Hirdetés
Hirdetés
Az LGT négy tagja, Karácsony János, Presser Gábor, Solti János és Somló Tamás, valamint Rúzsa Magdi is fellép vendégként Zorán december 29-i koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. Hallhatjátok majd a legnagyobb slágereit, és pers
KULTÚRA
2011-10-12 17:03
Az LGT négy tagja, Karácsony János, Presser Gábor, Solti János és Somló Tamás, valamint Rúzsa Magdi is fellép vendégként Zorán december 29-i koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. Hallhatjátok majd a legnagyobb slágereit, és persze az új dalait is.

MTI


Fotó: Perger László, www.zoran.hu

Sztevanovity Zorán - az egykori Budapest Sportcsarnokban adott koncertekkel együtt - tizedik alkalommal lép fel a Sportarénában. Mint korábban egy sajtótájékoztatón elmondta, úgy érzi, a következő években nem fog újra koncertet adni ezen a helyszínen.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes-gitáros öt év elteltével játszik ismét az Arénában, az év végére tízes szériává bővülő koncertsorozata 1992-ben kezdődött a Budapest Sportcsarnokban.

A december végi estén eljátssza a csaknem 35 évvel ezelőtt (a Metro együttes feloszlása után) indult szólókarrierje legnagyobb slágereit, ugyanakkor bemutat néhány dalt pár nappal ezelőtt megjelent új stúdióalbumából, a Körtánc - Kóló címűből is. A lemez dalai közül nyolc zenéjét Presser Gábor szerezte, aki valamennyi dalban közre is működött.

Az Aréna-koncerten a Zoránt régóta kísérő csapat lép színpadra az énekessel: Horváth Kornél (ütőhangszerek), Sipeki Zoltán (gitár), Lattmann Béla (basszusgitár), Gyenge Lajos (dob), Kovács Péter Kovax (billentyűs hangszerek), Óvári Éva, Kabelács Rita és Péter Barbara (vokál). Zongorán közreműködik Jávori Ferenc "Fegya".Ha szereted Zoránt, nyomj egy lájkot!  Hirdetés
Néha jó kicsit kettesben maradni önmagunkkal. Összeszedtük a legjobb aláfestő zenéket ehhez a hangulathoz.
Petruska András 5 éve koncertezik egyszemélyes zenekarként. Tavaly megjelent lemezét az új metróvonal megállói ihlették.
Ujj Mészáros Károly alkotása kapta a legjobb európai fantasztikus filmnek járó Ezüst Mélies-díjat Amszterdamban.
  Hirdetés
  Hirdetés

Szépségverseny


Hétfő szépe: Rita
  Hirdetés

Fotóverseny


Az elsők.


  Hirdetés
9. Szeged télen
Papdi Balázs havas tájképe Szegeden készült.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
Magyar anyukák teste fehérneműben, retusálás nélkül
Nánási Pál retusálatlan fotóin Hadas Kriszta és további 10 anyuka gyermekével a kezében üzeni: érte megérte!
Nánási Pál retusálatlan fotóin Hadas Kriszta és további 10 anyuka gyermekével a kezében üzeni: érte megérte!