Hirdetés
Hirdetés
Internetes mémek - azaz vicces, gunyoros montázsok, képek - özönét váltotta ki, hogy a TEK különleges erői kivonultak a Budapesti Műszaki Egyetemre. A kommandósok egy Luke Skywalkernek öltözött egyetemistát kaptak el, aki játékpisztolyt húzo
TECH
2012-09-13 21:46

Mint kiderült, a Terrorelhárítási Központ csak a dolgát tette, hiszen a "fegyvernek látszó tárgy" akár fegyver is lehetett volna.

A fürdőköpenyben jedi-lovagot alakító egyetemi hallgató egy gólyarendezvénnyel összefüggésben a Csillagok Háborújának "hatodik részét" forgatta, ezért öltözött jelmezbe, és ezért volt nála a pisztoly is.

A hazai internetes közvélemény mindenesetre ismét bebizonyította a kreativitását az eset kapcsán. Nézzétek meg a vicces mémeket!És a végére egy ráadás: ez nem mém, hanem Manet: Reggeli a szabadban című képének sajátos "újraértelmezése". Bár a TEK akciójához semmi köze, bravúrosan használja a Star Wars karaktereit, ezért nem hagyhattuk ki. :)Ha vicces volt a cikk, nyomj egy lájkot!
  Hirdetés
Már az automatáig sem kell elmenned a kódért, a telefonod mindent megold helyetted! De rengeteg szuper funkciója van még a Simple appnak, mutatjuk!
Sosem volt még ilyen könnyű felfedezni Magyarországot! Az NNG ajándéka, az iGO Navigáció SzülinApp kiadása hétfőtől 10 napig ingyen letölthető!
A populus.hu egy új közösségi oldal, amit az iWiW egykori alapítója, Várady Zsolt a közügyek javításáért hozott létre.
  Hirdetés
  Hirdetés

Szépségverseny


Vasárnap szépe: Leastyle
  Hirdetés

Fotóverseny


Az elsők.


  Hirdetés
Tulipán
Aki a virágot szereti rossz ember nem lehet... tartja a mondás. Csodás tulipánok Pölcz Klaudia fotóján.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
Az I Bike Budapest 29 fantasztikus pillanata
Nézzétek meg fotóinkon, milyen fergeteges volt a legnagyobb budapesti bringás felvonulás.
Nézzétek meg fotóinkon, milyen fergeteges volt a legnagyobb budapesti bringás felvonulás.