Hirdetés

A NAP SZÉPE
Miss Hungary 2012
album
Kelemen Henrietta nyerte az ide Miss Hungary 2012 versenyt. A döntő a műjégpályán volt, és idén először a világ minden tájáról jelentkezhettek a szebbnél szebb magyar lányok. Az első udvarhölgy Ötvös Brigitta, a második udvarhölgy Makk Andrea lett.

Mervai Márk képriportjaA Miss Hungary versenynek nagy hagyománya van, hiszen az elsőt még 1929-ben tartották. Az akkor győztes egy keszthelyi orvos lánya, Simon Böske lett, akit még ugyanabban az évben megválasztottak Miss Európának is. Győzelme után annyit mondott a korabeli sajtóbeszámolók szerint, hogy a színpad helyett másra vágyik. "Férjhez akarok menni egy csinos, intelligens, vagyonos fiúhoz úgy, amint az a kedvenc regényeimben szokott történni."

Hogy mi lett Simon Böskével, azt nem tudni, de a Miss Hungary újjáéledt, és idén is rengeteg gyönyörű lány küzdött meg a koronáért. A nyertes egy 18 éves főiskolás lány, Kelemen Henrietta lett. Nem ez az első elismerés, amit kap, hiszen nemrég az Operabálon is ő lett a bálkirálynő.
Ha tetszenek a lányok, nyomj egy lájkot! :)
Szépségverseny


Hétfő szépe: Tina
  Hirdetés

Fotóverseny


hűsítő falatok
40. Bokodi tó
A lenyűgöző Bokodi tó, ahol télen sem fagy be a víz Kardos Ildikó fotóján.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
Kirobbanó életöröm a Veszprémi Utcazene Fesztiválon
Nézzétek meg fotósunk, Pozsonyi Roland lenyűgöző és magával ragadó képriportját az egyik leghangulatosabb magyar fesztiválról!
Nézzétek meg fotósunk, Pozsonyi Roland lenyűgöző és magával ragadó képriportját az egyik leghangulatosabb magyar fesztiválról!