Hirdetés

Az LGT négy tagja, Karácsony János, Presser Gábor, Solti János és Somló Tamás, valamint Rúzsa Magdi is fellép vendégként Zorán december 29-i koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. Hallhatjátok majd a legnagyobb slágereit, és pers
KULTÚRA
2011-10-12 17:03
Az LGT négy tagja, Karácsony János, Presser Gábor, Solti János és Somló Tamás, valamint Rúzsa Magdi is fellép vendégként Zorán december 29-i koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában. Hallhatjátok majd a legnagyobb slágereit, és persze az új dalait is.

MTI


Fotó: Perger László, www.zoran.hu

Sztevanovity Zorán - az egykori Budapest Sportcsarnokban adott koncertekkel együtt - tizedik alkalommal lép fel a Sportarénában. Mint korábban egy sajtótájékoztatón elmondta, úgy érzi, a következő években nem fog újra koncertet adni ezen a helyszínen.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes-gitáros öt év elteltével játszik ismét az Arénában, az év végére tízes szériává bővülő koncertsorozata 1992-ben kezdődött a Budapest Sportcsarnokban.

A december végi estén eljátssza a csaknem 35 évvel ezelőtt (a Metro együttes feloszlása után) indult szólókarrierje legnagyobb slágereit, ugyanakkor bemutat néhány dalt pár nappal ezelőtt megjelent új stúdióalbumából, a Körtánc - Kóló címűből is. A lemez dalai közül nyolc zenéjét Presser Gábor szerezte, aki valamennyi dalban közre is működött.

Az Aréna-koncerten a Zoránt régóta kísérő csapat lép színpadra az énekessel: Horváth Kornél (ütőhangszerek), Sipeki Zoltán (gitár), Lattmann Béla (basszusgitár), Gyenge Lajos (dob), Kovács Péter Kovax (billentyűs hangszerek), Óvári Éva, Kabelács Rita és Péter Barbara (vokál). Zongorán közreműködik Jávori Ferenc "Fegya".Ha szereted Zoránt, nyomj egy lájkot!Április végétől szeptember végéig 330 ezren buliztatok a Budapest Parkban.
A nemzet színésze vasárnap lenne 90 éves. Az ő tiszteletére avatták fel a gyönyörű, hangulatos szobrot szülővárosában.
Valódi össztűz zúdul rá, amiért Amerikát nevezte igazi hazájának. De miért is? - teszi fel a kérdést a Bouvet.blog szerzője.Szépségverseny


Kedd szépe: Roxána
  Hirdetés

Fotóverseny


BudapesTweed.
42. Napkelte Fadd-Domboriban
Czakó Balázs képén a gyönyörű strand napfelkeltekor.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
BudapesTweed
Stark D. Zoltán díszletfestő és hobbija a fotózás. Hangulatos képei egy eltűnt korszakot idéznek meg.
Stark D. Zoltán díszletfestő és hobbija a fotózás. Hangulatos képei egy eltűnt korszakot idéznek meg.