trump1
Donald Trump: a CNN álhíreket terjeszt, a Buzzfeed egy halom szemét!
Trump durván reagált az őt perverz szexuális aktusokkal és orosz kapcsolatokkal vádoló lapoknak.
Szeretlek Magyarország
2017. január 11.

Donald Trump rendkívüli sajtótájékoztatót tartott szerdán a Buzzfeeden megjelent 35 oldalas állítólagos hírszerzési, titkos jelentés kapcsán. A jelentésben azt lehetett olvasni, hogy a nemrég megválasztott amerikai elnöknek komoly kapcsolatai vannak Moszkvával, valamint, hogy Oroszországnak Trump lejáratására és zsarolására alkalmas információik vannak. Azt írták, "több forrás szerint perverz szexuális aktusokban vesz részt".

Elsőként a Buzzfeeden jelent meg az írás, majd több oldal átvette, köztük a CNN is beszámolt az ügyről.

A sajtótájékoztatón az egyik újságíró szeretett volna választ kapni a kérdésére az elnöktől, aki éppen a CNN-t kritizálta, de Trump nem hagyta őt szóhoz jutni.

Jim Acosta, a CNN egyik újságírója szeretett volna kérdezni tőle, de akárhányszor futott neki, Trump minden alkalommal rákiabált, csitította őt.

"Álhírterjesztők vagytok" – förmedt rá Trump, majd egyértelműen negligálta az újságíró kérdését.

Jim Acosta az esetről a Twitterre annyit írt ki, hogy szerencsére Cecilia Vega, az ABC újságírója feltette a kérdést, amelyet ő is fel szeretett volna tenni az elnöknek: jelentse ki egyértelműen, hogy sem neki, sem a csapata más tagjának nem volt orosz kapcsolata.

Trump annyita mondott: "nem".

Trump a sajtótájékoztatón nem fejtette ki bővebben, hogy eljárást indít-e a Buzzfeed ellen vagy sem. A politikus csupán annyit mondott: néhány médium hamis híreket közöl, néhány pedig részt vesz a sajtóértekezletén. Kitartott amellett, hogy a vádaskodás számára a náci Németországot idézi - számolt be az MTI.

Ha hasznos volt a hír, oszd meg!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!