Hirdetés

Internetes mémek - azaz vicces, gunyoros montázsok, képek - özönét váltotta ki, hogy a TEK különleges erői kivonultak a Budapesti Műszaki Egyetemre. A kommandósok egy Luke Skywalkernek öltözött egyetemistát kaptak el, aki játékpisztolyt húzo
TECH
2012-09-13 21:46

Mint kiderült, a Terrorelhárítási Központ csak a dolgát tette, hiszen a "fegyvernek látszó tárgy" akár fegyver is lehetett volna.

A fürdőköpenyben jedi-lovagot alakító egyetemi hallgató egy gólyarendezvénnyel összefüggésben a Csillagok Háborújának "hatodik részét" forgatta, ezért öltözött jelmezbe, és ezért volt nála a pisztoly is.

A hazai internetes közvélemény mindenesetre ismét bebizonyította a kreativitását az eset kapcsán. Nézzétek meg a vicces mémeket!


És a végére egy ráadás: ez nem mém, hanem Manet: Reggeli a szabadban című képének sajátos "újraértelmezése". Bár a TEK akciójához semmi köze, bravúrosan használja a Star Wars karaktereit, ezért nem hagyhattuk ki. :)Ha vicces volt a cikk, nyomj egy lájkot!
Egy kattintással ti is átváltoztathatjátok. Zuckerbergék így üdvözlik, hogy az USA-ban tegnap elfogadták a melegházasságot.
Sátormegtaláló applikáció, napelemes mobiltöltő, fényfestéses mobil - és két további szuper tipp.
Testtartásból, ruházatból képes felismerni a személyeket a Facebook vadi új algoritmusa. Sokan felháborítónak találják.

Szépségverseny


Csütörtök szépe: Viktória
  Hirdetés

Fotóverseny


Younger chef
17. Budapesti panoráma
Mervai Márk klasszikus képén csodás fényekben fürdik Budapest.
Feszített vászonkerettel
Érdekel
Előző 3 Címlapra
Vettel varázsolt a Ferrarival a Hungaroringen
A hétvégi Ferrari Racing Daysen nem csak a német pilóta brillírozott, a Ferrari Challenge Trofeo futamaira is sor került.
A hétvégi Ferrari Racing Daysen nem csak a német pilóta brillírozott, a Ferrari Challenge Trofeo futamaira is sor került.