Hirdetés
Internetes mémek - azaz vicces, gunyoros montázsok, képek - özönét váltotta ki, hogy a TEK különleges erői kivonultak a Budapesti Műszaki Egyetemre. A kommandósok egy Luke Skywalkernek öltözött egyetemistát kaptak el, aki játékpisztolyt húzo
TECH
2012-09-13 21:46

Mint kiderült, a Terrorelhárítási Központ csak a dolgát tette, hiszen a "fegyvernek látszó tárgy" akár fegyver is lehetett volna.

A fürdőköpenyben jedi-lovagot alakító egyetemi hallgató egy gólyarendezvénnyel összefüggésben a Csillagok Háborújának "hatodik részét" forgatta, ezért öltözött jelmezbe, és ezért volt nála a pisztoly is.

A hazai internetes közvélemény mindenesetre ismét bebizonyította a kreativitását az eset kapcsán. Nézzétek meg a vicces mémeket!És a végére egy ráadás: ez nem mém, hanem Manet: Reggeli a szabadban című képének sajátos "újraértelmezése". Bár a TEK akciójához semmi köze, bravúrosan használja a Star Wars karaktereit, ezért nem hagyhattuk ki. :)Ha vicces volt a cikk, nyomj egy lájkot!
  Hirdetés
Ha takarékosan szeretnétek nyomtatni, matekpéldákat oldanátok meg, vagy egy jó filmet kerestek estére, ez a lista tetszeni fog nektek.
Az emberi agy és a fényképezőgép is elhiszi, hogy egy ablakon át a valódi kék ég látszik és a napsugár világít be a szobába.
Közel 300 millió forintba kerül, és akkor is 80 km/h-s sebességgel képes továbbmenni, ha kilövik a gumijait.
  Hirdetés
  Hirdetés

Szépségverseny


Szerda szépe: Noémi
  Hirdetés

Fotóverseny


Ahogy én látom a világot


  Hirdetés
49. Mozgásban
Ülni a fűben és csillagokat bámulni. Czakó Balázs fotóján nem mindennapi megjelenítésben a csillagos égbolt.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
Star Wars és chill - fesztivál a Szaharában
A Tatuin bolygó hajdani díszletei közt megrendezett Les Dunes Electroniques fesztiválon jártunk.
A Tatuin bolygó hajdani díszletei közt megrendezett Les Dunes Electroniques fesztiválon jártunk.