Hirdetés

Szerdán hatalmas lyuk keletkezett Budapesten, a 17-es villamos vonalán, és máris megjelentek az első vicces mémek a lyukkal kapcsolatban. Egy macska, és Balotelli az első "lyukjárók". Érdeklődéssel várjuk az újabb vicces képeket!
TECH
Szerdán adtunk hírt róla, hogy Budapesten a 17-es villamos vonalán beszakadt az út, és egy hatalmas lyuk éktelenkedik a sínek mellett. Ráadásul mély és tágas üreg tátong a hiányzó útpálya helyén.


Ez az eredeti felvétel a híres lyukról

A szerencsétlen eset kapcsán máris megjelentek az első mémek. Az egyiken a jó öreg Balotelli bukkan fel újra. Ezúttal a nevezetes lyukban mutatja be azóta kultikussá vált beállását.

A másikon pedig egy cica néz át egy másik "világba", ami nem máshol, mint Szombathelyen van. A vicces montázs alkotója bizonyára szombathelyi... :)


És a legújabbak:


BeejtetTED - Kovács Lászlótól


Bornyutól


Németh Mártontól


Péntek Norberttől


Péntek Norberttől

Te kit tennél még a lyukba? :D

Ha tetszettek a képek, nyomj egy lájkot! :)Egyelőre nem tudni, mi okozta a hibát, de valószínűleg sokakat érintett. Ti mit tapasztaltatok?
Az Opel Adam Rocks egy városi mini crossover, ami kétségtelenül kitűnik a tömegből.
A veszprémi egyetemisták által alapított cég fejlesztése forradalmasíthatja a számítógépes rendszerek védelmét.Szépségverseny


Vasárnap szépe: Blanka
  Hirdetés

Fotóverseny


hűsítő falatok
8. Magány
Deutsch Richárd képe magáért beszél.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
Kirobbanó életöröm a Veszprémi Utcazene Fesztiválon
Nézzétek meg fotósunk, Pozsonyi Roland lenyűgöző és magával ragadó képriportját az egyik leghangulatosabb magyar fesztiválról!
Nézzétek meg fotósunk, Pozsonyi Roland lenyűgöző és magával ragadó képriportját az egyik leghangulatosabb magyar fesztiválról!