Hirdetés

Internetes mémek - azaz vicces, gunyoros montázsok, képek - özönét váltotta ki, hogy a TEK különleges erői kivonultak a Budapesti Műszaki Egyetemre. A kommandósok egy Luke Skywalkernek öltözött egyetemistát kaptak el, aki játékpisztolyt húzo
TECH

Mint kiderült, a Terrorelhárítási Központ csak a dolgát tette, hiszen a "fegyvernek látszó tárgy" akár fegyver is lehetett volna.

A fürdőköpenyben jedi-lovagot alakító egyetemi hallgató egy gólyarendezvénnyel összefüggésben a Csillagok Háborújának "hatodik részét" forgatta, ezért öltözött jelmezbe, és ezért volt nála a pisztoly is.

A hazai internetes közvélemény mindenesetre ismét bebizonyította a kreativitását az eset kapcsán. Nézzétek meg a vicces mémeket!


És a végére egy ráadás: ez nem mém, hanem Manet: Reggeli a szabadban című képének sajátos "újraértelmezése". Bár a TEK akciójához semmi köze, bravúrosan használja a Star Wars karaktereit, ezért nem hagyhattuk ki. :)Ha vicces volt a cikk, nyomj egy lájkot!
Alig két hét múlva jönnek ki a legújabb modellek, amelyek több fontos innovációval lettek gazdagabbak.
Több millióan kedvelik és játsszák naponta ezeket a játékokat. A te kedvenced is szerepel a listában?
A Hyundai kisautója óriásit fejlődött az elődhöz képest, komoly tényező a kategóriában. És nem fogyaszt sokat.Szépségverseny


Vasárnap szépe: Petra
  Hirdetés

Fotóverseny


hűsítő falatok
56. Csillagok
Deutsch Richárd képén az éjszakai égbolt tele ragyogó csillagokkal.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
Végig a síneken: megrázó képriport a menekültekről
Kálló Péter fotóin fáradt és megtört gyerekek, nők, férfiak néznek vissza ránk.
Kálló Péter fotóin fáradt és megtört gyerekek, nők, férfiak néznek vissza ránk.