary újjáéledt, és idén is rengeteg gyönyörű lány küzdött meg a koronáért. A nyertes egy 18 éves főiskolás lány, Kelemen Henrietta lett. Nem ez az első elismerés, amit kap, hiszen nemrég az Operabálon is ő lett a bálkirálynő.
Ha tetszenek a lányok, nyomj egy lájkot! :)

  Hirdetés
  Hirdetés

Szépségverseny


Péntek szépe: Zita
  Hirdetés

Fotóverseny


Ahogy én látom a világot


  Hirdetés
27. Óriáskerék
Az óriáskerék már-már Budapesttől is elválaszthatatlan jelkép lesz. Boldizsár Márk gyönyörű, esti fényében kapta lencsevégre.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
Star Wars és chill - fesztivál a Szaharában
A Tatuin bolygó hajdani díszletei közt megrendezett Les Dunes Electroniques fesztiválon jártunk.
A Tatuin bolygó hajdani díszletei közt megrendezett Les Dunes Electroniques fesztiválon jártunk.