Hirdetés

Szerdán hatalmas lyuk keletkezett Budapesten, a 17-es villamos vonalán, és máris megjelentek az első vicces mémek a lyukkal kapcsolatban. Egy macska, és Balotelli az első "lyukjárók". Érdeklődéssel várjuk az újabb vicces képeket!
TECH
Szerdán adtunk hírt róla, hogy Budapesten a 17-es villamos vonalán beszakadt az út, és egy hatalmas lyuk éktelenkedik a sínek mellett. Ráadásul mély és tágas üreg tátong a hiányzó útpálya helyén.


Ez az eredeti felvétel a híres lyukról

A szerencsétlen eset kapcsán máris megjelentek az első mémek. Az egyiken a jó öreg Balotelli bukkan fel újra. Ezúttal a nevezetes lyukban mutatja be azóta kultikussá vált beállását.

A másikon pedig egy cica néz át egy másik "világba", ami nem máshol, mint Szombathelyen van. A vicces montázs alkotója bizonyára szombathelyi... :)


És a legújabbak:


BeejtetTED - Kovács Lászlótól


Bornyutól


Németh Mártontól


Péntek Norberttől


Péntek Norberttől

Te kit tennél még a lyukba? :D

Ha tetszettek a képek, nyomj egy lájkot! :)Ez szinte lehetetlennek tűnik, hacsak nem az Opel Adam S fedélzetén.
Ezentúl sokkal egyszerűbben beállíthatod, mutassa-e neked az exed posztjait, illetve azt is, ő mennyit lásson a tieidből.
Sokkal jobb hely lenne a Facebook, ha mindenki betartaná ezeket a pontokat.


Szépségverseny


Íme, a legszebb magyar lány
  Hirdetés

Fotóverseny


Természet szépségei
20. Országház
A kivilágított parlament sziluettje tükröződik a Duna vizén. Mervai Márk munkája.
Feszített vászonkerettel
Érdekel

Előző 3 Címlapra
Mesés képek a hófödte Mátrából
Munkatársunk vasárnap megmászta a Mátrát és hangulatos téli képeket hozott a Kékestetőről, sőt megtudta, lesz-e újabb friss hó a hegyen.
Munkatársunk vasárnap megmászta a Mátrát és hangulatos téli képeket hozott a Kékestetőről, sőt megtudta, lesz-e újabb friss hó a hegyen.