Hirdetés
Internetes mémek - azaz vicces, gunyoros montázsok, képek - özönét váltotta ki, hogy a TEK különleges erői kivonultak a Budapesti Műszaki Egyetemre. A kommandósok egy Luke Skywalkernek öltözött egyetemistát kaptak el, aki játékpisztolyt húzo
TECH
2012-09-13 21:46

Mint kiderült, a Terrorelhárítási Központ csak a dolgát tette, hiszen a "fegyvernek látszó tárgy" akár fegyver is lehetett volna.

A fürdőköpenyben jedi-lovagot alakító egyetemi hallgató egy gólyarendezvénnyel összefüggésben a Csillagok Háborújának "hatodik részét" forgatta, ezért öltözött jelmezbe, és ezért volt nála a pisztoly is.

A hazai internetes közvélemény mindenesetre ismét bebizonyította a kreativitását az eset kapcsán. Nézzétek meg a vicces mémeket!És a végére egy ráadás: ez nem mém, hanem Manet: Reggeli a szabadban című képének sajátos "újraértelmezése". Bár a TEK akciójához semmi köze, bravúrosan használja a Star Wars karaktereit, ezért nem hagyhattuk ki. :)Ha vicces volt a cikk, nyomj egy lájkot!
  Hirdetés
Egy tanulmány szerint az Apple tudatosan lassítja az iPhone régi modelljeit.
Julian Melchiorri alkotása ugyanúgy képes oxigént termelni, mint a falevelek. Akár biológiai légszűrő is lehet a találmányból.
... legalábbis ez derült ki egy felmérésből. A Skype-ot, a Twittert és a Tumblr-t is jócskán megelőzte.
  Hirdetés
  Hirdetés
109. Facsoport az éjszakában
Deutsch Richárd különleges képe a fantasztikus éjszakai égboltot varázsolja az otthonodba.
Feszített vászonkerettel
Érdekel

Szépségverseny


Szombat szépe: Fruzsina
  Hirdetés

Fotóverseny


Csodálatos Budapest!


  Hirdetés
Előző 3 Címlapra
Szellemlaktanya Szentkirályszabadján
Negyven évig lakták az itt állomásozó szovjet katonák. Ez maradt belőle.
Negyven évig lakták az itt állomásozó szovjet katonák. Ez maradt belőle.