Hirdetés
Internetes mémek - azaz vicces, gunyoros montázsok, képek - özönét váltotta ki, hogy a TEK különleges erői kivonultak a Budapesti Műszaki Egyetemre. A kommandósok egy Luke Skywalkernek öltözött egyetemistát kaptak el, aki játékpisztolyt húzo
TECH
2012-09-13 21:46

Mint kiderült, a Terrorelhárítási Központ csak a dolgát tette, hiszen a "fegyvernek látszó tárgy" akár fegyver is lehetett volna.

A fürdőköpenyben jedi-lovagot alakító egyetemi hallgató egy gólyarendezvénnyel összefüggésben a Csillagok Háborújának "hatodik részét" forgatta, ezért öltözött jelmezbe, és ezért volt nála a pisztoly is.

A hazai internetes közvélemény mindenesetre ismét bebizonyította a kreativitását az eset kapcsán. Nézzétek meg a vicces mémeket!És a végére egy ráadás: ez nem mém, hanem Manet: Reggeli a szabadban című képének sajátos "újraértelmezése". Bár a TEK akciójához semmi köze, bravúrosan használja a Star Wars karaktereit, ezért nem hagyhattuk ki. :)Ha vicces volt a cikk, nyomj egy lájkot!
  Hirdetés
Negyven év tudása egy autóban - nehéz manapság jobb autót találni a Golfnál az alsó-középkategóriában
Látványos és interaktív formában dolgozta fel a metró világát egy kreatív hazai grafikuscsapat.
Több ezer hazai honlapot, így akár 2 millió felhasználót is érinthet a net történetének egyik legnagyobb biztonsági hibája.
  Hirdetés
  Hirdetés
122. Híd zöldben
Egy ritka pillanatot örökített meg Mervai Márk: amikor a lámpák épp csak felizzanak, zöldek.
Feszített vászonkerettel
Érdekel

Szépségverseny


Szombat szépe: Barbara
  Hirdetés

Fotóverseny


Csak természetesen ;)
  Hirdetés
Előző 3 Címlapra
Babák, akik először látják meg saját árnyékukat
A kicsik sokféle módon reagálnak: van aki futni kezd, a másik sírva fakad, vagy éppen próbálja elkapni. Vicces pillanatok, nézzétek!
A kicsik sokféle módon reagálnak: van aki futni kezd, a másik sírva fakad, vagy éppen próbálja elkapni. Vicces pillanatok, nézzétek!