Hirdetés

Az LGT négy tagja, Karácsony János, Presser Gábor, Solti János és Somló Tamás, valamint Rúzsa Magdi is fellép vendégként Zorán december 29-i koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. Hallhatjátok majd a legnagyobb slágereit, és pers
KULTÚRA
2011-10-12 17:03
Az LGT négy tagja, Karácsony János, Presser Gábor, Solti János és Somló Tamás, valamint Rúzsa Magdi is fellép vendégként Zorán december 29-i koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. Hallhatjátok majd a legnagyobb slágereit, és persze az új dalait is.

MTI


Fotó: Perger László, www.zoran.hu

Sztevanovity Zorán - az egykori Budapest Sportcsarnokban adott koncertekkel együtt - tizedik alkalommal lép fel a Sportarénában. Mint korábban egy sajtótájékoztatón elmondta, úgy érzi, a következő években nem fog újra koncertet adni ezen a helyszínen.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes-gitáros öt év elteltével játszik ismét az Arénában, az év végére tízes szériává bővülő koncertsorozata 1992-ben kezdődött a Budapest Sportcsarnokban.

A december végi estén eljátssza a csaknem 35 évvel ezelőtt (a Metro együttes feloszlása után) indult szólókarrierje legnagyobb slágereit, ugyanakkor bemutat néhány dalt pár nappal ezelőtt megjelent új stúdióalbumából, a Körtánc - Kóló címűből is. A lemez dalai közül nyolc zenéjét Presser Gábor szerezte, aki valamennyi dalban közre is működött.

Az Aréna-koncerten a Zoránt régóta kísérő csapat lép színpadra az énekessel: Horváth Kornél (ütőhangszerek), Sipeki Zoltán (gitár), Lattmann Béla (basszusgitár), Gyenge Lajos (dob), Kovács Péter Kovax (billentyűs hangszerek), Óvári Éva, Kabelács Rita és Péter Barbara (vokál). Zongorán közreműködik Jávori Ferenc "Fegya".Ha szereted Zoránt, nyomj egy lájkot!Az éjszaka közepén kerestünk olyanokat, akik üzenénnek nektek, méghozzá különleges módon.
A forró napokra megérkezett a legfrissebb rádiós lejátszási top-lista is. A ti kedvencetek is szerepel benne?
Sztárfellépőket, fesztiválózókat, pultosokat kértünk meg, segítsenek szelfikkel megörökíteni a hangulatot.Szépségverseny


Csütörtök szépe: Viktória
  Hirdetés

Fotóverseny


Younger chef


45. Metro
Az új metro egyik állomásának különleges mozaikjai Rizsavi Tamás fotóján.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
Fantasztikusak a Red Bull Air Race pilonjai belülről
Fotósunk, Mervai Márk exkluzív bejáráson készítette ezeket a lélegzetelállító fotókat!
Fotósunk, Mervai Márk exkluzív bejáráson készítette ezeket a lélegzetelállító fotókat!