Hirdetés

Az LGT négy tagja, Karácsony János, Presser Gábor, Solti János és Somló Tamás, valamint Rúzsa Magdi is fellép vendégként Zorán december 29-i koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. Hallhatjátok majd a legnagyobb slágereit, és pers
KULTÚRA
2011-10-12 17:03
Az LGT négy tagja, Karácsony János, Presser Gábor, Solti János és Somló Tamás, valamint Rúzsa Magdi is fellép vendégként Zorán december 29-i koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. Hallhatjátok majd a legnagyobb slágereit, és persze az új dalait is.

MTI


Fotó: Perger László, www.zoran.hu

Sztevanovity Zorán - az egykori Budapest Sportcsarnokban adott koncertekkel együtt - tizedik alkalommal lép fel a Sportarénában. Mint korábban egy sajtótájékoztatón elmondta, úgy érzi, a következő években nem fog újra koncertet adni ezen a helyszínen.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes-gitáros öt év elteltével játszik ismét az Arénában, az év végére tízes szériává bővülő koncertsorozata 1992-ben kezdődött a Budapest Sportcsarnokban.

A december végi estén eljátssza a csaknem 35 évvel ezelőtt (a Metro együttes feloszlása után) indult szólókarrierje legnagyobb slágereit, ugyanakkor bemutat néhány dalt pár nappal ezelőtt megjelent új stúdióalbumából, a Körtánc - Kóló címűből is. A lemez dalai közül nyolc zenéjét Presser Gábor szerezte, aki valamennyi dalban közre is működött.

Az Aréna-koncerten a Zoránt régóta kísérő csapat lép színpadra az énekessel: Horváth Kornél (ütőhangszerek), Sipeki Zoltán (gitár), Lattmann Béla (basszusgitár), Gyenge Lajos (dob), Kovács Péter Kovax (billentyűs hangszerek), Óvári Éva, Kabelács Rita és Péter Barbara (vokál). Zongorán közreműködik Jávori Ferenc "Fegya".Ha szereted Zoránt, nyomj egy lájkot!Agárdi Szilvia, a Parno Graszt, Nika, Berkes Olivér és Tóth Andi is továbbjutott a középdöntőbe.
A világhírű spanyol énekes a szombati Shakespeare Bál fő fellépője lesz az Operaházban.
Még véget sem ért a Star Wars - Az ébredő Erő körüli hype, a készítők máris szivárogtatnak.


Szépségverseny


Spanyol lányt választottak a világ legszebb nőjének
  Hirdetés

Fotóverseny


Esztergom
46. Rakpart
A Duna fővárosunk meghatározó pontja, a rakpartokon pedig mindig elmélázunk milyen szép is a mi városunk. Különleges szemszögből Huszár Boglárka fotóján.
Feszített vászonkerettel
Érdekel

Előző 3 Címlapra
Ilyen hangulatos az idei mohácsi busójárás
Fotósunkkal ti is megnézhetitek közelről, milyen a busók álarca, milyen látványos a télűző rendezvény.
Fotósunkkal ti is megnézhetitek közelről, milyen a busók álarca, milyen látványos a télűző rendezvény.