Dizájnos tortatálak papírból
Nektek is gondot okoz a sütemények, torták tálalása? Mi most pár olyan megoldást szeretnénk mutatni nektek, ami nem csak dekoratív, de környezetbarát és olcsó is.
Szeretlek Magyarország
2012. november 18.

Nektek is gondot okoz a sütemények, torták tálalása? Mi most pár olyan megoldást szeretnénk mutatni nektek, ami nem csak dekoratív, de környezetbarát és olcsó is.

Szabó Anita írása és fotói

Veszely Beáta 2011-ben kezdett papír asztali kiegészítők tervezésével foglalkozni. Egy kis tortatartóval kezdődött a munka majd egy év alatt csaknem 50 különféle termék került forgalomba. A designban meghatározó, hogy a klasszikus formák és motívumok mellett megjelenjenek a magyar motívumok is úgy, hogy mindez kortárs elemekkel ötvöződjön.

Tárgyai környezetbarát termékek. Kiváló minőségüknek köszönhetően akár többször is felhasználhatóak. A tortatálakhoz és süteményes állványokhoz az erős karton lemez újra hasznosított papírból készül. A tálcák felületét pedig élelmiszer tárolására alkalmas kiváló minőségű fólia borítja.


A torták, sütemények akár éles késsel is szeletelhetők a fóliázott felületen. A tortatartókat lapra hajtva lehet tárolni és szállítani, ezért kis helyen elférnek és a szállításuk is egyszerűen megoldható.

A muffin papírok, szalvéta gyűrűk, ültető kártyák csipkeszerű, ékszerhez hasonló külleme a lézer technológiának köszönhető, mely lehetővé teszi, hogy a legfinomabb részleteket is tökéletes precizitással lehessen kivágni a papírokból, kartonokból. A papírlapokat egy könnyed mozdulattal lehet összeállítani és máris kész a gyönyörű asztali dísz.

Beáta célja, hogy olyan papír kollekciókat hozzon létre, melyek nem csak nagyon praktikusak és jól használhatók, hanem mind a dizájnban, mind a kivitelezésben a legmagasabb színvonalat képviselik és a nemzetközi piacon is megállják a helyüket.

A kínálat folyamatosan bővül, több száz papír asztali kiegészítő vár a megvalósításra. Saját termékeik forgalmazása mellett pedig egyéni igényeknek megfelelő dizájnt is vállalnak.

Veszely Beáta festőművészként, majd intermédia művészként végezte tanulmányait a Magyar Képzőművészeti Egyetemen. Ezután nyolc évig élt Londonban, ahol tovább folytatva tanulmányait a Goldsmiths College-ban képzőművészeti mesterdiplomát szerzett, valamint itt kezdte doktori tanulmányait is, melyet Budapesten az MKE DLA tanszékén fejezett be 2009-ben.

Képzőművészként számos hazai és nemzetközi kiállításon mutatta be műveit. Több nemzetközi kiállítás kurátora volt és több képzőművészeti egyetem meghívott tanáraként is dolgozott az Egyesült Királyságban. Családjával a Balaton-felvidékre egy kis faluba költözött, három gyermek édesanyja.

Ha tetszenek ezek a különleges tortatálak, akkor nyomj egy lájkot! :)


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!