Hirdetés
Internetes mémek - azaz vicces, gunyoros montázsok, képek - özönét váltotta ki, hogy a TEK különleges erői kivonultak a Budapesti Műszaki Egyetemre. A kommandósok egy Luke Skywalkernek öltözött egyetemistát kaptak el, aki játékpisztolyt húzo
TECH
2012-09-13 21:46

Mint kiderült, a Terrorelhárítási Központ csak a dolgát tette, hiszen a "fegyvernek látszó tárgy" akár fegyver is lehetett volna.

A fürdőköpenyben jedi-lovagot alakító egyetemi hallgató egy gólyarendezvénnyel összefüggésben a Csillagok Háborújának "hatodik részét" forgatta, ezért öltözött jelmezbe, és ezért volt nála a pisztoly is.

A hazai internetes közvélemény mindenesetre ismét bebizonyította a kreativitását az eset kapcsán. Nézzétek meg a vicces mémeket!És a végére egy ráadás: ez nem mém, hanem Manet: Reggeli a szabadban című képének sajátos "újraértelmezése". Bár a TEK akciójához semmi köze, bravúrosan használja a Star Wars karaktereit, ezért nem hagyhattuk ki. :)Ha vicces volt a cikk, nyomj egy lájkot!
  Hirdetés
Óriási tempóban terjed az a cikk, amely szerint meghökkentően olcsón juthattok mozgatható lakóhelyhez. Utánajártunk, mi igaz belőle.
Két különböző autó, két különböző stílus, ám mégis egy célközönség: a családok. Az Opel Merivát és a Mokkát teszteltük.
Sajnos a gyártásáról szóló, Facebookon terjedő cikk kamu, de a prototípus létezik.
  Hirdetés
  Hirdetés

Szépségverseny


Ilyen dögös és szexi a világ legszebb nője
  Hirdetés

Fotóverseny


Éjszakai Fényjáték


  Hirdetés
47. Piros ruhás nő
Duna, Lánchíd és a piros ruhás nő Mervai Márk fotóján.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
Elbűvölő, mesebeli hellyé változott a havas Budapest
Budapest egy másik arca tárul elénk Mag Veronika gyönyörű fotóin.
Budapest egy másik arca tárul elénk Mag Veronika gyönyörű fotóin.