viber3
A Viber már asztali gépen is fut
Mostantól már számítógépen is tudsz ingyen telefonálni. A Viber a mobilok után végre megérkezett az asztali gépekre is.
Forrás: viber.com
2013. május 08.

Sokan használtok már "ingyen telefont" az okostelefonon. Mostantól megtehetitek ezt az asztali gépeken is, hiszen megérkezett a Viber új szolgáltatása.

Az újdonságról szóló videót itt nézhetitek meg:

A Viber új szolgáltatása, a Viber Desktop ezentúl lehetőséget biztosít, hogy akár Mac-es, akár Windows-os számítógépeken is tudjatok ingyenesen telefonálni.

viber4

A mobilt használók részére pedig elkészült az új 3.0-ás változat, amit okostelefonra tudtok letölteni. A frissítés után a szolgáltató egy kódot is küld, ami az asztali telepítéskor lesz szükséges. A 3.0-ás változat letöltése nélkül, nem fut a Viber asztali szolgáltatása.

A Viber számítógépre telepítéséhez KATTINTSATOK IDE ! A letöltés, telepítés és a telefonszámotok megadása után a mobil app frissítésekor kapott kódot a telepítőnek megadjátok, és a folyamat elindul. Amint elkészült a mobil és a számítógép adatainak szinkronizálásával, máris használatba vehetitek az új szolgáltatást.

Ezentúl tehát mehet az ingyen telefon, az üzenetváltás, küldhettek képet és videót Viber ismerőseiteknek akár laptopról is. A szolgáltatást csak akkor tudjátok igénybe venni, ha a mobil alkalmazást már használjátok.

Ha örülsz az új lehetőségnek, nyomj egy lájkot!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!